Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Mucenieki, lauku māja

Mucenieki, lauku māja

26 km no Kandavas, Sabiles – Matkules ceļš 5.km, Matkules pagasts, Tukuma novads, Latvija
(+371) 26489596
(+371) 63100379
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Lauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā, klusā meža ielokā, viesiem atsevišķs dzīvoklis.1.stāvā kamīnistaba ar TV, virtuves stūtītis ar traukiem, dušu, WC. Otrā stāvā četrvietīga guļamistaba. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke. 4km attālumā slēpošanas un rodeļu trase Zviedru cepure. Apkārtnē Buses pilskalns, Zāģeru Velnakmens, Firkspedvāles muiža, Sabiles vīna kalns. Iznomājam velosipēdus izbraukumiem pa apkārtni.

Valodas: latviešu, krievu

Pakalpojumi: Naktsmītnes (duša un WC numurā), pirts, viesību telpa ar kamīnu 15 personām, TV, karaoke, virtuves stūrītis, dušas, piknika un telšu vietas, peldvieta dīķī.


Naktsmītnes
Vietu skaits: 8 vietas 2 istabās (divvietīgi numuri ar 2 gultām)
Cena atkarīga no viesu skaita - jo vairāk nakšņotāju, jo lētāk.
Piezīmes: Nakšņojot vairākas diennaktis, ir atlaides.

Pirts


Viesību telpas

Kamīnzālē var rīkot svinības. Ieteicamais cilvēku skaits līdz 15 personām. Ir virtuves stūrītis.


Telšu un piknika vietas


Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Lauku mājas    Telšu vietas Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākAtpūta pie dabas    Pirtis Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 100734
Meklēšanas rezultātos parādīts : 711944

ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojsAvioKases.lv. Aviobiļetes, avio biļešu kases, rezervācija, pārdošana. Viesnīcu rezervēšana. Čarterlidojumi. Autobusu biļetes. Automašīnu noma.
Jolanta, viesnīca
Jolanta, viesnīcaAtpūtas centrs Jolanta, Alūksnē, piedāvā komfortablus un ērtus viesnīcas numuriņus Alūksnes viesiem. Sauna, baseins, banketu zāle. Draudzīgas cenas.
Unce, viesu nams
Unce, viesu namsAtrodamies tūristiem izdevīgā vietā 200 metrus no Valmieras autoostas. Mūsu klientiem tiek piedāvāta iespēja izbaudīt mieru un klusumu. Nakšņošanai piedāvājam skaistus numuriņus, kā arī iespēju pašam pagatavot sev vēlamo maltīti.
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātika
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātikaMūsu uzņēmumam ir liela pieredze sētu un žogu izstrādē un montāžā. Sētu un vārtu ražošana - mūsu uzņēmuma pamatvirziens. Tagad piedāvājam arī bruģēšanas darbus un Bobcat tehnikas pakalpojumus
Pirts Asni, pirts
Pirts Asni, pirtsPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
Sīpoli, viesu nams
Sīpoli, viesu namsViesu māja Sīpoli atrodas 1 km no jūras. Skaists, dārzs, pirtiņa, viesu māja, banketu zāle, piknika vietas.
SB Siltumtehnika, veikals
SB Siltumtehnika, veikalsMēs specializējamies apkures iekārtu un santehnikas preču mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā, ar individuālu pieeju katram klientam. Uzņēmuma sadarbības partneri ir būvfirmas, uzņēmumi un individuālie pasūtītāji.
Nabīte, kempings
Nabīte, kempingsGleznaina vieta, Lielā Nabas ezera krastā, viesu māja ar banketu zāli un 7 labiekārtotiem numuriņiem, pirts, 36 kempinga mājiņas. Ūdens velosipēdu un laivu noma, sporta un bērnu rotaļu laukumi. Vasaras kafejnīca, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas iespējas, peldvieta.
Photon L Baltic, apgaismes tehnika
Photon L Baltic, apgaismes tehnikaVisdažādākā pielietojuma LED apgaismojuma produkciju – dažāda veida spuldzes, prožektorus un ielu gaismekļus. Uzņēmuma „Photon - L" vīzija ir zaļāka nākotne, samazinot enerģijas patēriņu.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
Visi banneri