Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs

Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs

Kolkas iela 20, Jūrmala, Latvija, LV-2012
(+371) 67733522 - Uzņemšana
(+371) 67733545 - Fitnesa centrs
(+371) 67733548 - Kūrorta poliklīnika
(+371) 67734403 - Mārketinga speciālists
(+371) 67731889
Apraksts

Tikai 300 m attālumā no jūras, priežu mežu ielokā atrodas kūrorta rehabilitācijas centrs “Jaunķemeri”, kurā ik gadu rehabilitācijas pakalpojumus saņem ap 12 000 pacientu. Piedāvājam medicīniskās rehabilitācijas programmas cilvēkiem ar dažādām veselības problēmām (neirorehabilitācija, kardiorehabilitācija, onkoloģiskā rehabilitācija, ortopēdiskā rehabilitācija, reimatoloģiskā rehabilitācija, bērnu rehabilitācija), kā arī vispārējo individuālo medicīnisko rehabilitāciju, kas nāk par labu ikvienam, īpaši sēdoša un fiziska darba darītājiem, kuri sūdzas par muguras sāpēm.

Iecienītas ir arī veselības uzlabošanas programmas “Vesela mugura”, “Restartē veselību”, “Veselīgās dienas”, “Ekspress kūre”, “Sulu maģija”, ko izvēlas kopumā veseli cilvēki, kuri vēlas parūpēties par savas veselības profilaksi, uzlabot pašsajūtu, izbaudīt dažādas procedūras, attīrīt organismu, uzsākt dzīvesveida pārmaiņas, zaudēt lieko svaru vai vienkārši uz dažām dienām aizbēgt no ikdienas rutīnas un relaksēties.

Lai arī ikdienā nodrošinām pacientiem mūsdienīgas rehabilitācijas metodes, godājam arī tradīcijas un joprojām turpinām Ķemeru vēsturiskajā kūrortā aizsākto tradicionālo dabas dziedniecību, izmantojot rehabilitācijā minerālūdeņus un dūņas, kas iegūtas netālu esošajā Slokas purvā. Mūsu pacienti bauda gan dūņu aplikācijas, gan dūņu- sērūdeņraža minerālūdens vannas, broma vannas,aeroterapiju, fizikālās terapijas procedūras, hidroterapiju, masāžas, apmeklētājiem pastāvīgi ir pieejams dzeramais minerālūdens. Tāpat nodrošinām fizioterapiju, ergoterapiju, audiologopēda pakalpojumus. Rehabilitācijas centrā pieejama ambulatorā klīnika, kur var saņemt dažādu speciālistu konsultācijas. Darbojas Fitnesa centrs, pieejams peldbaseins, saunas, turpat centra parkā atrodas sensorā taka, dažādas dozēto pastaigu takas, pa kurām doties nūjošanas nodarbībās vai brīvajos brīžos.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMedicīnas centri Kūrorta poliklīnika (Ambulatorā medicīniskā palīdzība) Skatīt vairākAtpūta un izklaide Jūrmalā Rehabilitācijas un aprūpes centri Skatīt vairākFitness, fitnesa centri Medicīna    Psihoterapija    Laboratoriskās analīzes    Ultrasonoskopijas pakalpojumi    Osteorefleksoterapija    Injekcijas, blokādes    Ergoterapija    Fizioterapija, fizioterapeiti    Ārstniecisko dūņu terapija    Hidroterapija, ūdensdziedniecība Rehabilitācijas centri    Veloergometri    Broma vannas    Limfodrenāža    Sērūdeņraža vannas    Dūņu aplikācijas, vannas    Ārstnieciskā vingrošana    Zemūdens stiepšanas    Masāža, masāžas pakalpojumi    Kardiotrenažieri    Zemūdens masāža    Baseins ar kaskādi (Baseini)    Logopēdi    Balneoloģija    Pirtis    Podometrija, podometrs    Peloīdterapija Ēdināšanas pakalpojumi Bāri Skaistumkopšanas saloni Pasākumu organizēšana Aktīvā atpūta Telpas konferencēm un semināriem Vakuuma masāža Hidromasāžas kapsulas Sulu kūres Ajūrvēda
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 93582
Meklēšanas rezultātos parādīts : 2412044

Kalves, brīvdienu māja
Kalves, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Kalvenes ezera krastā. Makšķerēšana, piknika vietas, atpūta pie dabas, meža zvēru vērošana.
DEVI, siltumtehnika
DEVI, siltumtehnikaDEVI ir vienīgais uzņēmums elektrotehniskās rūpniecības nozarē, kas ražo un pilnveido elektrisko apsildes kabeļu un termoregulatoru kompleksās sistēmas.
Vanna vannā
Vanna vannāVanna vannā- tikai 2 stundās iegūsiet jaunu vannu bez vecās vannas demontēšanas. Piegāde VISĀ Latvijā
Baižas, stādaudzētava
Baižas, stādaudzētavaStādu audzētava Baižas. Ziemcietes, graudzāles, kapu stādījumi, akmensdārzi, vasaras puķes, stādi balkoniem. 700 veidu un šķirņu ziemciešu stādi.
Lapsas, atpūtas bāze
Lapsas, atpūtas bāzeViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Miera ielā. Veterinārā aptieka Miera ielā. Suņu barība. Pretblusu līdzekļi. Prettārpu līdzekļi. Attārpošana. Kaķu barība. • Dzīvnieku ārstēšana, terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti. Veterinārās zāles. ROYAL CANIN, HILLS, SPECIFIC, VIRBAC, PRINS.
Evergreen, akmens apstrāde
Evergreen, akmens apstrādeAkmens materiāli - bruģakmens, granīta apmales, akmens apdares plāksnes, flīzes, pakāpienu plāksnes, kāpņu elementi, puķu podi, kastes, palisādes, žogu stabi un citi dabīga akmens materiāli.
Pinumi, salons - darbnīca
Pinumi, salons - darbnīcaPinumi tiek izgatavoti no Latvijā izaudzēta materiāla. Izgatavojot pinumus, man ir svarīga kvalitāte, lai izstrādājums kalpotu daudzus gadus.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Visi banneri