Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs

Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs

Kolkas iela 20, Jūrmala, Latvija, LV-2012
(+371) 67733522 - Uzņemšana
(+371) 67733545 - Fitnesa centrs
(+371) 67733548 - Kūrorta poliklīnika
(+371) 67734403 - Mārketinga speciālists
(+371) 67731889
Apraksts

Tikai 300 m attālumā no jūras, priežu mežu ielokā atrodas kūrorta rehabilitācijas centrs “Jaunķemeri”, kurā ik gadu rehabilitācijas pakalpojumus saņem ap 12 000 pacientu. Piedāvājam medicīniskās rehabilitācijas programmas cilvēkiem ar dažādām veselības problēmām (neirorehabilitācija, kardiorehabilitācija, onkoloģiskā rehabilitācija, ortopēdiskā rehabilitācija, reimatoloģiskā rehabilitācija, bērnu rehabilitācija), kā arī vispārējo individuālo medicīnisko rehabilitāciju, kas nāk par labu ikvienam, īpaši sēdoša un fiziska darba darītājiem, kuri sūdzas par muguras sāpēm.

Iecienītas ir arī veselības uzlabošanas programmas “Vesela mugura”, “Restartē veselību”, “Veselīgās dienas”, “Ekspress kūre”, “Sulu maģija”, ko izvēlas kopumā veseli cilvēki, kuri vēlas parūpēties par savas veselības profilaksi, uzlabot pašsajūtu, izbaudīt dažādas procedūras, attīrīt organismu, uzsākt dzīvesveida pārmaiņas, zaudēt lieko svaru vai vienkārši uz dažām dienām aizbēgt no ikdienas rutīnas un relaksēties.

Lai arī ikdienā nodrošinām pacientiem mūsdienīgas rehabilitācijas metodes, godājam arī tradīcijas un joprojām turpinām Ķemeru vēsturiskajā kūrortā aizsākto tradicionālo dabas dziedniecību, izmantojot rehabilitācijā minerālūdeņus un dūņas, kas iegūtas netālu esošajā Slokas purvā. Mūsu pacienti bauda gan dūņu aplikācijas, gan dūņu- sērūdeņraža minerālūdens vannas, broma vannas,aeroterapiju, fizikālās terapijas procedūras, hidroterapiju, masāžas, apmeklētājiem pastāvīgi ir pieejams dzeramais minerālūdens. Tāpat nodrošinām fizioterapiju, ergoterapiju, audiologopēda pakalpojumus. Rehabilitācijas centrā pieejama ambulatorā klīnika, kur var saņemt dažādu speciālistu konsultācijas. Darbojas Fitnesa centrs, pieejams peldbaseins, saunas, turpat centra parkā atrodas sensorā taka, dažādas dozēto pastaigu takas, pa kurām doties nūjošanas nodarbībās vai brīvajos brīžos.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMedicīnas centri Kūrorta poliklīnika (Ambulatorā medicīniskā palīdzība) Skatīt vairākAtpūta un izklaide Jūrmalā Rehabilitācijas un aprūpes centri Skatīt vairākFitness, fitnesa centri Medicīna    Psihoterapija    Laboratoriskās analīzes    Ultrasonoskopijas pakalpojumi    Osteorefleksoterapija    Injekcijas, blokādes    Ergoterapija    Fizioterapija, fizioterapeiti    Ārstniecisko dūņu terapija    Hidroterapija, ūdensdziedniecība Rehabilitācijas centri    Veloergometri    Broma vannas    Limfodrenāža    Sērūdeņraža vannas    Dūņu aplikācijas, vannas    Ārstnieciskā vingrošana    Zemūdens stiepšanas    Masāža, masāžas pakalpojumi    Kardiotrenažieri    Zemūdens masāža    Baseins ar kaskādi (Baseini)    Logopēdi    Balneoloģija    Pirtis    Podometrija, podometrs    Peloīdterapija Ēdināšanas pakalpojumi Bāri Skaistumkopšanas saloni Pasākumu organizēšana Aktīvā atpūta Telpas konferencēm un semināriem Vakuuma masāža Hidromasāžas kapsulas Sulu kūres Ajūrvēda
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 93956
Meklēšanas rezultātos parādīts : 2427666


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlejas projekti sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. „No projekta līdz ziedošam dārzam” .
Toode, SIA, jumtu segumi
Toode, SIA, jumtu segumiSIA TODE ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda. Jumtu segumi.
Madaras, atpūtas māja
Madaras, atpūtas mājaAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Bobcatdarbi
BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Vīteri, viesu nams
Vīteri, viesu namsBrīvdienu māja pie gleznainā Adamovas ezera. Īsta lauku pirts. Blakus Sarkankalna slēpošanas trase ar pacēlājiem. Ekskursijas pie apkārtnes amatniekiem.
Park Hotel Kekava, viesnīca
Park Hotel Kekava, viesnīcaViesnīca, telpas konferencēm un semināriem, sauna, bārs, galdu klāšana dažāda veida pasākumiem.
Arco Color Latvija, SIA
Arco Color Latvija, SIAArco Color Latvija piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Mūsu klienti darbojas celtniecības, jumta pārklājumu, ventilācijas sistēmu, logu un durvju ražošanā, kā arī dažādu interjera dizaina elementu izgatavošanas jomā.
Visi banneri