Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Otrā Elpa, labdarības veikals

Otrā Elpa, labdarības veikals

Marijas iela 8, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 27730302
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Labdarības veikals „Otrā Elpa” ir veids, kā piesaistīt nepieciešamos līdzekļus labdarības projektu atbalstam. Tas ir ne tikai veikals, kurā iegādāties privātpersonu un organizāciju ziedotas oriģinālas un praktiskas lietas (jaunas un lietotas) par ļoti zemām cenām, bet arīdzan sociāla platforma, kur tiek rīkotas labdarības izsoles, koncerti, lekcijas, radošās darbnīcas u.tml., tādējādi pievēršot sabiedrības uzmanību vides saudzēšanas, labdarības un sociālās atbildības jautājumiem. Mūsu misija ir veicināt sociālo vērtību izpratni, pozitīvas sociālās izmaiņas, vides saudzēšanu, kā arī būt par sabiedrības izvēlētu starpnieku labdarības projektu īstenošanā.Veikala plauktus nepilda pasūtījumi no rūpnīcām, bet gan ikviens no mums! Katram mājās mēdz būt kas nevajadzīgs, kas citam var izrādīties vēl itin noderīgs. Mantu ziedojumi ļauj uzsākt labo darbu virpuli.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSabiedriskas organizācijas, Fondi Labdarības organizācijas Skatīt vairākLietotas mantas, apģērbs, pieņemšana Skatīt vairākVeikali Skatīt vairākTirdzniecība Skatīt vairākApģērbi, Apavi, Aksesuāri Skatīt vairāk   Jostas    Somas un somiņas Skatīt vairāk   Lietussargi    Cepures    Bižutērija Grāmatas, grāmatnīcas Skatīt vairākVD, CD, VHS, kasetes, plates (Audio un video ieraksti) Skatīt vairākInterjera priekšmeti Trauki, virtuves piederumi Skatīt vairākRotaļlietas Skatīt vairākSporta un tūrisma preces Elektropreces
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 70371
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1178587


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Sumbrs, kafejnīca - motelis
Sumbrs, kafejnīca - motelisKafejnīca - motelis, ēdiena pasūtīšana ceļā, iespējams klāt galdus līdz 50 cilvēkiem.
Cigoriņš IU, darbnīca
Cigoriņš IU, darbnīcaAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbeles
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbelesFinierētu un krāsotu iekšdurvju tirdzniecība
Zaļie ābolīši, viesu nams
Zaļie ābolīši, viesu namsViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrāde
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrādeSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco tehnoloģijas ir uzņēmums, kas darbojās savā nozarē jau 10 gadus. Strādājam ar sertificētām iekārtām un materiāliem. Sadarbojamies ar lielākājiem ražotājiem, kuri ir pārbaudīti un pierādījuši sevi Latvijas tirgū daudzu gadu garumā. Mēs atradīsim labāko risinājumu gan mazai privātmājai, gan lielam projektam.
Mālpils muiža, viesnīca
Mālpils muiža, viesnīcaMālpils muiža piedāvā plašas, dažāda izmēra telpas konferencēm, semināriem vai banketiem, jaukām svinībām vai kāzām – greznu Deju zāli, Cigāru zāli ar plašu āra terasi, Restorāna halli, Mednieku zāli un Ziemas dārzu.
Vides tehnika, SIA
Vides tehnika, SIAPlašākais siltumizolācijas materiālu klāsts no pasaulē vadošajiem ražotājiem, celtniecības materiāli, siltumapgādes, santehnikas un gaisa kondicionēšanas risinājumi.
Visi banneri