Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

ELECTRIC ENERGY

Lāčplēša iela 5, Kandava, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
(+371) 29127967
Juridiskais nosaukums : ELECTRIC ENERGY, SIA
Reģistrācijas numurs : 40203328760
Juridiskā adrese : Lāčplēša iela 5, Kandava, Tukuma novads, LV-3120
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "ELECTRIC ENERGY"

Piedāvā:

  1. elektromontāžas darbu pakalpojumi;
  2. starpstāvu elektro sadaļņu sakārtošana un profilakse;
  3. elektrisko ūdens sildītāju tīrīšana un remonts;
  4. elektroinstalācijas bojājumu diagnostika un novēršana;
  5. esošās elektroinstalācijas pārbaude un profilaktiskie darbi;
  6. elektroietaišu vadības un automātikas sistēmu montāža;
  7. zibens aizsardzības sistēmu izbūve;
  8. apsardzes un uguns trauksmes signalizāciju izbūve;
  9. videonovērošanas sistēmu montāža;
  10. sakaru un datortīklu izbūve;
  11. konsultācijas;
  12. izmaksu aprēķini;
  13. apgaismojuma intensitātes mērījumi;
  14. esošo elektrotīklu izolācijas un zemējuma pārejas pretestības mērījumi;
  15. zibens aizsardzības tīklu projektēšana;
  16. elektrotīklu projektēšana;
  17. elektroinstalācijas materiāli;
  18. LED apgaismojums (gaismekļi, spuldzes).

Tiek piedāvāta iespēja apsekot jūsu īpašumā vai valdījumā esošo elektrosaimniecību, lai savlaicīgi atklātu un norādītu uz esošajiem un iespējamiem ugunsdrošības un vispārējās drošības riskiem.

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "ELECTRIC ENERGY"

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresElektromontāža un elektroinstalācija Elektromateriāli Elektroenerģijas apgāde Elektroapgādes tīklu montāža Elektroapgādes tīklu projektēšana Elektrotīklu projektēšana Elektroinstalācijas izstrāde Elektroinstalāciju ierīkošana Elektroinstalācijas bojājumu diagnostika un novēršana, remonts Elektrotehniskie mērījumi Elektrotīklu, elektroinstalācijas kontaktsavienojumu termomērījumi Elektroinstalācijas bojājumu diagnostika un novēršana Apgaismojuma intensitātes mērījumi Komunikāciju izbūve Inženiertehniskās komunikācijas, projektēšana un uzstādīšana Elektromateriāli Zibens aizsardzība Zemējums, zemējuma materiāli
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 9026
Meklēšanas rezultātos parādīts : 147772


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Lonas Latvija, SIA, veikals
Lonas Latvija, SIA, veikalsLONAS - ir guļamistabas mēbeļu un citu kvalitatīva miega atribūtu ražotājs. Lielākā daļa LONAS matraču ražošanas procesa ir rūpīgs roku darbs. Pasūtītos un izgatavotos LONAS produktus mēs piegādāsim paši ar savu transportu, un mūsu kurjeru komanda uznesīs matraci līdz pat jūsu gultai, bet LONAS gultu piegādās un jūsu mājās saliks bez maksas.
Ķoņu dzirnavas, viesu nams
Ķoņu dzirnavas, viesu namsVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
Eiropas reģionālais tūrisma institūts
Eiropas reģionālais tūrisma institūtsTūrisma ziņu portāls Eiropa.lv: tūrisma ziņas, eKatalogs, semināri, apmācības, konsultācijas, vēstkopas, CV online.
Dienliliju Dārzs, parks
Dienliliju Dārzs, parksLatvijā lielākais Dienliliju Dārzs piedāvā Latvijas klimatiskajiem apstākļiem piemērotu dienliliju jeb dienziežu (Hemerocallis) šķirņu selekciju, pavairošanu un stādu tirdzniecību  dārzā un internetā. Tuvāk www.daylily.lv
Vestiena***, viesnīca
Vestiena***, viesnīcaViesu nams, kafejnīca, telpas semināriem un pirts. Makšķerēšana tuvumā esošajos ezeros un sēņošana. Blakus atrodas Latvijas lepnums - Gaiziņkalns (311 m), turpat līdzās - Bākūžkalns (268 m).
Nordmen, veikals
Nordmen, veikalsEleganti biznesa, klasiski ikdienas uzvalki ir piemēroti cilvēkiem, kas lieliski izskatīties, ērti justies. Vīrietis uzvalkā no Nordmen jutīsies pārliecināts un stils būs perfekts.
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejs
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejsŠodien muzeja kompleksā ietilpst četras ēkas, kurās izvietoti - muzeja krājums, mākslas izstāžu zāle, vēstures izstāžu zāle un administrācija. Muzeja sākums meklējams 1947.gadā, kad pieņemts lēmums par tā izveidi. Sākotnējā muzeja bagātība ir Rozentāla laikabiedra Marta Vēja savāktā mākslinieka oriģināldarbu kolekcija.
Bērnu sala, preces bērniem
Bērnu sala, preces bērniemBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Visi banneri