Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Zarumi, šūšanas darbnīca

Zarumi, šūšanas darbnīca

Zarumi, Rembates pagasts, Ogres novads, Latvija
(+371) 29182710
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
z/s Zarumi šūšanas darbnīcā šujam un izšujam: * priekšautus - pārdevējām ar firmas logo, brezenta un gumijotus darbiem dārzā, tunikas priekšautus, mičošanas priekšautus un aubītes, piknika priekšautus no krāsainiem darba audumiem ar izšuvumiem("Saimniece", "Saimnieks" un dažādiem zīmējumiem), * EKO auduma iepirkuma maisiņus no lina un izturīga kokvilnas auduma ar izšūtiem zīmējumiem(burtiem, ziediem, dzīvniekiem utt.), * dāvanu maisiņus- izšūtus, organzas, lina ( ar iniciāļiem, vārdu, zodiaku u.c.) * izšujam T-kreklus un cepurītes, * pēc individūāla pasūtijuma izgatavojam apģērbus darbam, svētkiem, ikdienai -vīriešiem, sievietēm un bērniem, * šujam skatuves kostīmus kolektīviem, * pēc pasūtijuma - bērnudārziem skapīšu maisiņus ar grupiņas nosaukumu vai zīmējumu, kofekšu-dāvanu maisiņus Ziemassvētkiem, bērnu priekšautiņus ar izšuvumu utt. "Zarumi", Ķeguma novads, Rembates pagasts, Ogres rajons, LV-5016 z/s Zarumi šūšanas darbnīcas darba laiks: Darba dienās 9.00-17.00 Sestdien-svētdien piedalāmies dažādos pasākumos (tirdziņos, gadatirgos, pilsētas svētkos,izstādēs, u.c. pēc uzaicinājuma) Rembates pagasta zemnieku saimniecības šūšanas darbnīcas «Zarumi» vadītāja Sandra Petroviča smaidot teic, ka Rembatē viss notiek kā senatnē. Puiši strādā uz lauka – 50 hektāros zemes audzē kartupeļus un dārzeņus, bet meitenes darbojas šūšanas darbnīcā, kur ne tikai šuj, bet arī izšuj apģērbus darbam, svētkiem, ikdienai un dāvanām, piedāvājot klientiem glītus priekšautus, uzsvārčus, EKO maisiņus un daudz ko citu. Var izšūt jebkuru uzrakstu! «Tas man ir gan vaļasprieks, gan profesija – esmu mēteļu un virsdrēbju šuvēja. Man vienmēr ir gribējies darīt kaut ko skaistu, un tagad esmu radusi darbu sirdij. To, kā un ko šūsim, domājam kopā ar kolēģi. Ja kādu ideju pašas nemākam uzzīmēt, sadarbojamies ar mākslinieci no Lielvārdes – Lindu Aldersoni - Kukari. Lieldienās mūsu darbnīcai būs divu gadu jubileja. Sāku ar vienu šujmašīnu un šķērēm, tagad iegādātas vairākas profesionālas šujmašīnas, un darba mums netrūkst. Daudzi pasūta dāvanas, jo varam izšūt jebkuru uzrakstu. Mūsu preci pasūta arī veikalu pārdevējas ar konkrētās firmas logo,» stāsta Sandra.
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresŠūšana, šūšanas pakalpojumi Skatīt vairāk   Izšūšana, izšūšanas pakalpojumi    Apģērbu izgatavošana, šūšana    Apģērbu izšūšana Skatīt vairāk      T-krekli       Firmas logo izšūšana Skatīt vairāk      Karogi Skatīt vairāk      Sporta cepures Skatīt vairāk      Izšūti priekšauti    Apģērbu labošana, remonts Skatīt vairāk   Darba apģērbi       Lina,izšūti, brezenta,gumijoti (Priekšauti) Skatīt vairāk   EKO maisiņi (Auduma maisiņi) Skatīt vairāk   Dāvanu maisiņi Skatīt vairāk   Mičošanas piederumi    Dāvanas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 59903
Meklēšanas rezultātos parādīts : 399324

Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Kļava
KļavaViena no Kļavas jaunajām aktivitātēm ir sadarbība ar slavenu Vācijas koka durvju ražotāju - firmu LEBO, kas pērk Latvijā ražotas, precizi ēvelētas sagataves, durvju karkasu izgatavošanai
Vānes māja, viesu māja
Vānes māja, viesu mājaVānes māja atrodas Tukuma novadā, Vānē. Apmēram 100km no Rīgas. Mājā iespējams izmitināt līdz 12 cilvēkiem. Pie mājas ir nesen izrakts dīķis, kurā varēs nopeldēties pēc pirts prieku vai baļļas baudīšanas.
AQUA SAN, SIA, santehnika
AQUA SAN, SIA, santehnikaAQUA SAN. Peldbaseini un SPA baseini, projektēšana, aprīkojuma uzstādīšana. SPA baseins - sporta kompleksam, skolai, privātmājai, dārzam, viesnīcai vai medicīnas rehabilitācijas centram.
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba"Escape" ir interaktīva un intuitīva reālas dzīves spēle, kas prasa koncentrēšanos, prasmi rast risinājumus un iemaņas strādāt komandā neparastos apstākļos. 60 minūtes tiek dotas komandai no 2 līdz 6 dalībniekiem, lai atrisinātu mīklas un atrastu "pavedienus" izkļūšanai no istabas. Spēles rezervēšana jāveic ne vēlāk kā 24 stundas pirms spēles.
Waldmeisteri, viesu māja
Waldmeisteri, viesu mājaJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
Zivtiņi, viesu nams
Zivtiņi, viesu namsViesu nams Zivtiņi Kaltenē, jūras krastā. Naktsmitnes 40 per., pirts, baseins, 2 banketu zāles, 3 kotedžas.
Arco Color Latvija, SIA
Arco Color Latvija, SIAArco Color Latvija piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Mūsu klienti darbojas celtniecības, jumta pārklājumu, ventilācijas sistēmu, logu un durvju ražošanā, kā arī dažādu interjera dizaina elementu izgatavošanas jomā.
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco tehnoloģijas ir uzņēmums, kas darbojās savā nozarē jau 10 gadus. Strādājam ar sertificētām iekārtām un materiāliem. Sadarbojamies ar lielākājiem ražotājiem, kuri ir pārbaudīti un pierādījuši sevi Latvijas tirgū daudzu gadu garumā. Mēs atradīsim labāko risinājumu gan mazai privātmājai, gan lielam projektam.
Kāli, viesu nams
Kāli, viesu namsAtpūta ezera krastā 10 minūšu braucienā no Rīgas Bauskas virzienā. Galdu klāšana, nakšņošana,  pirts, makšķerēšana. Darbadienās elastīgas cenas!
Visi banneri