Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētava

Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētava

Sabīņi, Ādažu novads, Latvija, LV-2164
(+371) 67996370
(+371) 29151190 - Uzņēmuma vadītājs
Apraksts
Dekoratīvie stādi - no Lieldienām līdz Ziemassvētkiem. Dekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir “Kokaudzētavas Baltezers“ darbības nozare. Realizācijā kokaudzētava piedāvā visplašāko augu sortimentu Latvijā. Uz doto brīdi kokaudzētavas sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu. Un tomēr katru gadu stādu sortiments tiek papildināts ar jauniem augiem, lai pircējiem būtu maksimāli liela izvēle no Latvijas klimatiskajai zonai atbilstošiem augiem. Sekojoši, lai pircēji gūtu pašu labāko, kas ir pieejams kokaudzētavā, tās galvenais mērķis ir nodrošināt stādu kvalitāti un to atbilstību vietējiem klimatiskajiem apstākļiem. Lai nodrošinātu apzaļumošanai nepieciešamo materiālu no agra pavasara līdz vēlam rudenim “Kokaudzētavas Baltezers” stādi tiek piedāvāti plastmasas konteineros. Saimniecība izveidota uz meža kokaudzētavas bāzes, kuras darbība aizsākta jau 1972. gadā Inčukalna MRS sastāvā. Kopš 1990. gada kokaudzētava darbojas kā privātuzņēmums – SIA “Kokaudzētava Baltezers“. Kokaudzētavu apsaimnieko jau otrā paaudze, kā rezultātā ir uzkrāta vērā ņemama pieredze un zināšanas. Uzkrātā pieredze ļāvusi izstrādāt īpašu tehnoloģiju, lai nodrošinātu stingru un drošu stādu sakņu kamolu, kas ļauj stādam labi iesakņoties jaunajā vietā pēc pārstādīšanas. * nodrošināt Latvijas tirgu ar kvalitatīvu, pašu audzētu, Latvijas klimatiskajiem apstākļiem atbilstošu dekoratīvo augu stādāmo materiālu; * nodrošināt iespēju iegādāties mūsu preci visu sezonu, t.i., lai dārzu un parku ierīkošanai vajadzīgais materiāls būtu pieejams no agra pavasara līdz vēlam rudenim (to panāk stādus ar labu sakņu sistēmu pārdodot konteineros); * paplašināt stādu ražošanu, ieviešot jaunākās tehnoloģijas un darba paņēmienus, samazinot preces pašizmaksu; * uzlabot tirdzniecības pakalpojumus.
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKokaudzētavas Stādaudzētavas Skatīt vairākSēklas un stādi    Lapu koki un krūmi Skatīt vairāk      Dekoratīvās plūmes       Zirgkastaņas un katalpas       Vilkābeles       Kļavas Skatīt vairāk      Ozoli       Hortenzijas Skatīt vairāk      Gobas    Skuju koki Skatīt vairāk      Kadiķi       Egles       Tūjas Skatīt vairāk      Ziemassvētku eglītes       Skuju koku formas    Ziemcietes    Dekoratīvo koku stādi    Viršaugi    Vīteņaugi Skatīt vairāk   Vasaras puķes    Krūmmelleņu stādi    Rododendri       Zemie rododendri    Graudzāles    Dekoratīvo krūmu stādi    Apstādījumi Skatīt vairākLabiekārtošana, apzaļumošana Tirdzniecība Skatīt vairākDāvanu kartes Stādu piegāde
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 74645
Meklēšanas rezultātos parādīts : 834169

Lottand prezentreklāma
Lottand prezentreklāmaAģentūra Lottand. Reklāma, apdruka, prezentreklāma, dizains, vizuālā reklāma, apģērbu apdruka, reklāmas idejas.
Info Hotel, Palanga
Info Hotel, PalangaInfo Hotel Palangā. Piedāvā 13 modernus divvietīgus numuriņus, WiFi, SAT TV. Vakarā varat atpūsties pie bāra viesnīcas hallē un izbaudīt plašu dzērienu klāstu.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Ūdensdzirnavas, viesu nams
Ūdensdzirnavas, viesu namsAtpūtas komplekss atjaunota dzirnavu ēkā. Viesību zāle. Sauna ar baseinu, "lux" numurs ar džakuzi un kamīnu. Komfortabla naktsmītne.
Dārziņi, zirgu sēta
Dārziņi, zirgu sētaZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Annas, viesību māja
Annas, viesību mājaAnnas Patīkams no dabīgiem materiāliem veidots interjers dos jums iespēju teicami pavadīt laiku omulīgā atmosfērā jaunā guļbaļķu ēkā ar terasi un nopērties īstā ar malku kurinātā pirtī.
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrs
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrsPeintbola PIF PAF. Piedāvājam sporta spēles un azartiskas aizraušanās apvienojumu – peintbolu. Ietaupiet savu laiku un degvielu:mēs esam tikai 20 km no Rīgas centra.
Vīnogu stādi
Vīnogu stādiVīnogu stādu audzētāja un šķirņu kolekcionāra Gata Kužuma saimniecībā pašlaik pārbaudes nolūkos, dārza apstākļos, tiek audzētas vairāk kā 300 vīnogu škirnes. Katru gadu kolekcija papildinās ar 20 - 30 jaunām šķirnēm, atmetot mūsu apstākļiem nepiemerotās. Būsim priecīgi jums palīdzēt, lai arī jūsu mājās augtu ražens vīnkoks, kurš priecētu ar saldām un sulīgām ogām.
Līcīši, atpūtas komplekss
Līcīši, atpūtas komplekssDaugavas un Kausupītes ieskautajā līcī mājvietu sev radis Dabas relaksācijas un svinību komplekss „Līcīši” - cilvēka prāta un dabas radīta vide, kādu citviet neatrast. Skatienam paveras saules gaismas, ūdens un debess krāsu spēles.
Vuolake Hotelli, viesnīca
Vuolake Hotelli, viesnīcaVuolake - mājīga viesnīca visai ģimenei ezera krastā, 15 minūšu braucienā no Jyvaskyla. Viesnīca ir 26 istabiņas, telpas svinībām, konferencēm un banketiem. Sauna.
Visi banneri