Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
GRANITE, IK

GRANITE, IK

Kalna iela 1, Rīga, Latvija, LV-1003
(+371) 28392026
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Granite ir ģimenes uzņēmums, kas ir nodots nākamās paaudzes rokās. Uzņēmums tika dibināts deviņdesmitajos gados un Latvijā veiksmīgi darbojās vairāk kā 20 gadus. Uzņēmums specializējās kapu labiekārtošanā. Izgatavojam, pārdodam un uzstādām kapu pieminekļus, kapu apmales, kapu sētiņas, kā arī piedāvājam kapu memoriālu izveidi. Piedāvājam labiekārtot kapa vietu, veicot apzaļumošanu un/vai restaurāciju.

Veicam visa veida betonēšanas darbus. Savos izejmateriālos izvēlamies TIKAI kvalitatīvu granītu, kas tiek ievests no Zviedrijas, Somijas un Karēlijas - tas ir īpaši piemērots mūsu klimatam, jo atšķirās ar augstu salizturību, mazu ūdensuzsūci un ir ļoti izturīgs pret apkārtējo vidi kopumā. Tieši tāpēc visiem saviem padarītajiem darbiem dodam GARANTIJU, jo esam pārliecināti un spējam atbildēt par kvalitāti un materiāla ilgmūžību.

Mēs arī veicam augstas klases gravēšanas darbus, izmantojot tikai jaunākās tehnoloģijas - augstas izšķirtspējas dabas skati un cilvēku portreti, kas datorizēti tiek apstrādāti un vēlāk ar CNC gravēšanas iekārtu iegravēti akmenī. Piedāvājam arī dzīvnieku portretu gravēšanu.

Kapu labiekārtošanas darbus veicam visā Latvijas teritorijā; darbus esam veikuši tādās pilsētās kā Jelgava, Tukums, Sigulda, Rucava, Liepāja, Alūksne, Smiltene, Engure un citās pilsētās.

Kāpēc mūs izvēlās?

Mēs izmantojam tikai kvalitatīvus materiālus;

Augsta kvalitātes garantija;

Piedāvājam vislabāko cenu bez jebkādām slēptām izmaksām;

Optimāli izpildes termiņi;

Individuāla pieeja un risinājums katram klientam.

Mums ir pienākuma apziņa veikt savu darbu godprātīgi, jo vēlamies, lai par mums runā apmierināti pasūtītāji un lai viņiem tiktu aiztaupītas raizes vismaz uz 20-30-40 gadiem, ja ne ilgāk!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKapu teritoriju labiekārtošana, kapu pieminekļu uzstādīšana Skatīt vairāk   Kapu pieminekļi, pieminekļu izgatavošana Skatīt vairāk      Granīta pieminekļi Skatīt vairāk      Akmens krusti Skatīt vairāk      Kapu apmales Skatīt vairāk      Kapu soliņi Skatīt vairāk      Kapu sētiņas Skatīt vairāk      Granīta vāzes       Kapu labiekārtošana, apzaļumošana Skatīt vairāk      Kapu pieminekļu restaurācija Akmens apstrāde Skatīt vairāk   Gravēšana akmenī Skatīt vairāk   Fotogrāfiju gravēšana akmenī Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 10132
Meklēšanas rezultātos parādīts : 79347

Celmiņi, brīvdienu māja
Celmiņi, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
Lielkaibēni, viesu nams
Lielkaibēni, viesu namsDivas zāles ar kamīniem, naktsmītnes (30 gultasvietas). Viesības līdz 70 personām, ēdināšanas pakalpojumi, viesību galdu klāšana.
Baltijas durvis
Baltijas durvisBaltijas durvis. Metāla durvis. Logi. Durvis. Plastikāta logi. Ugunsdrošās durvis. Iekšdurvis. Uzstādīšana. Montāža.
For Rest, viesu māja
For Rest, viesu mājaViesu nams ar terasi ezera krastā. Krievu pirts ar slotiņām un aromātisku tēju. Vieta nelielu svīnību organizēšanai 6-9 cilvēkiem.
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētava
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētavaĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorāns
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorānsRestorānā AZERBAIDŽĀNĀ jūs gaida gardie ēdieni , romantiska austruma atmosfēra un protams lieliskās azerbaidžāņu ritmi. Piedāvājam vairak nekā 120 lieliskus ēdienus azerbaidžāņū gaumē , kā arī galdu klāšanu pēc Jūsu vēlmēm un svinībam!
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūra
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūraLATSIGN. Reklāma, digitālā druka, ploterdarbi, vides reklāma, sietspiede, mašīnu noformēšana.
Kaktusu māja
Kaktusu mājaLolita Bālere ir rokdarbu amata meistare, kura ar lieliem panākumiem savus darbus izstādījusi vairākās Latvijas bibliotēkās. Lolitas kolekcijā ir apskatāmi 250 adīti un tamborēti kaktusi, kā arī dažādi meistardarbi. Nesteidzīgai rokdarbu kolekcijas baudīšanai, izstādes īpašniece piedāvā iemalkot siltu tēju un aromātisku kafiju omulīgajā atpūtas stūrītī. Visus Kaktusu Mājas darinājumus ir iespējams iegādāties.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Visi banneri