Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Papes Čakstes, viesu māja

Papes Čakstes, viesu māja

Čakstes, 3 - 10 ккомна, 3. stāvs, Pape, Rucavas pagasts, Dienvidkurzemes novads, Latvija, LV-3477
(+371) 26402386
(+370) 65790213
Juridiskais nosaukums : Papes Čakstes
Reģistrācijas numurs : 42103029021
Juridiskā adrese : Rucavas novads
Banka : AB DnB NORD bankas AGBLLT2X
Konta numurs : LV48RIKO0002013011917
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Tūristu nometnes vai viesu nams "Papes Čakstes" atrodas teritorijā, Latvijas Republikas, Liepājas rajons, Rucavas novads, ciematā pāvestu. Tūrisma centrs, kas atrodas vienā no skaistākajām vietām, no ornitoloģijas rezerves Latvijas abās pusēs, kas ir ezers (300m.) un Baltijas jūras (250m.)

Naktsmītnes 2, 3 un 4-vietīgas istabas ir 30-60 €, un pārtikas atbilstoši izvēlnē. Jūsu izvēles - 10 Istabas: 5 no tām ar visām ērtībām, citu 5 - ar kopumā. Atlaides, kas uzturas ilgāk par 3 naktis no 5 līdz 20%.

Rezervējot sēdvietas iepriekš - 30 - 100% no avansa. Atrunas var veikt tikai pēc tam, priekšapmaksa būs!

Konts DnB NORD Latvija Liepājas filiāle LV48RIKO0002013011917

Lai samazinātu meklēšanas laiku tūrisma bāzi, administrācija piedāvā savus pakalpojumus. Atpūtnieki iepriekš, norādot apmeklējuma, nāk jebkurus pārvadājumus Palangā, Lietuvā, un Liepājā, Latvijā, un aicinājumu uz pamatnes pa tālruni:

+370 657 90213 (direktors).
+370 672 96396
+371 26402386

30-40 minūšu laikā pēc tam, kad jūs ieradīsieties auto.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu mājas30 - 60 € Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Papes ezers (Atpūta pie ezeriem) Skatīt vairāk   Pludmales Skatīt vairāk   Sēņošana Skatīt vairāk   Medības un makšķerēšana Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākKafejnīcas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 175927
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1366214

Muižnieki, kempings
Muižnieki, kempingsMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
Upmaļi, viesību nams
Upmaļi, viesību namsTelpas svinībām un semināriem, pirts ar baseinu un kamīnzāli. Galdu klāšana un dzīvā mūzika. Atpūta pie dabas Līgatnes upes krastā.
Energetikas, veselības un atpūtas centrs
Energetikas, veselības un atpūtas centrsEnergetikas. Rehabilitācijas centrs pie jūras. Bērnu vasaras nometnes. Pasākumu organizēšana, ēdināšana. Konferenču telpas.
Ilona Einika, fotogrāfs
Ilona Einika, fotogrāfsAr pārliecību varu teikt, ka esmu iemīlējusies fotografēšanā. Šī nodarbe nav vienkārši hobijs, bet iespēja iemūžināt Jūsu dabisko skaistumu, un iespēja veidot stāstu. Fotosesijas laikā vienmēr ķeru mirkli un cenšos iemūžināt patiesas emocijas: laimi, asaras, smieklus, izbrīnu, mīlestību. Esmu vienmēr atvērta sadarbībai un jauniem izaicinājumiem!
Tāti, kempings
Tāti, kempingsKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Copes, viesu nams
Copes, viesu namsViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vieta
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vietaMārkulīču āra šautuvēs var izmēģināt dažādus medību šaujamieročus, šaušanu ar loku, apgūt zināšanas pie prasmīga šaušanas instruktora. Te ir sporta laukumi, neparastas brīvā kritiena šūpoles, kā arī iespēja nakšņot mājīgā viesu namiņā ar pirti.
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejs
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejsKandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
SEDIA IK, auditoriju krēsli
SEDIA IK, auditoriju krēsliKrēsli auditorijām, kinoteātriem, kultūras namiem, koncertzālēm, konferenču zālēm, mīkstās mēbeles, skolas mēbeles, mēbeles sporta hallēm un stadioniem.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
Visi banneri