Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Skultes muiža, viesu nams

Skultes muiža, viesu nams

Gailīši, Skultes pagasts, Limbažu novads, Latvija, LV-4025
(+371) 26160060
(+371) 20215744
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Senā Skultesmuižas pārvaldnieku māja ir viena no bijušās Skultesmuižas baroka ansambļa ēkām. Tā atradās simetriski, viegli ieslīgi pretī Skultesmuižas kungu mājas (1739.) iekšējam pagalmam. Agrākais Skultesmuižas ansamblis sastāvēja no klēts, staļļa, graudu klēts, ratnīcas, kalpu, saimes un pārvaldnieka ēkām. Muižas kungu māja nopostīta 1910. gadā. Padomju laikos pārvaldnieka mājā bija ierīkota pienotava, bet citās ēkās mehāniskās darbnīcas un zāģētava. 2004. gadā Skultesmuižas pārvaldnieku māja ar Eiropas Savienības un Latvijas valsts līdzfinansējumu tika renovēta un tajā ir ierīkots senlaicīgs viesu nams ar modernām ērtībām. Skultes muižas teritorijā ir 7ha liels 100gadīgu koku parks ar liepu, ošu un ozolu koku alejām, kas iekļauj mazu kanāliņu ar romantisku tiltiņu. Parks ir brīnišķīga vieta pastaigām un dabas izzināšanai. Viesu nams – ideāla vieta kolektīvu pasākumu rīkošanai: liela viesību zāle, pirts ar mitrumu regulējošu sistēmu, baseins, kamīnzāle, liela terase, komfortablas divvietīgas istabiņas (16 gultas). Atpūtniekiem tiek piedāvātas izjādes, transporta pakalpojumi no/uz Rīgu un citur. Ēdināšana - pēc iepriekšējas vienošanās. Būsiet laipni gaidīti!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk      2-vietīgi numuri35 € Skatīt vairāk      Lukss (2-vietīgi numuri)50 € Skatīt vairāk      Jaunlaulāto numuri60 € Skatīt vairākPirtis150 - 300 € Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām100 - 300 € Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem100 - 300 € Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairākVieta sporta pasākumiem Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 90764
Meklēšanas rezultātos parādīts : 885503

Veido sevi, studija
Veido sevi, studijaTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
In Sensum, apbedīšanas birojs
In Sensum, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas In Sensum piedāvājums - apbedīšanas pakalpojumi - dokumentu noformēšana, diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. Zārki, krusti, pārklāji, katafalks, transports bēru viesiem (autobusi). Strādājam visu diennakti. Mirušā nogādāšana morgā (no mājām t. sk.), sēru ceremonijas, visu veidu un ticību ceremoniju organizēšana.
Jaunsvelmes, viesu māja
Jaunsvelmes, viesu mājaJaunsvelmes. Iespēja izbaudīt jauku atpūtu, organizējot izlaidumus vai citus saviesīgus pasākumus 80 viesiem klusā, zaļā dabas stūrītī.
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekss
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekssBallītēm, nopietnām svinībām, atpūtai - Laba pirts pie Gaujas. Kamīnzālīte, banketu zāle 50 personām, mitrā lauku pirts, baseins.
Dižāpas, kempings
Dižāpas, kempingsAtpūta pie Usmas ezera, piecvietīga mājiņa, čigānu pirts, telšu vietas, piknika vietas, laivu noma.
Fotostudijas.lv, fotostudija
Fotostudijas.lv, fotostudijaFotostudija Rīgas centrā. Fotostudijas īre un fotogrāfa pakalpojumi. Fotosesijas studijā vai Jūsu izvēlētā vietā. Lielformāta druka, kanvu un fotogrāmatu izgatavošana.
Iron Design, SIA
Iron Design, SIAKalto metālizstrādājumu priekšrocības ir oriģinalitāte, neatkārtojamas formas, estētiskums un neapšaubāmi greznums, kas kalpos gadiem ilgi. Nekas cits nepadarīs Jūsu māju, dārzu, dzīvokli vai biroju tik oriģinālu un greznu, kā kalti metālizstrādājumi.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remonts
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remontsVisa veida svaru tirdzniecība un remonts. Svari tirdzniecībai, mājai, noliktavām, medicīnai, kraušanas pakalpojumiem, laboratorijām un daudz kam citam.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Visi banneri