Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Skultes muiža, viesu nams

Skultes muiža, viesu nams

Gailīši, Skultes pagasts, Limbažu novads, Latvija, LV-4025
(+371) 26160060
(+371) 20215744
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Senā Skultesmuižas pārvaldnieku māja ir viena no bijušās Skultesmuižas baroka ansambļa ēkām. Tā atradās simetriski, viegli ieslīgi pretī Skultesmuižas kungu mājas (1739.) iekšējam pagalmam. Agrākais Skultesmuižas ansamblis sastāvēja no klēts, staļļa, graudu klēts, ratnīcas, kalpu, saimes un pārvaldnieka ēkām. Muižas kungu māja nopostīta 1910. gadā. Padomju laikos pārvaldnieka mājā bija ierīkota pienotava, bet citās ēkās mehāniskās darbnīcas un zāģētava. 2004. gadā Skultesmuižas pārvaldnieku māja ar Eiropas Savienības un Latvijas valsts līdzfinansējumu tika renovēta un tajā ir ierīkots senlaicīgs viesu nams ar modernām ērtībām. Skultes muižas teritorijā ir 7ha liels 100gadīgu koku parks ar liepu, ošu un ozolu koku alejām, kas iekļauj mazu kanāliņu ar romantisku tiltiņu. Parks ir brīnišķīga vieta pastaigām un dabas izzināšanai. Viesu nams – ideāla vieta kolektīvu pasākumu rīkošanai: liela viesību zāle, pirts ar mitrumu regulējošu sistēmu, baseins, kamīnzāle, liela terase, komfortablas divvietīgas istabiņas (16 gultas). Atpūtniekiem tiek piedāvātas izjādes, transporta pakalpojumi no/uz Rīgu un citur. Ēdināšana - pēc iepriekšējas vienošanās. Būsiet laipni gaidīti!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk      2-vietīgi numuri35 € Skatīt vairāk      Lukss (2-vietīgi numuri)50 € Skatīt vairāk      Jaunlaulāto numuri60 € Skatīt vairākPirtis150 - 300 € Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām100 - 300 € Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem100 - 300 € Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairākVieta sporta pasākumiem Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 98355
Meklēšanas rezultātos parādīts : 889249


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Juku dzirnavas, atpūtas komplekss
Juku dzirnavas, atpūtas komplekssJuku Dzirnavas ir 85 hektari bezrūpīgas dabas ar dažādām izklaides iespējām un plašu izmitināšanas izvēli pāriem, ģimenēm un grupām
Pa Laimes Taku, pansija
Pa Laimes Taku, pansijaPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Sandras Baumanes dāvanu darbnīca
Sandras Baumanes dāvanu darbnīcaSandras Baumanes radošajā darbnīcā var pasūtīt interjera priekšmetus: spoguļus, spilvenus, svečturus, gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem.
Lapsas, atpūtas bāze
Lapsas, atpūtas bāzeViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
Burtakas, atpūtas komplekss
Burtakas, atpūtas komplekssVelnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Pirtis, makšķerēšana, banketi, biljards bārs.
Kandavas keramikas ceplis, darbnīca
Kandavas keramikas ceplis, darbnīcaKandavas keramikas ceplī darbojās jaunā māksliniece Linda Romanovska. Iespēja apskatīt darbnīcu , iegādāties, pasūtīt keramikas darbus un piedalīties dažādās radošās darbnīcās.
Mīts, akmens apstrāde
Mīts, akmens apstrādeSabiedrība MĪTS izgatavo 15 veidu un 8 krāsu betona bruģakmeni, ceļu un ietvju apmales, betona pakāpienus.
Aļņi, viesu māja
Aļņi, viesu mājaViesu Nams Aļņi piedāvā:Viesu māju ar banketu zāli kāzām un svinībām līdz 46 personām. Nakšņošanai 34 guļvietas - ieskaitot papildvietas. Numurs jaunlaulātajiem. Guļbūves pirts ar āras baseinu un ūdens kaskādi.Nojumi nelielām svinībām vasaras sezonā. Ēdināšanu un apkalpošanas pakalpojumus kāzām, viesībām, banketiem, semināriem, nelieliem sporta pasākumiem.Atrodamies 25 km no Rīgas, 3 km no Ogres starp Ogri un Tīnūžiem.
Vīcežu muiža, atpūtas komplekss
Vīcežu muiža, atpūtas komplekssVīcežu muiža, atpūtas komplekss. Dažādu pasākumu un svētku organizēšana, atrakcijas , atpūta pie dabas.
Visi banneri