Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Līgatnes Zemturi, viesu nams

Līgatnes Zemturi, viesu nams

Zemturi, Līgatnes pagasts, Cēsu novads, Latvija, LV-4108
(+371) 29482791 - pirms ierašanās - zvanīt
Juridiskā adrese : Briņķi, Līgatnes pagasts
Banka : AS "Swedbank" HABALV22
Konta numurs : LV48HABA0551036269102
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Atpūtas bāze ZEMTURI atrodas vienā no gleznainākajiem Latvijas novadiem - Līgatnē. 

Braucot pa Rīgas-Veclaicenes šoseju pie Līgatnes nogriežoties pēc ceļa zīmes.

Attālums līdz atpūtas bāzei:

  • 75,0 km no Rīgas
  • 24,0 km no Siguldas 
  • 22,0 km no Cēsīm

Komplekss izveidots 10,0 ha paugurainā teritorijā. Pusi teritorijas aizņem zivju dīķi, starp kuriem izveidota kompleksa apbūve. Atpūtas komplekss atrodas lauku klusumā. Lauksaimnieciskā darbība teritorijā nenotiek. 

Atpūtas bāze ZEMTURI ir piemērota jebkurām atpūtas prasībām gan lieliem, gan maziem.

Atpūtas bāzē:

  •     Kāzām, semināriem 

1. Banketu zāle ar kamīnu mūra ēkā līdz 80 personām. 

Galdu klāšana pēc atsevišķa pasūtījuma (telefons 29149596).
Varam nodrošināt naktsmītni ar 63 gultas vietām.

  • Pirtis

1. Divas labiekārtotas pirtis 150 m2 divos stāvos:
1. stāvā:

  • telpa atpūtai
  • svinībām ar virtuves stūrīti
  • universāla pirts ar malkas apkuri
  • duša, tualete, ģērbtuve

2. stāvā:

  • trīs guļamistabas ar 15 gultasvietām

Pirts ārpusē laipa, kāpnes uz dīķi, grils, vieta atpūtai ar galdiem un soliem

2. Pirts - 25 m² pie dīķa, ar dēļu pamatni dīķī.
Pirtī ir atpūtas telpa ar kamīnu līdz 12 personām.

3. Koka kubls (baļļa) līdz 10 personām

  • Kempings

Kempinga teritorijā ir
1. Treileru stāvlaukums 10-15 vietām.
- Pieslēgums pie elektrības,
- Dzeramā ūdens uzpildīšana,
- Kanalizācijas pieņemšana,
- Duša,
- Tualete

2. Kempinga mājas - 22m² - ar visām ērtībām , naktsmītnes no 2 – 7 personām
Mājas nodrošinātas ar elektrību, ūdeni, dušu, tualeti.

3. Telšu vietas. Nodrošinātas ar malku, nojumi, galdu, koplietošanas dušu, tualeti.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairāk   Nojume svinībām un pasēdēšanai60 € Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Kempingi Skatīt vairāk      Spāņu māja (7-vietīgas mājiņas)45 € Skatīt vairāk      Kamīnmāja (6-vietīgas mājiņas)līdz 64.03 € Skatīt vairāk      Mednieku (5-vietīgas mājiņas)45 € Skatīt vairāk         Pieslēgums pie elektrības          Dzeramā ūdens uzpildīšana          Kanalizācijas pieņemšana    Brīvdienu mājas40 - 110 € Skatīt vairāk   Telšu vietas5 €    Treileru pieslēgums Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Terases atpūtai un svinībām Skatīt vairāk   Vietas kāzu svinībām Skatīt vairāk   Svinību mājas Skatīt vairāk   Kamīnzāleno 110 € Skatīt vairāk   Galdu klāšana10 - 22 € Skatīt vairākLauku pirts (Pirtis) Skatīt vairākkoka kubls (baļļa) (Saunas)50 € Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Bērnu rotaļu laukumi Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk   Laivu noma, īre3 € Skatīt vairāk   Peldvietas Skatīt vairākSporta spēļu laukumi    Basketbola laukumi    Volejbola laukumi Atrakciju parki, Atrakcijas Autostāvvietas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 98186
Meklēšanas rezultātos parādīts : 2224745


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasRundāles ūdens dzirnavu muzejs dod ieskatu redzēt un saprast pagājušā gadsimta ūdensdzirnavu darbību un tās būtību. Ūdensdzirnavas izkārtojušās piecos stāvos un ļauj izsekot dzirnavu malšanas procesam - no graudiem līdz miltiem. Alus darītava, degustācijas, ūdens inventāra noma, telpas pasākumiem.
Gardens, SIA
Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAJa vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta!
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Granda, galdniecība
Granda, galdniecībaFirmas Granda, galdniecības darbi. Kāpņu izgatavošana, uzstādīšana; mēbeļu izgatavošana; ozolkoka alus mucas; pirts kubli un karstie kubli; koka vannas.
Viduslaiku izklaides
Viduslaiku izklaidesSIA "Niedru lija" piedāvā atraktīvas izklaides viduslaiku garā - šaušanu ar loku, arbaletu, cirvja un šķēpa mešanu, monētu kalšanu. Mūsu arbalets ir viduslaiku arbaleta atdarinājums (~ 14.gs.), metamie cirvji - 13.gs. Vācu kaujas metam
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
Prāga Lukss, salons-veikals
Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
Campo, ūdenstūrisms
Campo, ūdenstūrismsCampo. Viss par laivošanu. Ūdens tūrisma maršruti, inventārs, noma, tirdzniecība. Kajali, kanoe, smailītes. Airēšanas skola.
Visi banneri