Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Miķeļbāka, kempings

Miķeļbāka, kempings

Kempings Miķeļbāka, Miķeļtornis, Tārgales pagasts, Ventspils novads, Latvija, LV-3601
(+371) 27884438
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
Kempinga teritorijā ir kopā 98 gultas vietas, 2 labiekārtotas kotedžas, 1-divvietīga mājiņa, 10-piecvietīgas kempinga mājas, 6 labiekārtotas brīvdienu mājas, 1000 telšu vietas, 50 labiekārtotas treileru vietas ar elektrības pieslēgumu, wc, dušas, ugunskura vietas, malka un dārza galdi, grili, volejbola laukums, futbola laukums, bērnu laukums, automašīnu stāvvieta. Pēc pieprasījuma, piedāvāsim jums arī zirgu izjādes.
Mūsu kafejnīcā varēsiet paēst, kā arī baudīt izlejamo alu un citus dzērienus.
Uzziniet vairāk: www.mikelbaka.lv
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie jūras Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Treileru pieslēgums15 € Skatīt vairāk   Telšu vietas3 - 5 € Skatīt vairāk   Ģimenes māja Nr.1 (Brīvdienu mājas)85 € Skatīt vairāk   Ģimenes māja Nr.2 (Brīvdienu mājas)75 € Skatīt vairāk   Kempingi Skatīt vairāk      Kempinga servisa ēka Skatīt vairāk      2-vietīgas mājiņas35 € Skatīt vairāk      4-vietīgas mājiņas35 € Skatīt vairākIzbraucieni pa Irbes upi Kafejnīcas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 136628
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1644360


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Rendoks SIA
Rendoks SIAPVC Logi un durvis. Garantija, līzings, montāža – demontāža, aiļu apdare, individuālas konsultācijas, daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras un piegāde.
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkoloģiska lineļļas koka krāsa Ecolin āra un iekšdarbiem. Izceļ koksnes dabīgo struktūru un virsma pēc apstrādes kļūst matēta, un nodilumu izturīga.
Improvement, SIA
Improvement, SIABeramo kravu piegāde (dolomīta šķembas, grants, smilts, melnzeme). Teritoriju labiekārtošana. Bruģa ieklāšana. Piebraucamo, servitūta, piemājas un lauku ceļu būve.
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecība
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecībaKvadrociklu, motoroleru, motociklu, ūdens un sniega motociklu noma un tirdzniecība. Sporta inventāra noma.
Skangaļu muiža, viesu nams
Skangaļu muiža, viesu namsSkangaļu muiža atrodas skaistā vietā Vidzemes vidienē starp divām pilsētām – vēsturisku un tūristu iecienītu pilsētu – Cēsīm un Valmieru. Rauna, kas tiek tautā saukta par mazo Šveici –atrodas 9km. Pie mums atbraucot, var apskatīt dabas objektus- kā Raunas Staburagu, Lielo ellīti, Līču-Lanģu klintis
Granda, galdniecība
Granda, galdniecībaFirmas Granda, galdniecības darbi. Kāpņu izgatavošana, uzstādīšana; mēbeļu izgatavošana; ozolkoka alus mucas; pirts kubli un karstie kubli; koka vannas.
Riekstkalni, stādaudzētava
Riekstkalni, stādaudzētavaSpecializētā riekstkoku stādaudzētava "RIEKSTKALNI" piedāvā Latvijas klimatam piemērotus, salizturīgus riekstkoku stādus no Kanādas. Mūsu stādi tiek audzēti no labāko Kanādas šķirņu mātes koku sēklām, kas dod iespēju stādiem labāk pielāgoties Latvijas klimatam, augsnei un gaismas režīmam.
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrs
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrsPeintbola PIF PAF. Piedāvājam sporta spēles un azartiskas aizraušanās apvienojumu – peintbolu. Ietaupiet savu laiku un degvielu:mēs esam tikai 20 km no Rīgas centra.
Visi banneri