Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
ANVI AM, SIA, darbnīca

ANVI AM, SIA, darbnīca

Ernesta Birznieka-Upīša iela 23, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 67283194 - Birojs, pasūtījumu pieņemšana
(+371) 29419077 - Direktore. Pieņemšanas laiki pēc vienošanās.
(+371) 67283194 - Birojs
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Uzņēmums ANVI AM tautas tērpu sagatavošanā darbojas no 1994. g. Ar tautas tērpiem apgādāti tautas deju ansambļi “Dzintariņš “, “Rotaļa”, “Zelta sietiņš”, ''Dancis'',''Teiksma'' un citi Latvijas dažādu novadu un pilsētu kori un deju kolektīvi.Daudzi kolektīvi guvuši atzinību un labu novērtējumu tautas tērpu skatēs. u. c. Tagadējā uzņēmuma virzība- tautas tērpu gatavošana, kā arī bērnu linu apģērbi un tekstilinterjera priekšmeti: galdauti, aizkari, spilveni, šūpuļkrēsli, šūpuļtīkli. Veic individuālus pasūtījumus mazumtirdzniecībai un arī vairumtirdzniecībai. Daudzi uzņēmuma gatavotie priekšmeti savu mājvietu atraduši daudzās pasaules valstīs.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDaiļamatniecība Skatīt vairāk   Tautastērpi Skatīt vairāk   Interjera (tekstila) priekšmetu pagatavošana Skatīt vairāk   Lina apģērbi bērniem Skatīt vairākLatviešu tautastērpu noma Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 106257
Meklēšanas rezultātos parādīts : 210660


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIAPirts izbūve mājās un dzīvokļos, saunas, tvaika pirtis, hammam, elektriskās un malkas pirts krāsnis, tvaika ģeneratori un cits pirts aprīkojums
Saullēkti ozolos, viesu nams
Saullēkti ozolos, viesu namsViesu māja Ezernieku pagastā pie lielākās ozolu birzs Baltijā, blakus Ežezers ir salām bagātākais ezers Latvijā. Atpūta gan divām personām, gan lielām tūristu grupām. Banketu zāle līdz 40 cilvēkiem. Izbraucienus ar kuteri pa Ežezeru.
Vānes māja, viesu māja
Vānes māja, viesu mājaVānes māja atrodas Tukuma novadā, Vānē. Apmēram 100km no Rīgas. Mājā iespējams izmitināt līdz 12 cilvēkiem. Pie mājas ir nesen izrakts dīķis, kurā varēs nopeldēties pēc pirts prieku vai baļļas baudīšanas.
Bēnes Ozoli, grīdas segumi
Bēnes Ozoli, grīdas segumiParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
GRANITE, IK
GRANITE, IKUzņēmums Granitespecializējās kapu labiekārtošanā. Izgatavojam, pārdodam un uzstādām kapu pieminekļus, kapu apmales, kapu sētiņas, kā arī piedāvājam kapu memoriālu izveidi. Piedāvājam labiekārtot kapa vietu, veicot apzaļumošanu un/vai restaurāciju.
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejs
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejsKandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaPārvietojamās pirtis - mucas, baļļas (kubli). Laivu noma braucienam pa Abavu, laivošana Kurzemē, laivu noma Kandavā, šoferu transports no laivošanas gala punkta līdz vietai, kur esat sākuši ceļojumu un atstājuši Jūsu transporta līdzekļus. SUP dēļu noma. Dārza spēles.
Mītava, atpūtas kuģis
Mītava, atpūtas kuģisPiedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava". Pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.
Prāga Lukss, salons-veikals
Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
Visi banneri