Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Matraču meistars, matrači

Matraču meistars, matrači

Krasta iela 46, Rīga, Latvija, LV-1003
(+371) 29410961
(+371) 29283176
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Kāpēc izvēlēties „Matraču meistara” produkciju?

Elpojošs matracis — pareizs miktroklimats

Matracis ir radīts, izmantojot modernākās tehnoloģijas un augstvērtīgākos materiālus. Mūsu matrači no citiem atšķiras, ārā ar to, ka mūsu matraču sānu malas netiek nostiprinātas ar porolonu, kas ļauj matracim elpot, un nodrošina pareizu mikroklimatu.

Matracis saglabā savu formu

Pateicoties stūru stiprinājumiem, matracis saglabā savu formu.

Atsperu bloks komfortablam miegam

Matracī katra spirāliskā atspere atrodas savā kabatiņā. Tā darbojas individuāli un nodrošina pareizu atbalstu Tavam mugurkaulam. Matracis pieņem Tava ķermeņa formu, Tu jūties komfortabli, un blakus guļošais cilvēks nejūt Tavas kustības.

Roku darbs

Individuāls roku darbs padara katru matraci par tieši jums radītu produktu!

Noņemama virsma

Matracis kalpos ilgi, pateicoties dubultam, izturīgam šuvumam. Rāvējslēdzis padara matrača virsmu viegli noņemamu un mazgājamu 30°C, kas atbilst higiēnas prasībām. Matrača virsmu veido gaisa caurlaidīgs, trikotāžas audums, kas nodrošina pareizu gulēšanas mikroklimatu.

Matraci veido 250 atsperes uz 1 m² vai „multipocket” atsperu bloks, kurā ir 310-320 atsperes uz 1 m².

Sastāvs: audums, sintepons, kokvilna, vatīns, kokoss, vatīns, ortopēdisko kabatatsperu bloks - vatīns, kokoss, vatīns, kokvilna, sintepons, audums.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMatraču izgatavošana un ražošana Skatīt vairākMatraču tirdzniecība Skatīt vairāk   Matrači Skatīt vairāk   Bērnu matrači Skatīt vairāk   Virsmatrači Skatīt vairāk   Matrači ar rāmi Skatīt vairāk   Kokosa matrači Skatīt vairāk   Lateksa matrači Skatīt vairākGuļamistabas mēbeles Skatīt vairāk   Gultas Skatīt vairāk
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 10634
Meklēšanas rezultātos parādīts : 46901


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Ungurmuiža, viesu māja
Ungurmuiža, viesu mājaUngurmuiža ir harmonisks 18. gadsimta koka ēku ansamblis, milzu ozolu ieskauts, tas ieņem nozīmīgu vietu Latvijas kultūras pieminekļu mantojumu vidū. To 1732. gadā cēlis barons fon Kampenhauzens kā savas dzimtas māju, un šobrīd Latvijā nav saglabājušās līdzīgas baroka koka celtnes, kuru iekštelpas ir tik bagātīgi izgreznotas ar sienu gleznojumiem. Mūsdienu ērtībām piemērota, tā būs kā radīta Jūsu atpūtai, svinībām un semināriem. Varēsiet baudīt muižas īpašo gaisotni, pastaigājoties pa parku zem milzu ozoliem vai dzerot tēju krāšņajā tējas paviljonā.
Art Fabrics, SIA
Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
Ēmužas, viesu nams
Ēmužas, viesu namsLauku māja Ēmužas atrodas Vadzenes pagastā. Plašajās telpās iespējams sarīkot svinības līdz pat 250 cilvēkiem, bet ārpus telpām iespējams sarīkot pasākumu apmēram 500 cilvēkiem. Mājā ir iekārtotas 10 istabas, kurās var izgulēties līdz pat 60 cilvēkiem
Mežotnes pils, pils
Mežotnes pils, pilsMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
Kempings Sīļi, kempings
Kempings Sīļi, kempingsČetrvietīgas mājiņas, pirts, piknika vietas. Jūras stāvkrasts, Jūrkalne 5 km.
Inčukalna strops, viesu māja
Inčukalna strops, viesu mājaMēs Jums piedāvājam iespēju aizmirst ierastās ikdienas rūpes un ļauties svētkiem. Pirts ar džakuzi vannu, telpas semināriem un svinībām, mājīgi numuriņi gulēšanai.
Rīgas Logi, durvis un logi
Rīgas Logi, durvis un logiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, viesu nams
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, viesu namsViesu nams atrodas 7 km no Valmieras centra (Kocēnu pagasts) un 12 km no Baiļu slēpošanas trases. Telpas svinībām (līdz 60 cilvēkiem), komfortablas istabas, pirts, austrumu istaba.
Visi banneri