Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Magma, SIA

Magma, SIA

Katrīnas dambis 18a, Rīga, Latvija, LV-1045
(+371) 67790700 - ofiss
(+371) 26338842 - ofiss
(+371) 27803855 - e-veikals
(+371) 67790712 - salons
(+371) 67790714
Pirmdiena10:00 - 19:00
Otrdiena10:00 - 19:00
Trešdiena10:00 - 19:00
Ceturdiena10:00 - 19:00
Piektdiena10:00 - 19:00
Sestdiena -
Svētdiena -
Juridiskais nosaukums : Magma, SIA
Reģistrācijas numurs : 40003284410
Juridiskā adrese : Katrīnas dambis 18a, Rīga, LV-1045
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

MAGMA SIA, Santehnikas tirdzniecība un ražošana.

SIA „Magma” dibināta 1996.gada 23.februārī. Tas ir 100 % latviešu uzņēmums, kas no neliela ģimenes uzņēmuma ir izaudzis par stabilu, drošu, dinamisku santehnikas ražošanas un tirdzniecības uzņēmumu Latvijā.

Atrašanās vieta ir Rīgā, Katrīnas dambī 18a, SIA „Magma” teritorijai Pētersalā aizņemot 8117 m², kur atrodas galvenais birojs, noliktavas un 400 m² liela ekspozīcijas zāle – veikals salons. SIA „Magma” ražo lokanos pievadus un jaucējkrānus zem MAGMA zīmola. Uzņēmuma mērķis - pārdot vislabākos jaucējkrānus. Ir iespējams pasūtīt preci arī www.magma.lv internet-veikalā ar piegādi.
SIA „Magma” sniedz klientiem maksimāli pilnu servisa paketi, sākot ar konsultācijām līdz ieviešanai tirdzniecībā.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSantehnika Skatīt vairāk   Ūdens maisītāji Skatīt vairāk   Bidē maisītāji Skatīt vairāk   Dušas maisītāji Skatīt vairāk   Iebūvējamie vannas maisītāji Skatīt vairāk   Izlietnes maisītāji Skatīt vairāk   Jaucējkrāni Skatīt vairāk   Maisītāji ar sensoru    Maisītāji ar termostatu    Maisītāji virtuvei    Sienā iebūvējami maisītāji    Maisītāji ar sensoru    Ūdens dozatori    Ūdens maisītāju komplekti    Vannas maisītāji    Virtuves maisītāji    Keramiskie WC podi Skatīt vairāk   Izlietnes Skatīt vairāk   Virtuves izlietnes Skatīt vairāk   Dušas kabīnes Skatīt vairāk   Vannas Skatīt vairāk   Masāžas dušas kabīnes    Tvaika kabīnes    Lokanie un stingri pievadi santehnikai Skatīt vairākVannas istabas mēbeles Skatīt vairāk   Vannas istabas aksesuāri Skatīt vairāk   Dvieļu žāvētāji Apkures sistēmas, iekārtas, tehnika Ūdensapgāde un kanalizācija    Ārējā un iekšējā kanalizācija Ražots Latvijā Santehnikas ražošana Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 16529
Meklēšanas rezultātos parādīts : 230796

Mežotnes pils, pils
Mežotnes pils, pilsMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
Palmas, brīvdienu māja
Palmas, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Palmas atrodas 1500 metri no jūras, Jūrkalnes centrā : divstāvu jauna guļbūves ēka, divas atsevišķas istabas otrā stāvā, gultas vietu skaits 8, ir virtuve (ledusskapis plīts, trauki, izlietne, silts ūdens) duša, vc,
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrs
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrsPeintbola PIF PAF. Piedāvājam sporta spēles un azartiskas aizraušanās apvienojumu – peintbolu. Ietaupiet savu laiku un degvielu:mēs esam tikai 20 km no Rīgas centra.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsAktīvs visu gadu! Ozolkalns piedāvā atpūtas iespējas un nakšņošanu Gaujas Nacionālajā parkā, Cēsu pievārtē. Ziemā tās ir kalnu slēpošanas un snovborda trases, kas sasniedz 500 m garumu. Kalns aprīkots ar krēslu un diviem enkuru pacēlājiem, pieejama inventāra noma un instruktoru pakalpojumi.
Baltijas durvis
Baltijas durvisBaltijas durvis. Metāla durvis. Logi. Durvis. Plastikāta logi. Ugunsdrošās durvis. Iekšdurvis. Uzstādīšana. Montāža.
Jaunmoku pils, viesnīca
Jaunmoku pils, viesnīcaJaunmoku pils - muižas ansamblis - muzejs, mākslas izstādes, viesnīca un vieta saviesīgiem sarīkojumiem.
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētavaPlašs skujkoku, lapu koku, krūmu un ziemciešu puķu stādu sortiments. 130 dažādu krāsu, formu skujkoku, 250 lapu koku un krūmu nosaukumi, kā arī ap 200 ziemciešu puķes.
Kameja, aizkaru salons
Kameja, aizkaru salonsAizkaru salons Kameja. Aizkari, modelēšana, šūšana. Aizkaru stangas. Audumi, šūšanas piederumi. Mājas tekstils Tirdzniecība. Apģērbu modelēšana un šūšana. Žalūzijas.
Visi banneri