Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Volmārcentrs, SIA

Volmārcentrs, SIA

Tirgus laukums 2, Preiļi, Preiļu novads, Latvija, LV-5301
(+371) 26183180
Juridiskais nosaukums : Volmārcentrs, SIA
Reģistrācijas numurs : 41503082743
Juridiskā adrese : Nikodema Rancāna iela 2 - 18, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

“VOLMĀRCENTRS” - CNC Frēzēšanas un lāzergravēšanas uzņēmums Preiļos.

Piedāvājam pilnu pakalpojumu klāstu: Dizaina izstrāde, frēzēšana, gravēšana un tālākā apstrāde.

Ražojam dažādus koka izstrādājumus: Dēlīšus, pakaramos, kastītes, svečturus, pulksteņus, dekoratīvos paneļus,medaļu turētājus, sezonālos un kāzu koka dekorus u.c.

Visus mūsu koka izstrādājumus apskatīt, nopirkt un pasūtīt ir iespējams veikalā Akcents, Preiļos, Tirgus laukums 2

CNC Darba galda izmēri: 1250x2500mm

Apstrādājamie materiāli:

  • Saplāksnis
  • Koks – Priede, Egle, Ozols, Osis
  • MDF
  • Putotas PVH loksnes
  • Plastikāts
  • Organiskais stikls
  • Monopolikarbonāts
  • Putuplasts
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDizains, dizaina izstrāde    Bukleti, bukletu izgatavošana    Maketēšana    Vizītkartes, izgatavošana Digitālā druka, printēšanas pakalpojumi Laminēšana, laminēšanas pakalpojumi Lāzergravēšana, lāzergravēšanas pakalpojumi Koka CNC frēzēšana Koka izstrādājumi Skatīt vairāk   Koka dekori Skatīt vairāk   Koka foto albumi Skatīt vairāk   Drēbju pakaramie Skatīt vairāk   Bērnu attīstošās rotaļlietas, spēles Skatīt vairāk   Konstruktori, saliekamas rotaļietas Skatīt vairāk   Koka rotaļlietas bērniem Skatīt vairāk   Foto rāmīši Skatīt vairāk   Dekoratīvie sienu paneļi Skatīt vairāk   Krājkasītes Skatīt vairāk   Sienas pulksteņi Skatīt vairāk   Kāzu dekori Skatīt vairāk   Dekori, dekorēšana Skatīt vairāk   Jāņu, Līgo svētku dekori Skatīt vairāk   Ziemassvētku rotājumi, dekori Skatīt vairāk   Koka ripas Skatīt vairāk   Koka medaļas Skatīt vairāk   Izstrādājumi no saplākšņa Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 11955
Meklēšanas rezultātos parādīts : 87602

Pokaiņi
PokaiņiSena svētvieta, akmens krāvumi, enerģiju lauki. Izzini sevi un senatni.
FINLAT
FINLATPatēriņa kredīts, Kredītu pārfinansēšana, Pārkreditācija, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu, Kredīts pret automobiļa ķīlu, Kredīts automobiļa iegādei, Autolīzings, Kredīts uzņēmumiem, Kredīts uzņēmējdarbības uzsākšanai, Kredīts parādu atmaksai, Lauksaimnieku kredīts, Faktorings/rēķinu izrakstīšana, Attīstības projektu finansēšana, Interesantu IT jaunuzņēmumu finansēšana, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu.
Lejasmalas, atpūtas komplekss
Lejasmalas, atpūtas komplekssBrīvdienu mājas un pirts Lejas ezera krastā. Romantiska atpūtas vieta uz neapdzīvotas salas. Telpas semināriem un banketiem. Telšu un piknika vietas.
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsAktīvs visu gadu! Ozolkalns piedāvā atpūtas iespējas un nakšņošanu Gaujas Nacionālajā parkā, Cēsu pievārtē. Ziemā tās ir kalnu slēpošanas un snovborda trases, kas sasniedz 500 m garumu. Kalns aprīkots ar krēslu un diviem enkuru pacēlājiem, pieejama inventāra noma un instruktoru pakalpojumi.
Jaunpils pils, viduslaiku pils
Jaunpils pils, viduslaiku pilsJaunpils pils ir viena no retajām viduslaiku pilīm, kas lieliski saglabājusi savu sākotnējo izskatu.
Dimzas, stādaudzētava
Dimzas, stādaudzētavaStādu audzētava Dimzas pircējiem piedāvā: plašā sortimentā dekoratīvos stādus. Floristikas materiālus. Izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus.
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecība
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecībaZemnieku saimniecība "Kaņepītes" bioloģiski audzē un ražo dazāda veida graudu produkciju no kviešiem, rudziem, miežiem, auzām, griķiem, zirņiem un ķimenēm. BIO milti, graudi, pārslas u.c. Brauciet ar saviem traukiem uz saimniecību pēc produkcijas, dabūsiet patīkamu atlaidi!
Indrāni, viesu nams
Indrāni, viesu namsIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
Visi banneri