Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Lonas Latvija, SIA, veikals

Lonas Latvija, SIA, veikals

Domina-Shopping, Ieriķu iela 3, Rīga, Latvija, LV-1084
(+371) 23378430
Pirmdiena10:00 - 21:00
Otrdiena10:00 - 21:00
Trešdiena10:00 - 21:00
Ceturdiena10:00 - 21:00
Piektdiena10:00 - 21:00
Sestdiena10:00 - 21:00
Svētdiena10:00 - 21:00
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

LONAS - ir guļamistabas mēbeļu un citu kvalitatīva miega atribūtu ražotājs.

Visa LONAS produkcija ir īpaši pielāgota jūsu vajadzībām un izstrādāta kopā ar ārstiem, kineziterapeitiem un pazīstamiem produktu dizaineriem.
Kopš 1993. gada LONO produkti ir izstrādāti, ražoti un uzlaboti veselīgākam un labākam miegam. Lielākā daļa LONAS matraču ražošanas procesa ir rūpīgs roku darbs.
Ražošanā izmantotie materiāli ir īpaši gaisa caurlaidīgi, pilnīgi nekaitīgi un piemēroti pat zīdaiņiem (sertifikāts Oeco-tex®).
LONAS matrači ir sarežģīti izstrādājumi, kas apvieno daudzas mūsdienīgas tehnoloģijas. Lai nodrošinātu vislabākās ekspluatācijas īpašības un ilgmūžību, mēs piedāvājam īpaši šiem matračiem radītas LONAS gultas. LONAS gultas tiek ražotas atbilstoši paaugstinātām ilgmūžības un gaisa caurlaidības prasībām.
LONAS HOME mājas tekstilu veido dizaineri, izmantojot dabiskus audumus: gultas veļas komplekti un palagi kalpos ilgi, un krāsas un raksti priecēs katru reizi, kad skatāties uz guļamistabu. Unikāli izstrādāti gultas pārklāji, mājas smaržas, sildoši paklāji vai rotaļīgi pufi guļamistabas un mājas mājīgumam. LONAS HOME piedāvā stilīgus dvieļus un mīkstus, pūkainus peldmēteļus.
Pasūtītos un izgatavotos LONAS produktus mēs piegādāsim paši ar savu transportu, un mūsu kurjeru komanda uznesīs matraci līdz pat jūsu gultai, bet LONAS gultu piegādās un jūsu mājās saliks bez maksas.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMatraču tirdzniecība Skatīt vairāk   Matrači Skatīt vairāk   Virsmatrači Skatīt vairāk   Bērnu matrači Skatīt vairākGuļamistabas mēbeles Skatīt vairāk   Gultas Skatīt vairākGultas veļa un piederumi Skatīt vairāk   Gultas veļa Skatīt vairāk   Spilveni Skatīt vairāk   Palagi Skatīt vairāk   Segas Skatīt vairāk   Gultas vēļa bērniem    Gultas pārklāji Skatīt vairākGuļamistabas aksesuāri Skatīt vairākMājas tekstils Skatīt vairāk   Dvieļi Skatīt vairāk   Pledi Skatīt vairāk   Halāti Skatīt vairāk
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 12734
Meklēšanas rezultātos parādīts : 110729


Ričarda kamīni, kamīnu salons
Ričarda kamīni, kamīnu salonsRičarda kamīni vēlas, lai Jūsu kamīna interjers būtu atšķirīgs un pilnīgāk atbilstu Jūsu prasībām. Jums ir iespēja pēc savas gaumes pasūtīt kamīna kurtuvi un apdares materiālu.
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
Gungas, viesu nams
Gungas, viesu namsGungas -  etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
IS, SIA, guļbūves
IS, SIA, guļbūvesRažojam piegādājam un uzstādām guļbaļķu ēkas no virpotiem baļķiem, Ka ari dažādas citas koka konstrukcijas. Veicam celtniecību pēc katra klienta individuālām prasībām un vēlmēm. Guļbaļķu ēkas celtniecībā izmantojam dabīgos materiālus, kā piemēram starp guļbaļķu blīvējumā izmantojam sūnas un ēkas ceļam pēc sentēvu guļbūvju celtniecības tradīcijām. Mūsu cenu piedāvājumā ietilpst pilnīga celtnes uzstādīšana izņemot pamatus, elektroinstalāciju un ūdens apgādes ierīkošanu, ko varam arī paveikt, iepriekš ar klientu vienojoties par papildus darbu veikšanas apjomiem un papildus izmaksām. Guļbaļķu uzstādīšanu veicam visā Latvijas teritorijā un transporta izdevumi līdz 120 km no ražotnes kas atrodas Valmierā ir iekļauti cenā. Pēc klienta vēlmēm varam piedāvāt guļbaļķu uzražošanu bez piegādes un uzstādīšanas ar ēkas dokumentāciju tās montāžai. Veicam dažādus nestandarta risinājumus, kā piemēram varam izgatavot ne tikai guļbaļķu ēkas, bet arī no guļbaļķiem ražotas masīvkoka dārza mēbeles, lapenes, bērnu rotaļu laukumus, suņu būdas un t.t. Nestandarta risinājumus un jautājumus variet sūtīt uz e-pastuinfo@gulbuves.net un mēs ar jums sazināsimies tuvākajā laikā, lai sniegtu jums piedāvājumu par izmaksām un jums optimālāko risinājumu. Labprāt uzklausīsim jūsu vēlmes un atradīsim jums vispiemērotāko risinājumu.
Kalna ligzda, viesnīca
Kalna ligzda, viesnīca3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Višķezers, atpūtas vieta
Višķezers, atpūtas vietaAtpūtas vieta "Višķezers" atrodas bijušajā pilskalnā, kura pakājē ir Višķu ezers ar saviem paugurainajiem krastiem! Viesu atpūtai tiek piedāvāti izbraucieni ar laivām, katamarāniem un velosipēdiem. Ir vieta peldēšanai, sporta laukums, forši lomi makšķerniekiem!
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaLauku dzija no Latvijā audzētām aitām. Vilnas pārstrāde no mazgāšanas procesa līdz gatavam dzijas pavedienam. Nemazgātas vilnas pirkšana, maiņa.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Visi banneri