Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
HBH Juozo alus  , atpūtas centrs

HBH Juozo alus , atpūtas centrs

Žibininkai, Kretingos rajono, Klaipėdos apskritis, Lietuva, LT-97230
(+370) 44544678 - Administratore
(+370) 46040092 - Virtuve
(+370) 65537777 - Administratore
(+370) 44544423
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
1997. g. 3. jūlijā pirmoreiz tika atvērtas HBH „Joza Alus“ brūža durvis. Toreiz atvērtajā pirmajā bāra zalē pie trim galdiem sagāja 18 cilvēku un varēja tikt galā ar piecu ğimenes locekļu – Radas, Joza, Aidas, Lauras un Mata – spēkiem. Ar laiku augot bāra popularitātei, oktobrī tika atvērta otra zāle, nedaudz vēlāk – trešā, ceturtā. Šodien vienlaicīgi slēgtajās bāra telpās un ārā garšot „Joza alu“ un baudīt lielisko „Radas“ virtuvi var no 700 līdz 1200 cilvēkiem. Strādājošais personāls izaudzis līdz 200 cilvēkiem. Domājot par klientu pie stūres ērtībām, esam parūpējušies arī par alkotesteri. No tālienes ieradušies viesi Pie Joza var dabūt arī naktsmāju. Domājot par klientu ērtībām, krodziņa kompleksā radīta ērta lauku stila viesnīca, kurā ir divvietīgas, trīsvietīgas un četrvietīgas istabas. Viesnīcas apmeklētajiem pēc viņu vēlēšanas tiek organizēti izbraukumi un atpūtas – uzziņas braucieni. Tāpat ari zvejošana atklātā jūrā un jomā, arī vienkārši izbraukumi ar mazo kuğīti Kuršu jomā. Vakaros – kultūras programma tuvāko lielpilsētu bāros, klubos un spēļu namos.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūtas kompleksi Skatīt vairākNaktsmītnes    Viesnīcas    Telšu vietas    Kempingi Vietas kāzu svinībām Skatīt vairākKrogi Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Alus bāri    Alus dārzi    Pasākumu organizēšana Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   Turku pirts    Baseini    Ēdināšanas pakalpojumi Zirgkopība, zirgaudzētavas Aktīvā atpūta    Izjādes ar zirgiem    Sporta spēļu laukumi    Basketbola laukumi    Peintbols Atpūta pie dabas    Skulptūru parks (Parki) Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 113149
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1974575

Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca
Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca2007. g. mājas viruve Rudzons pārtapa jaunā zīmolā Madona Cafe Hotel Rudzons Pieci numuri, 16 gultasvietas, viesu halle - plašas, gaišas istabiņas. Laipni lūgti Madonā!
Bekiški, viesu nams
Bekiški, viesu namsMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Garāža, bārs - restorāns
Garāža, bārs - restorānsBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Nordmen, veikals
Nordmen, veikalsEleganti biznesa, klasiski ikdienas uzvalki ir piemēroti cilvēkiem, kas lieliski izskatīties, ērti justies. Vīrietis uzvalkā no Nordmen jutīsies pārliecināts un stils būs perfekts.
RC Auto , autoserviss
RC Auto , autoservissAprīkojums ir profisionālajā tehniskā līmenī, jaunas ES ražotas, un Latvijā sertificētas autoservisa iekārtas, kas ļauj ātri un kvalitatīvi veikt automašīnas diagnostiku un remontu.
Lotes Toys, veikals
Lotes Toys, veikalsLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
Griva Group, būvmateriāli
Griva Group, būvmateriāliBūvķīmija, hidroizolācija, blīvēšanas, līmēšanas materiāli, epoksīdi, betona remonta materiāli, PVC membrānas.
latvaslini, veikals
latvaslini, veikalsUzņēmums SIA “LatvAS” ir zīmola Latvaslini lina auduma un aitu vilnas izstrādājuma ražotāji. Latvaslini ir zīmols un vārdu salikums tapis no uzņēmuma nosaukuma latvas un lini, lai par prioritāti izvirzītu mājas tekstilu no lina auduma. Visas zīmola Latvaslini preces ir izgatavotas Latvijā.
Toode, SIA, jumtu segumi
Toode, SIA, jumtu segumiSIA TODE ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda. Jumtu segumi.
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. darbojas industriālā alpīnisma nozarē – būvniecības, montāžas un celtniecības darbi lielā augstumā un grūti pieejamās vietās, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehniku.
Visi banneri