Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
HBH Juozo alus  , atpūtas centrs

HBH Juozo alus , atpūtas centrs

Žibininkai, Kretingos rajono, Klaipėdos apskritis, Lietuva, LT-97230
(+370) 44544678 - Administratore
(+370) 46040092 - Virtuve
(+370) 65537777 - Administratore
(+370) 44544423
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
1997. g. 3. jūlijā pirmoreiz tika atvērtas HBH „Joza Alus“ brūža durvis. Toreiz atvērtajā pirmajā bāra zalē pie trim galdiem sagāja 18 cilvēku un varēja tikt galā ar piecu ğimenes locekļu – Radas, Joza, Aidas, Lauras un Mata – spēkiem. Ar laiku augot bāra popularitātei, oktobrī tika atvērta otra zāle, nedaudz vēlāk – trešā, ceturtā. Šodien vienlaicīgi slēgtajās bāra telpās un ārā garšot „Joza alu“ un baudīt lielisko „Radas“ virtuvi var no 700 līdz 1200 cilvēkiem. Strādājošais personāls izaudzis līdz 200 cilvēkiem. Domājot par klientu pie stūres ērtībām, esam parūpējušies arī par alkotesteri. No tālienes ieradušies viesi Pie Joza var dabūt arī naktsmāju. Domājot par klientu ērtībām, krodziņa kompleksā radīta ērta lauku stila viesnīca, kurā ir divvietīgas, trīsvietīgas un četrvietīgas istabas. Viesnīcas apmeklētajiem pēc viņu vēlēšanas tiek organizēti izbraukumi un atpūtas – uzziņas braucieni. Tāpat ari zvejošana atklātā jūrā un jomā, arī vienkārši izbraukumi ar mazo kuğīti Kuršu jomā. Vakaros – kultūras programma tuvāko lielpilsētu bāros, klubos un spēļu namos.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūtas kompleksi Skatīt vairākNaktsmītnes    Viesnīcas    Telšu vietas    Kempingi Vietas kāzu svinībām Skatīt vairākKrogi Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Alus bāri    Alus dārzi    Pasākumu organizēšana Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   Turku pirts    Baseini    Ēdināšanas pakalpojumi Zirgkopība, zirgaudzētavas Aktīvā atpūta    Izjādes ar zirgiem    Sporta spēļu laukumi    Basketbola laukumi    Peintbols Atpūta pie dabas    Skulptūru parks (Parki) Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 113608
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1987827


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Aiva plus, celtniecības un remonta darbi
Aiva plus, celtniecības un remonta darbiAiva plus. Celtniecības un remonta darbi, fasāžu siltināšana. Iekšējie un ārējie apdares darbi. Būvmateriālu tirdzniecība.
Deko Alianse, ziedu salons
Deko Alianse, ziedu salonsSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes iela 14
7. martā strādāsim stundu ilgāk līdz 20:00 8. martā strādāsim kā darba dienā no 8:00 līdz 19:00 Piedāvājam arī ziedu piegādi, piezvani un pasūti +371 67282841www.dekoziedi.lv
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumi
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumiLatroof Ltd. Jumta segumu materiāli, matāldakstiņi, profilētās loksnes jumtam un sienām. Bitumena dakstiņa jumti, polimēr-bitumenu ruļļu materiāli.
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTehnikas veikals ir pasaules vadošo meža un dārza tehnikas ražotāju pārstāvis. Nodrošinām kvalitatīva apkalpošanu, servisu un zemākās cenas!
Jura putni, muzejs
Jura putni, muzejsKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
Zariņi, viesu māja
Zariņi, viesu mājaLaipni lūdzam viesu mājā "Zariņi". Krievu pirts ar baseinu,  sauna, naktsmītnes, lapene, ugunskura un telšu vietas. Telpas banketiem un svinībām.
Boats SB, SIA
Boats SB, SIABoats SB ražo izstrādājumus no stiklašķiedras. Ārējo baseinu, airu laivu, kanoe, glābšanas plostu ražošana, modeļu un formu izgatavošana betona lējumiem.
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba"Escape" ir interaktīva un intuitīva reālas dzīves spēle, kas prasa koncentrēšanos, prasmi rast risinājumus un iemaņas strādāt komandā neparastos apstākļos. 60 minūtes tiek dotas komandai no 2 līdz 6 dalībniekiem, lai atrisinātu mīklas un atrastu "pavedienus" izkļūšanai no istabas. Spēles rezervēšana jāveic ne vēlāk kā 24 stundas pirms spēles.
Indāni, lauku māja
Indāni, lauku mājaLauku māja, pirts, lauku saimniecība (bioloģiskā lauksaimniecība). Izjādes ar zirgiem, ekskursijas pa lauku saimniecību. Seno darbarīku kolekcijas.
Visi banneri