Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde

Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde

Rīgas iela 67, Jelgava, Latvija, LV-3004
(+371) 27039644
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

"Čau, čau, brālīti!

Čau, čau, māsiņa!
Ja esi viena līdz piecu gadu vecs bērniņš, tad saki saviem vecākiem,
ka gaidu Tevi no 1. jūnija Jelgavā, Pumpura ielā 2a, lai mēs varētu kopā brokastot,
pusdienot un ieturēt launagu, spēlēties īpaši iekārtotās un gaišās telpās,
pastaigāties svaigā gaisā, mazliet pablēņoties, rotaļām spēkus atgūt
diendusā, un pats galvenais, tad, kad Tev būs dzimšanas diena, kopā
ēst gardo torti!
...mieru, tikai mieru, ar mani Tev nebūs garlaicīgi!
Tavs draugs Karlsons! "

No 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes. Par pakalpojumu ir iespēja nokārtot valsts līdzfinansējumu, ja bērniņš ir no pusotra līdz piecus gadus vecs.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKarlsons (Bērnu uzraudzības, pieskatīšanas centri)    Pirmsskolas izglītības iestādes    Bērnudārzs Jelgavā (Bērnudārzi, Pirmsskolas izglītība)    Privātās pirmsskolas izglītības iestādes    Aukle Jelgavā (Aukles pakalpojumi)
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 28101
Meklēšanas rezultātos parādīts : 151930


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Gravtex, SIA
Gravtex, SIARažojam:
- unikālus koka dekoratīvos sienu paneļus,
- fasādes apdares paneļus no saplākšņa, kas ir ideāls risinājums ēku un telpu apdarē.
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātika
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātikaMūsu uzņēmumam ir liela pieredze sētu un žogu izstrādē un montāžā. Sētu un vārtu ražošana - mūsu uzņēmuma pamatvirziens. Tagad piedāvājam arī bruģēšanas darbus un Bobcat tehnikas pakalpojumus
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Veido sevi, studija
Veido sevi, studijaTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
Aļņi, viesu māja
Aļņi, viesu mājaViesu Nams Aļņi piedāvā:Viesu māju ar banketu zāli kāzām un svinībām līdz 46 personām. Nakšņošanai 34 guļvietas - ieskaitot papildvietas. Numurs jaunlaulātajiem. Guļbūves pirts ar āras baseinu un ūdens kaskādi.Nojumi nelielām svinībām vasaras sezonā. Ēdināšanu un apkalpošanas pakalpojumus kāzām, viesībām, banketiem, semināriem, nelieliem sporta pasākumiem.Atrodamies 25 km no Rīgas, 3 km no Ogres starp Ogri un Tīnūžiem.
Skandināvs 3XL, veikals
Skandināvs 3XL, veikalsSIA „Skandināvs” piedāvā plašāko lietoto preču sortimentu Kurzemē t.i.- lietoti apģērbi, mēbeles, trauki, dažādi sadzīves priekšmeti, elektropreces, interjera lietas, antīki priekšmeti un mēbeles, sporta preces, aprīkojums invalīdiem u.c. preces.
Debesiss SIA, apbedīšanas birojs
Debesiss SIA, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas Debesis piedāvājums: - apbedīšanas pakalpojumi - Dokumentu noformēšana. - Diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. - Zārki. - Krusti. - Pārklāji. - Katafalks. - Transports bēru viesiem
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkoloģiska lineļļas koka krāsa Ecolin āra un iekšdarbiem. Izceļ koksnes dabīgo struktūru un virsma pēc apstrādes kļūst matēta, un nodilumu izturīga.
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
Visi banneri