Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Radošuma attīstības centrs, SIA

Radošuma attīstības centrs, SIA

Merķeļa iela 3 - 2 a, 1. stāvs, Rīga, Latvija
(+371) 26956967
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Mākslas nodarbībās Jūs varēsiet:

- apgūt zīmēšanas, gleznošanas un kompozīcijas pamatus,

- iepazīt, apgūt un pielietot praksē dažādas rokdarbu tehnikas un paņēmienus,

- pilnveidot jau iegūtās iemaņas un prasmes,

- attīstīt mākslinieciskas iemaņas, telpisko domāšanu un radošo uztveri.

Klase atvērta ikvienam, kurš vēlas pilnveidot savas zināšanas, uzzināt un iemācīties ko jaunu, attīstīt radošumu un pavadīt brīvo laiku domubiedru vidū!

Rotu darināšana dažādās tehnikās: ROTAS, BROŠAS, PIESPRAUDES, KAKLAROTAS, APROCES, MATU LENTAS UN SPRĀDZES, ŽABO, APKAKLĪTES, JOSTAS, SOMIŅAS U.C. pielietojot dažādas tehnikas un izmantojot dažādus materiālus.

Zīmēšana, gleznošana, grafika, perļošana, filcēšana, papīra dizains, krāsu mācība, interjēra priekšmētu veidošana, dekorēšana, batika, stikla apgleznošana, darbs ar dažādiem veidošanas masām u.tt..

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresIzglītības un apmācību centri, dažādas skolas    Radošās darbnīcas    Meistarklases, darbnīcas Skatīt vairāk   Kursi Mākslinieki    Glezniecība Skatīt vairāk      Portretu glezniecība Skatīt vairāk   Ikonas Restaurācijas darbi    Gleznu restaurācija Ierāmēšanas darbi Skatīt vairāk   багетная мастерская (Gleznu rāmji) Skatīt vairākSuvenīri Rotaslietas Dāvanas Seminārs Framework (Semināri) Māksla Filcējumi Skatīt vairākBatikošana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 25812
Meklēšanas rezultātos parādīts : 400745

Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecībaRĪGAS BŪVSERVISS piedāvā izdevīgi iegādāties visdažādākos būvmateriālus - jumtam, fasādei, pamatiem, iekšējai un ārējai apdarei, siltumizolācijai u.c., kā arī logus, durvis, santehniku un pārvietojamās mājiņas.
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīca
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīcaViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
Ireneta, kāzu salons
Ireneta, kāzu salonsIreneta. Jūsu izvēlei salonā uz vietas vienmēr pieejami 250 kleitu modeļi. Visu veidu variācijās no baltās līdz šampanieša krāsai.
Kandava, viesnīca
Kandava, viesnīcaLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
Ķoņu dzirnavas, viesu nams
Ķoņu dzirnavas, viesu namsVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
Poligons DK, peintbols
Poligons DK, peintbolsPoligons DK Peintbols,ekstremālā vidē bijušajā kara bāzē,ar papildus uzstādītiem šķēršļiem!Krievu pirts
Gungas, viesu nams
Gungas, viesu namsGungas -  etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus.
Ungurmuiža, viesu māja
Ungurmuiža, viesu mājaUngurmuiža ir harmonisks 18. gadsimta koka ēku ansamblis, milzu ozolu ieskauts, tas ieņem nozīmīgu vietu Latvijas kultūras pieminekļu mantojumu vidū. To 1732. gadā cēlis barons fon Kampenhauzens kā savas dzimtas māju, un šobrīd Latvijā nav saglabājušās līdzīgas baroka koka celtnes, kuru iekštelpas ir tik bagātīgi izgreznotas ar sienu gleznojumiem. Mūsdienu ērtībām piemērota, tā būs kā radīta Jūsu atpūtai, svinībām un semināriem. Varēsiet baudīt muižas īpašo gaisotni, pastaigājoties pa parku zem milzu ozoliem vai dzerot tēju krāšņajā tējas paviljonā.
Visi banneri