Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Zaļie ābolīši, viesu nams

Zaļie ābolīši, viesu nams

Ābolu iela 24-1, Ventspils, Latvija, LV-3601
(+371) 26517260
Juridiskais nosaukums : SIA Zelta ābols
Reģistrācijas numurs : 40203437660
Juridiskā adrese : Ābolu 24-1, Ventspils, LV-3601
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesu nams "Zaļie Ābolīši "atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu viesu namā. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā. Upe Venta atrodas 5 minūšu pastaigas attālumā no viesu nama.

Bērnu spēļu un atpūtas laukums atrodas tikai dažu minūšu pastaigas attālumā no viesu nama.

Viesu nama "Zaļie Ābolīši "no koka iekārtotie numuri ir vienkārši, taču funkcionāli. Koplietošanas vannas istaba atrodas gaitenī.

Brokastis viesu namā tiek pasniegtas katru dienu no pulkst. 9:00 - 10:00. Nepieciešamības gadījumā ir iespējams arī agrāk. (Pēc klienta vēlmēm) .Tuvākais pārtikas veikals atrodas tikai 10 minūšu pastaigas attālumā.

Viesi par papildmaksu var izmantot saunu, kā arī veļas mazgājamo mašīnu.

Piedāvājam izmantot viesību zāli līdz 25 personām  un saunu . Tikai sauna (2 stundas 7 EUR/personai).

Pludmale ir 7 minūšu brauciena attālumā no naktsmītnes "Zaļie Ābolīši ", un Ventspils piedzīvojumu parks atrodas 10 minūšu brauciena attālumā.

Numuri: 2- vietīgi ar atsevišķām un arī ar divguļamo gultu

Vietu skaits: 10

Cenas:

Divvietīgs numuriņš ar kopēju gultu (Double): 36 - 40 EUR

Divvietīgs numuriņš ar 2 atsevišķām gultām (Twin): 44 -48 EUR

Viena vieta numuriņā: 22 -24 EUR

Papildus gultasvieta 15 EUR

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesu nami    Naktsmītnes    2-vietīgi numuri    Papildus gultas vietas Pirtis Telpu noma    Banketu zāles un telpas svinībām    Telpas atpūtai un viesībām Atpūta pie jūras Atpūta un izklaide Ventspilī
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 48065
Meklēšanas rezultātos parādīts : 592892


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Labs virziens, SIA
Labs virziens, SIAPakalpojumā ietilpst grāmatvedības pirmdokumentu sakārtošana un reģistrēšana, finanšu atskaišu sagatavošana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienesta EDS sistēmā, Centrālās Statistikas pārvaldes e-pārskatu sistēmā un citās institūcijās pēc nepieciešamības.
Baltic Media, tulkojumu birojs
Baltic Media, tulkojumu birojsTulkošanas birojs Baltic Media Ltd. ir vadošais valodu pakalpojumu uzņēmums Ziemeļeiropā. Tas nodrošina tulkošanas un lokalizācijas, kā arī valodu apmācības pakalpojumus. Tulkojumi no un uz zviedru, somu, dāņu, īslandiešu, norvēģu, fēru, vācu, angļu, poļu, krievu, latviešu, lietuviešu un igauņu valodām.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
Pagalmiņi, lauku māja
Pagalmiņi, lauku mājaNaktsmājas 15 cilvēkiem, virtuve ar aprīkojumu, pirts, sauna, duša. Piknika māja ar kamīnu, laivu noma, divriteņu noma. Piedāvājam lauku produktus: dārzeņus, piena produktus, upenes, austersēnes.
Upesrūķi, viesu nams
Upesrūķi, viesu namsUpesrūķi. Mūsu viesi var baudīt guļbaļķu lauku mājas svētību un apkārtnes krāšņumu. Pirtiņa sola pēršanos ar bērzu, ozolu, pīlādžu, lazdu un kadiķu slotiņām, zāļu tējas.
Kalna ligzda, viesnīca
Kalna ligzda, viesnīca3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Jolanta, viesnīca
Jolanta, viesnīcaAtpūtas centrs Jolanta, Alūksnē, piedāvā komfortablus un ērtus viesnīcas numuriņus Alūksnes viesiem. Sauna, baseins, banketu zāle. Draudzīgas cenas.
Folio, SIA
Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTehnikas veikals ir pasaules vadošo meža un dārza tehnikas ražotāju pārstāvis. Nodrošinām kvalitatīva apkalpošanu, servisu un zemākās cenas!
Visi banneri