Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Gamma-Serviss, SIA

Gamma-Serviss, SIA

Čiekurkalna 5. šķērslīnija, Rīga, Latvija, LV-1026
(+371) 29121752
Juridiskais nosaukums : Gamma-Serviss, SIA
Reģistrācijas numurs : 40103293176
Juridiskā adrese : Rīga, Maltas iela 29-89, LV-1057
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Pulverkrāsošana sniedz pretkorozijas un prettrieciena veidošanos, kas darbojas temperatūras diapazonā no -60 līdz + 150C un nodrošina ar drošu elektrisko izolāciju. Tehnoloģiju iegūšana ar augstas kvalitātes dekoratīvas un aizsardzības pārklājumiem ar īpašībām, ko nevar sasniegt ar parastajām šķidrajām krāsām. Pulvera pārklājums lieliski pasargā izstrādājumus no apkārtējās vides nelabvēlīgās ietekmes. Pateicoties tā izcilajām īpašībām, pulvera pārklājums ir augstākās kvalitātes aizvietotājs tradicionālajiem pārklājumiem.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMetālapstrāde Skatīt vairāk   Metāla virsmu tīrīšana un krāsošana Skatīt vairāk      Vecu krāsu, rūsas noņemšana ar smilšu strūklu       Metāla virsmu tīrīšana ar skrošu strūklu    Metāla detaļu krāsošana Skatīt vairāk      Alumīnija krāsošana Skatīt vairāk   Metāla pretkorozijas apstrāde       Virsmu pretkorozijas apstrāde, aizsardzība Skatīt vairāk   Cinkošana ar pulvercinku Rīgā (Pulverkrāsošana)    Pulverkrāsas Skatīt vairāk   moto-velo krāsošana (Pulverkrāsas) Skatīt vairāk   Disku pulverkrāsošana Skatīt vairākRīgā (Metāla konstrukciju pulverkrāsošana) Skatīt vairāk   Velosipēdu krāsošana Skatīt vairāk   Vārtu krāsošana Skatīt vairāk   Motocikla detaļu krāsošana Skatīt vairākRīgā (Smilšu strūklas apstrāde)    Metāla detaļu atjaunošana ar smilšu strūklu Skatīt vairāk   disku krāsošana (Tīrīšana ar smilšu strūklu) Skatīt vairākAutomobiļu disku atjaunošana, krāsošana Skatīt vairāk   Disku remonts, valcēšana Skatīt vairāk   Automobiļu disku restaurācija Skatīt vairāk   Auto disku apstrāde ar smilšu strūklu, strūklošana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 28476
Meklēšanas rezultātos parādīts : 329249


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrāde
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrādeMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
Bieriņi, lauku māja
Bieriņi, lauku mājaLabiekārtota, senatnīga māja ar kamīnu, dārzu, telšu vietām, medību trofejām, sporta laukumiem, komercmakšķerēšanu.Fazānu audzētavas apmeklējums.
Deko Alianse, ziedu salons
Deko Alianse, ziedu salonsSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes iela 14
7. martā strādāsim stundu ilgāk līdz 20:00 8. martā strādāsim kā darba dienā no 8:00 līdz 19:00 Piedāvājam arī ziedu piegādi, piezvani un pasūti +371 67282841www.dekoziedi.lv
Anemones, glempings
Anemones, glempingsGlampings Anemones ir jauna atpūtas vieta Plieņciemā 900m no jūras. Glempings atrodas priedēm apaugušā, apzaļumotā, ziedošā teritorijā. Blakus: pastaigu takas, kurās aug mellenes, brūklenes un sēnes. Glempings aprīkots ar virtuves zonu, kurā atradīsiet ledusskapi, traukus, indukcijas plītiņu, mikroviļņu krāsni, kafijas automātu. Namiņā ir duša, tualete, gaisa siltumsūknis (temperatūru var dzesēt vai uzsildīt), granulu kamīns.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Improvement, SIA
Improvement, SIABeramo kravu piegāde (dolomīta šķembas, grants, smilts, melnzeme). Teritoriju labiekārtošana. Bruģa ieklāšana. Piebraucamo, servitūta, piemājas un lauku ceļu būve.
Klivet, veterinārā klīnika
Klivet, veterinārā klīnikaVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
Medus veikals, veikals
Medus veikals, veikalsPiedāvā: Vairāk neka 30 veidu medus ievāktu Latvijas bišu dravās, uzturu bagātinātājus, bišu vaska ziedes, 100% bišu vaska sveces, biškopības produktus (ziedputekšņus, bišu maizi, bišu māšu peru pieniņu, propolisu).
Visi banneri