Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Gamma-Serviss, SIA

Gamma-Serviss, SIA

Čiekurkalna 5. šķērslīnija, Rīga, Latvija, LV-1026
(+371) 29121752
Juridiskais nosaukums : Gamma-Serviss, SIA
Reģistrācijas numurs : 40103293176
Juridiskā adrese : Rīga, Maltas iela 29-89, LV-1057
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Pulverkrāsošana sniedz pretkorozijas un prettrieciena veidošanos, kas darbojas temperatūras diapazonā no -60 līdz + 150C un nodrošina ar drošu elektrisko izolāciju. Tehnoloģiju iegūšana ar augstas kvalitātes dekoratīvas un aizsardzības pārklājumiem ar īpašībām, ko nevar sasniegt ar parastajām šķidrajām krāsām. Pulvera pārklājums lieliski pasargā izstrādājumus no apkārtējās vides nelabvēlīgās ietekmes. Pateicoties tā izcilajām īpašībām, pulvera pārklājums ir augstākās kvalitātes aizvietotājs tradicionālajiem pārklājumiem.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMetālapstrāde Skatīt vairāk   Metāla virsmu tīrīšana un krāsošana Skatīt vairāk      Vecu krāsu, rūsas noņemšana ar smilšu strūklu       Metāla virsmu tīrīšana ar skrošu strūklu    Metāla detaļu krāsošana Skatīt vairāk      Alumīnija krāsošana Skatīt vairāk   Metāla pretkorozijas apstrāde       Virsmu pretkorozijas apstrāde, aizsardzība Skatīt vairāk   Cinkošana ar pulvercinku Rīgā (Pulverkrāsošana)    Pulverkrāsas Skatīt vairāk   moto-velo krāsošana (Pulverkrāsas) Skatīt vairāk   Disku pulverkrāsošana Skatīt vairākRīgā (Metāla konstrukciju pulverkrāsošana) Skatīt vairāk   Velosipēdu krāsošana Skatīt vairāk   Vārtu krāsošana Skatīt vairāk   Motocikla detaļu krāsošana Skatīt vairākRīgā (Smilšu strūklas apstrāde)    Metāla detaļu atjaunošana ar smilšu strūklu Skatīt vairāk   disku krāsošana (Tīrīšana ar smilšu strūklu) Skatīt vairākAutomobiļu disku atjaunošana, krāsošana Skatīt vairāk   Disku remonts, valcēšana Skatīt vairāk   Automobiļu disku restaurācija Skatīt vairāk   Auto disku apstrāde ar smilšu strūklu, strūklošana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 28134
Meklēšanas rezultātos parādīts : 325815

Copes, viesu nams
Copes, viesu namsViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
Sīpoli, viesu nams
Sīpoli, viesu namsViesu māja Sīpoli atrodas 1 km no jūras. Skaists, dārzs, pirtiņa, viesu māja, banketu zāle, piknika vietas.
EXI, mēbeles
EXI, mēbelesLietotas mēbeles no Vācijas: lietotas mīkstās un ādas mēbeles, kumodes, guļamistabu komplekti. Jaunas mēbeles no katalogiem. Lētāk nemēdz būt!!!
Sanders, viesu nams
Sanders, viesu namsViesu nams Sanders. Naktsmītne, pirts, relaksācijai - koka baļļa ar ozonu, pieejama velosipēdu noma, blakus viesu namam veikals - kafejnīca.
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salons
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salonsEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
Klivet, veterinārā klīnika
Klivet, veterinārā klīnikaVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāle
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāleKafejnīca - banketu zāle Gaujas Lukss piedāvā svinību telpas no 10 līdz 100 cilvēkiem. Klājam gan kāzu galdus, gan bēru mielastus.
Hidrolats, SIA, metālapstrāde
Hidrolats, SIA, metālapstrādeRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
RMS Heating, SIA, siltumtehnika
RMS Heating, SIA, siltumtehnikaElektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās. Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.
H4y Interior, SIA
H4y Interior, SIA Plašs iekštelpu mēbeļu un interjera priekšmetu klāsts. Mēbeles ikvienai dzīvojamās platības telpai, tai skaitā dārza mēbeles, visslielākais dārza mēbeļu klāsts Baltijas valstīs -dārza krēsli, dārza galdi, batuti, ugunskura vietas, dārza mēbeļu komplekti) Piedāvājuma klāstā ergonomiskie un biroja krēsli.
Visi banneri