Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Lilaste, atpūtas komplekss

Lilaste, atpūtas komplekss

LILASTE.COM, Lilaste, Saulkrastu pagasts, Saulkrastu novads, Latvija, LV-2160
(+371) 26439830
(+371) 67700358
(+371) 67700358
Juridiskais nosaukums : SIA ''LILASTE.COM''
Reģistrācijas numurs : 40103617551
Juridiskā adrese : Saulkrastu nov.Lilaste,Upmaļi
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

2008. gadā pilnībā renovētais atpūtas komplekss LILASTE.COM ar 100 gultas vietām – tā ir izklaide un atpūta jebkurai gaumei, jebkurā gadalaikā!

Pieveicot tikai 25 km no Rīgas (25 min brauciens pa Via Baltica šoseju), Jūs nokļūstat atpūtas un izklaides kompleksā LILASTE.COM, kurš atrodas pie pasakaina meža ezera „Lilastes” ar dzidru ūdeni un smilšainu pludmali.

Komfortabli trīs zvaigžņu viesnīcu numuri, kempingi un guļbūves namiņi – tas viss vienmēr ir Jūsu rīcībā.

Banketu zāle, kamīnzāle, kurās varat pavadīt gan svētkus, gan seminārus Banketu, konferenču un semināru rīkošanai Jums tiek piedāvāta kamīnu zāle (paredzēta 25 cilvēkiem) un lielā zāle (150 cilvēkiem).

Atpūtas kompleksa LILASTE.COM nevainojamā banketu, konferenču un semināru organizācija parūpēsies par visām Jūsu pasākuma niansēm, sastādot grafiku, ietverot svētku maltītes, izklaidi, kā arī dalībnieku/ viesu brīvo laiku.

Šeit Jūs varat pavadīt visu dienu pludmalē, bet vakarā ieturēt gardu maltīti svaigā gaisā vai arī restorānā, kā arī doties izbraucienā ar laivu, baudīt meža ezera saulrietu. 

Vai arī Jūs vēlaties izpērties īstā 2 stāvu guļbūves Krievu pirtī, uzcept šašliku, un pēc tam doties ekstremālā safari ar četrriteņu Monstru pa purvainu apvidu?

Vasaras sezonā apmeklētājiem piedāvājam divriteņu, laivu, katamarānu, kanoe un kvadriciklu nomu, kā arī vizināšanos ar ūdensslēpēm, futbola un volejbola laukumus, un biljardu

Ziemas sezonā Jūs varat izmantot aizsalušo ezeru kā slidotavu, paslēpot pa mežu un izbaudīt zemledus makšķerēšanu.

Nekas tā neuzlādē enerģiju kā atrašanās pie dabas! 

Atpūtas komplekss LILASTE.COM pilnībā atver atpūtas iespējas, ar kurām bagāta Latvijas daba.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūtas kompleksi Skatīt vairākAktīvā atpūta Skatīt vairāk   Bērnu rotaļu laukumi Skatīt vairāk   Sporta spēļu laukumi Skatīt vairāk      Futbola laukumi       Volejbola laukumi Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairāk   Slidotavas Sporta un tūrisma inventāra noma    Velosipēdu noma    Slidu noma Skatīt vairāk   Laivu noma, īre Skatīt vairāk   Katamarānu noma, īre Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie ezeriem Skatīt vairāk      Atpūta pie Lilastes ezera Skatīt vairāk   Peldvietas Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Kamīnzāle Skatīt vairāk   Galdu klāšana Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesnīcas Skatīt vairāk      2-vietīgi numuri25 - 60 € Skatīt vairāk      4-vietīgi numuri45 €    6-vietīgas mājiņas Skatīt vairāk   Kempingi Skatīt vairāk   Telšu vietas Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   Krievu pirts Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 108750
Meklēšanas rezultātos parādīts : 2517119

Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikals
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikalsRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
Silta-maja.lv
Silta-maja.lvSilta-Māja.lv ir apkures sistēmu montāžas kompānija ar lielu pieredzi siltumsūkņu tirgū, nodrošinot saviem klientiem augstu montāžas un apkalpošanas kvalitāti par pieejamu cenu.
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic ir daļa no lielās Trutzi grupas - metāla mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības uzņēmuma, kas piedāvā plašu metāla izstrādājumu klāstu, tostarp metāla caurules, metāla loksnes ,metāla konstrukcijas, tērauda sijas, profilus, armatūru, leņķus , stabus, 3D paneļu žogus un žogus.
Smēde, metālapstrāde
Smēde, metālapstrādeSMĒDE ir metālkalēju darbnīca, dekoratīvu metālkalumu izgatavošana pēc pasūtījuma. Roku darbs, interjera elementu skicēšana un dažādu ideju zīmēšanu.
Sauleskalns, pirts
Sauleskalns, pirtsViesību māja "Sauleskalns" - 19km no Rīgas. Līdz 50 cilvēkiem. Pirts, baseins. Mazā pirts - līdz 15 cilvēkiem, dīķis.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Ērgļi, kempings
Ērgļi, kempingsKempings Ērgļi atrodas skaistā vietā 12 km attālumā no Liepājas. Jums tiek piedāvāta iespēja atpūsties sakoptā apkārtnē, tepat netālu ir jūra ar brīnišķīgo Bernātu pludmali un priežu mežu.
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsAktīvs visu gadu! Ozolkalns piedāvā atpūtas iespējas un nakšņošanu Gaujas Nacionālajā parkā, Cēsu pievārtē. Ziemā tās ir kalnu slēpošanas un snovborda trases, kas sasniedz 500 m garumu. Kalns aprīkots ar krēslu un diviem enkuru pacēlājiem, pieejama inventāra noma un instruktoru pakalpojumi.
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
Visi banneri