Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Logu Plēves, SIA

Logu Plēves, SIA

Patversmes iela 10, Rīga, Latvija, LV-1005
(+371) 27525757
Juridiskais nosaukums : Logu Plēves, SIA
Reģistrācijas numurs : 40203340227
Juridiskā adrese : Sarkandaugavas iela 11 - 21, Rīga, LV-1005
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Komanda Logu Plēves SIA ir viena no tonēšanas biznesa līderēm Latvijā. Mēs esam Latvijas tirgū vairāk nekā 15 gadus. Strādājam tikai ar augstas kvalitātes profesionāliem materiāliem, kurus ražo ASV, Vācija un Dienvidkoreja.

Uzstādām plēves uz logiem, durvīm, starpsienām un citām stikla virsmām rūpniecības, ražošanas telpās, birojos, veikalos, viesnīcās, bērnudārzos, skolās un citās sabiedriskās iestādēs, privātmājās un dzīvokļos, visur, kur vien ir stikls un stikla izstrādājumi, neatkarīgi no apjoma un termiņiem!

Kā mēs strādājam?

Mūsu speciālisti ir profesionāļi savā jomā, veiks darbu kvalitatīvi, akurāti un precīzi, netraucējot Jūsu darbu un neradot problēmas. Veiks mērījumus, konsultācijas un cenu piedāvājumu bez maksas.

Aptuvenais plēves uzstādīšanas apjoms vienā dienā ir no 20 – 50 m2, atkarībā no plēves veida un darba apstākļiem.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAizsargplēves stikliem un logiem    Stiklu tonēšana    Logu plēves,Līmplēves logiem, stikliem (Plēves stikliem un logiem)no 17 €    Vizuālā reklāma Skatīt vairāk   Digitālā druka, printēšanas pakalpojumi    Dekoratīvās plēves    Drošības plēves stikliem, logiem    Plēves dizainam un interjeram    Matētas plēves stikliem Skatīt vairāk   Enerģijas taupīšanas plēves logiem Skatīt vairāk   Saules staru aizturošās plēves, aizsargplēves pret saules stariem Skatīt vairāk   Logu un stiklu tonēšana, aplīmēšana ar plēvēm    Plēvju līmēšana, uzstādīšana logiem, stiklam    Plēvju noņemšana no logiem, stikliem Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 8617
Meklēšanas rezultātos parādīts : 26130


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Villa Vanilla, viesnīca
Villa Vanilla, viesnīcaViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
Info Hotel, Palanga
Info Hotel, PalangaInfo Hotel Palangā. Piedāvā 13 modernus divvietīgus numuriņus, WiFi, SAT TV. Vakarā varat atpūsties pie bāra viesnīcas hallē un izbaudīt plašu dzērienu klāstu.
Nemuno Turas, viesu nams
Nemuno Turas, viesu namsViesu nams Nemuno Turas aicina atpūsties skaistā lauku tūrisma viensētā pie Kauņas. Kauņas centrs- 15 min. Blakus starptautiskā automaģistrāle „Via Baltica” (E67, A5).
Intema, SIA
Intema, SIAUzņēmuma galvenais darbības virziens - ortopēdisko atsperu un bez atsperu matraču ražošana no maksimāli dabīgām izejvielām un augstas kvalitātes mīksto mēbeļu izgatavošana. Uzņēmums galvenokārt izmanto individuālo pieeju katram klientam.
Sauna katram , veikals
Sauna katram , veikalsIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētava
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētavaDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
Pirts Asni, pirts
Pirts Asni, pirtsPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
Kandava, viesnīca
Kandava, viesnīcaLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
Lantus, lauku māja
Lantus, lauku mājaAtpūta laukos ar lauku labumiem un zāļu tējām, izbaudot lauku SPA, kas dos iespēju uzlabot savu pašsajūtu un radīt laimes sajūtu.
Visi banneri