Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vilar Hotel, viesnīca

Vilar Hotel, viesnīca

Gaismas iela 20b, Aizkraukle, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5101
(+371) 25626060
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKartespa
Apraksts

Viesnīca Vilar Hotel SPA atrodas Aizkrauklē, 90 km no Rīgas. Aizkraukle atrodas Latvijas lielākās upes "Daugavas" krastā, kur arī atrodas Latvijā lielākā hidroelektrostacija "Pļaviņu HES".
Aizkraukle - vēsturiski saukta par "Stučku" atrodas pa vidu vēsturiskām kultūras vietām - Kokneses pilsdrupas, Aizkraukles pilskalns, Staburags "Dieva auss".
Tieši šeit Jūs varat aizmirst par pilsētas burzmu, patiesi atpūsties un relaksēties savu mīļo draugu un ģimenes lokā. Viesnīcas Vilar īpatnība ir mājīgi numuriņi, atrašanās vieta, SPA centrs, trenežieru zāle un tenisa korti.
51 gaišas un mājīgas istabas, pieejami vienvietīgi, divvietīgi numuri ar atsevišķām gultām, divvietīgi numuri ar lielo gultu, kā arī ģimenes numuri un lux numuri.
Viesnīcā pieejams SPA , kurā ir saunas ar dažādu mitrumu (50%, 80%), turku pirts, tvaika pirts kā arī ir pieejams baseins.
Viesnīcā pieejams restorāns, kurā varēsiet mieloties ar gardu maltīti.
Vilar Hotel Restaurant, kura ēdienkartē satiekas " austrumi un rietumi vienā šķīvī". Japāņu virtuves klasika un Eiropas virtuves sajaukums. Vilar Hotel Restaurant šefpavāra devīze " Gatavojam, paredzot vēlmes: sātīgas maltītes tētiem, vieglas mammām, veselīgas un interesantas maltītes bērniem"
Blakus viesnīcai atrodas tenisa klubs "Vilar", kurā ir trenežieru zāle un pirtis. 

Cenas :

Single - 40 EUR
Twin- 60EUR
Double - 60EUR
Family- 90EUR
Lux- 100EUR

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesnīcas    1-vietīgi numuri Skatīt vairāk   tween (2-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Double (2-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Ģimenes numuri Skatīt vairāk   Luksa numuri Skatīt vairākSPA Pirtis Peldbaseini Restorāni Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 9980
Meklēšanas rezultātos parādīts : 176161


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Bruņinieku muiža, viesu nams
Bruņinieku muiža, viesu namsViesu nams Mednieku pirts. Plašajā banketu zālē nosvinēsiet savas kāzas, jubileju, dzimšanas dienu vai citas jebkuras ģimenes svinības.
Jaunpils pils, viduslaiku pils
Jaunpils pils, viduslaiku pilsJaunpils pils ir viena no retajām viduslaiku pilīm, kas lieliski saglabājusi savu sākotnējo izskatu.
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMIOLANS SIA. SEIFI. Metāla DURVIS. Izgatavošana pēc pasūtījuma. No 1992.gada mēs strādājam Jūsu labā.
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Lonas Latvija, SIA, veikals
Lonas Latvija, SIA, veikalsLONAS - ir guļamistabas mēbeļu un citu kvalitatīva miega atribūtu ražotājs. Lielākā daļa LONAS matraču ražošanas procesa ir rūpīgs roku darbs. Pasūtītos un izgatavotos LONAS produktus mēs piegādāsim paši ar savu transportu, un mūsu kurjeru komanda uznesīs matraci līdz pat jūsu gultai, bet LONAS gultu piegādās un jūsu mājās saliks bez maksas.
Apkure EV, SIA
Apkure EV, SIAApkures katlu tirdzniecība, gāzes degļu tirdzniecība, gaisa sildītāju tirdzniecība, JUNKERS apkures katli. Apkures katlu, katlu māju, gāzes vadu, iekārtu sistēmu remonts, apkalpošana, serviss, apkope. Apkures sistēmas, projektēšana, izbūve, apkalpošana.
Invite, ielūgumi
Invite, ielūgumiKāzu ielūgumi, galda kartes, ēdienkartes, personalizētas šampanieša pudeles, kājas mežģīnes līgaviņām, gredzenu spilventiņi un citi kāzu aksesuāri. Rūpīgs roku darbs.
Dienliliju Dārzs, parks
Dienliliju Dārzs, parksLatvijā lielākais Dienliliju Dārzs piedāvā Latvijas klimatiskajiem apstākļiem piemērotu dienliliju jeb dienziežu (Hemerocallis) šķirņu selekciju, pavairošanu un stādu tirdzniecību  dārzā un internetā. Tuvāk www.daylily.lv
Ozolleja
OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
Visi banneri