Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons

Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons

Vēju iela 1, Sigulda, Siguldas novads, Latvija, LV-2150
(+371) 26185257
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
Viss par dzintaru, dzintarskābi - pasaulē labāko antioksidantu, par dzintara kosmētiskajām un dziednieciskajām īpašībām (trijās valodās: latviešu, vācu, krievu ). amatniecības kameras diplomēts meistars H.Jākobsons aicina bez maksas apmeklēt dzintara darbnīcu un iepazīt dzintara apstrādes procesu, kā arī sajust dzintara maģisko dabu. Uzņēmīgākie var izmēģināt spēkus dzintara apstrādē. Latvijas meistaru darbos jau sen ir izzudusi robeža starp amatnieku un mākslas darbiem. Meistars profesionāli strādā kopš 1977. gada un ir pēdējais savas dinastijas pārstāvis šajā jomā. Dzintara trūkuma dēļ Latvijā izzūdošā profesijā strādā vairs tikai daži meistari. PIEDĀVĀJUMI Apmeklējums - bez maksas. Ieteicamais apmeklējuma ilgums no 45 minūtēm. INFO - latviešu, vācu, krievu valodā. Iespēja reālā darbnīcā redzēt dzintara apstrādes procesu un izmēģināt spēkus pašiem. Iegādāties autora darbus bez starpniekiem. Apskatīt unikālas dzintara rotas lietas, kas patīkami atšķiras no masu preces. Iedzintarojumi Darbnīcas apskate noteikti jāsaskaņo iepriekš pa mob. ( 371) 26185257 vai email: harisjacob@inbox.lv
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAmatniecība, amatnieki Skatīt vairākDzintara izstrādājumi, rotas Skatīt vairāk   Dzintara auskari Skatīt vairāk   Dzintara dzapes Skatīt vairāk   Dzintara gredzeni Skatīt vairāk   Dzintara kaklarotas Skatīt vairāk   Dzintara krelles Skatīt vairāk   Dzintara rokassprādzes Skatīt vairākJuvelierizstrādājumi Tērpu aksesuāri un rotas Rotaslietas Skatīt vairākMāksla Radošās darbnīcas Skatīt vairākGrāmatas, grāmatnīcas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 123600
Meklēšanas rezultātos parādīts : 393237


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
latvaslini, veikals
latvaslini, veikalsUzņēmums SIA “LatvAS” ir zīmola Latvaslini lina auduma un aitu vilnas izstrādājuma ražotāji. Latvaslini ir zīmols un vārdu salikums tapis no uzņēmuma nosaukuma latvas un lini, lai par prioritāti izvirzītu mājas tekstilu no lina auduma. Visas zīmola Latvaslini preces ir izgatavotas Latvijā.
Dalss & Co
Dalss & CoPreces mājai un dārzam, puķu sīpoli un sīpoliņi, gumi, sakneņi, ziemcietes podos, hortenzijas, graudzāles, garšaugi, augāugi, sēnes, micēlijs, koku stādi. Mājas tekstils, preces gultas veļa, virtuves piederumi un daudz kas cits.
Vējkalnietis, vīna darītava
Vējkalnietis, vīna darītavaDienliliju Dārza apmeklētāji var apskatīt gan krāšņās dienlilijas gan degustēt dažādus mājas vīnus. Mazliet pārfrāzējot Mārtiņu Rītiņu " bet kas gan var būt būt labāks par abiem kopā '" ? Ziedi un vīns ...
KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
Granitops
GranitopsGRANITOPS ir izturīgs polimēru materiāls virsmu pārklāšanai. Virsmām piešķir elegantu granīta izskatu, labas lietošanas un kopšanas īpašības.
Mozello, mājas lapu izstrāde
Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkoloģiska lineļļas koka krāsa Ecolin āra un iekšdarbiem. Izceļ koksnes dabīgo struktūru un virsma pēc apstrādes kļūst matēta, un nodilumu izturīga.
Silamalas, atpūtas komplekss
Silamalas, atpūtas komplekssKomplekss atrodas meža ielokā, pašā kalna galiņā, ainaviskā vietā - Milzkalnē, tikai 60km attālumā no Rīgas. pie mums varat aizbēgt, no pilsētas kņadas un baudīt mieru un klusumu, relaksējies pirtiņā, vai izkarsējies karstajā kublā un baudi veldzējošu peldi baseinā.
INETA LESĪTE, stiliste
INETA LESĪTE, stilisteLAK vizāžista amata meistare, stiliste Ineta Lesīte. Stilista konsultācijas sievietēm un vīriešiem.Apģērbu, aksesuāru iegāde veikalos.Make-up, make-up apmācības. Dāvanu kartes. Semināri. Lekcijas.
Visi banneri