Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Aivars-K, akmens apstrāde

Aivars-K, akmens apstrāde

Saulrītu iela 13, Cēsis, Cēsu novads, Latvija, LV-4101
(+371) 64127461
(+371) 26410255 - kapakmeņi, kapuvietu ierīkošana
(+371) 64134516 - oriģinālas dāvanas
Pirmdiena -
Otrdiena09:00 - 17:00
Trešdiena09:00 - 17:00
Ceturdiena09:00 - 17:00
Piektdiena09:00 - 17:00
Sestdiena09:00 - 17:00
Svētdiena09:00 - 17:00
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
Akmens meistara rokās pārvēršas dzīvē pielietojamās lietās: kapu pieminekļos, plāksnītēs, apmalēs, pakāpienos un citos akmens izstrādājumos. Mūsu kopīgā darba rezultātā vienkāršs akmens pārtop dekoratīvā skulptūrā. Katram klientam pilnīgi individuāla pieeja ar oriģinālām idejām un risinājumiem. Sniedzam konsultācijas par kapu vietu iekārtošanu, kā arī akmeņu pielietošanu ainavā un interjerā. Veiksmīgu Jūsu ideju realizāciju! Ar cieņu, "Aivars-K"
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKapu pieminekļi, pieminekļu izgatavošana Skatīt vairākAkmens skulptūras,orģinālas dāvanas (Dārza skulptūras un vides objekti) Skatīt vairākAkmens un metāla interjera elementi Skatīt vairākAkmens soli un galdi Skatīt vairākAkmens kāpnes Skatīt vairākPastkastītes Skatīt vairākStrūklakas Skatīt vairākGaismas ķermeņi Skatīt vairāk   Skulpturāli kapu pieminekļi Skatīt vairākLaukakmeņu pieminekļi (Dabīgu akmeņu kapu pieminekļi) Skatīt vairākKapu pieminekļi no zāģētām akmens plāksnēm Skatīt vairākAkmens apstrāde Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 106262
Meklēšanas rezultātos parādīts : 491771

Zemeņu krastiņi, lauku māja
Zemeņu krastiņi, lauku mājaZemeņu Krastiņi. Lauku māja Ilzas-Geraņimovas ezera krastā. Naktsmājas, pirts rituāls, peldvietas, makšķerēšana, inventāra noma.
Sveba-Dahlen, OÜ
Sveba-Dahlen, OÜSVEBA DAHLEN BALTIC iekārtas maizes ceptuvēm, konditorijas cehiem, picērijām. Plauktu (sekciju), rotācijas, picu, industriālās krāsnis, raudzētavas, ražošanas līnijas utt.
Odzienas muiža, muiža
Odzienas muiža, muižaMuižas komplekss - telpas dažādiem svētkiem, semināriem un pasākumiem. Odzienas Krogusmājā varat pārlaist nakti jaukos pagājušā gadsimta sākumam atbilstoši iekārtotos numuriņos, kopumā 9 numuri, taču muižas kompleksā kopumā spējam izguldīt līdz 74 cilvēkiem.
Mežābeles, brīvdienu māja
Mežābeles, brīvdienu mājaAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegantas izstāžu zāles, kurās atrodas metāla mākslas skulptūras un mēbeles, kas veidotas no auto un moto detaļām. Tā ir vieta, kurā apvienojas galerija, dizaina mēbeles un gleznas.
Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT - tas ir drošs gaisa kompresoru iekārtu piegādātājs. Mēs esam gatavi piegādāt pilnu pakalpojumu ķēdi, kas saistīta ar gaisa komresoriem: no piegādes un uzstādīšanas līdz izejmateriālu apgadei un servisa pakalpojumiem. Mūsu firmas veiksmes pamatā ir liela pieredze un kvalitatīvs kompresoru iekārtu piedāvājums (skrūvju un virzuļu kompresori, spiestā gaisa sausinātāji, maģistrālie filtri, gaisa sistēmas). Mēs piegādājam pazīstamu ražotāju kompresoru iekārtas - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.
Geolite, ģeoloģiskā izpēte
Geolite, ģeoloģiskā izpēteGeolite. Ģeoloģiskā un ģeotehniskā izpēte. Inženiertehnisko pētījumu komplekss, ko izmanto būvju projektēšanā.
Iks park, biedrība
Iks park, biedrībaBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
Malvīne, viesu māja
Malvīne, viesu mājaMalvīne. Brīvdienu māja Ciriša ezera krastā. No ezera redzama Aglonas bazilika. Pirts, banketu zāle, telšu vietas.
GRANITE, IK
GRANITE, IKUzņēmums Granitespecializējās kapu labiekārtošanā. Izgatavojam, pārdodam un uzstādām kapu pieminekļus, kapu apmales, kapu sētiņas, kā arī piedāvājam kapu memoriālu izveidi. Piedāvājam labiekārtot kapa vietu, veicot apzaļumošanu un/vai restaurāciju.
Visi banneri