Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Gravtex, SIA

Gravtex, SIA

Klusā Vipinga 1, Vipinga, Griškānu pagasts, Rēzeknes novads, Latvija, LV-4641
(+371) 29463376
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Latgales novada amatniecības meistaru prasmju pārņēmējs, turpinātājs un attīstītājs pielietojot jaunākās kokapstrādes tehnoloģijas. Uzņēmuma mērķis paplašināt pakalpojumu un produktu klāstu vides dizaina, eksterjera un interjera priekšmetu izgatavošanā.

Izgatavojam un ražojam:

  • modernus un praktiskus koka žoga paneļus, kuri var tikt pielāgoti atbilstoši katra klienta vēlmēm un vajadzībām – klients var izvēlēties gan standarta žogu risinājumus, gan žogus ar ornamentāliem 3D dizaina rakstiem.
  • unikālus koka dekoratīvos sienu paneļus, fasādes apdares paneļus no saplākšņa, kas ir ideāls risinājums ēku un telpu apdarē.

Gravtex ražošanas tehnoloģija izceļas ar patstāvīgu inovāciju ieviešanu, nepārtrauktu ražošanas procesu kvalitātes uzraudzību un profesionālu komandu. Ražosanā izmantojam augsti kvalitatīvas saplākšņa plāksnes un kokmateriālus.

Gravtex piedāvātie koka izstrādājumi ir lieliski dizaina risinājumi privātmājām, sabiedriskām telpām, kafejnīcām, restorāniem. Ideāls risinājums ēku fasādes apdarē, iekštelpu interjerā, griestu apdarē, nojumēs un terasēs, žogiem un nožogojumiem, radiatoru, mēbeļu, balkonu un lodžiju apdarē.

Mēs, Gravtex meistari, bez kautrēšanās varam teikt, ka savus klientus lutinām ar visneiedomājamākajiem dizaina šedevriem. To funkcionalitāte veiksmīgi iet roku rokā ar estētisko pievilcību.

Ar saviem izstrādājumiem mēs esam atšķirīgi ne tikai Latvijā, bet arī visā pasaulē. Tie ir oriģināli produkti, kurus piedāvājam saviem klientiem.”

Uzņēmuma darbības princips – domāt savādāk, dažādot un pilnveidot apkārtējo vidi!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKokapstrāde Žogi, sētas, pasētas un vārti    Žogi, sētas       Koka žogi un sētas       Žogi dārziem       Industriālie žogi       Lauksaimniecības žogi       Dekoratīvie žogi       Žogi privātmājām       Žogi vasarnīcām       Nestandarta žogi       Sekciju žogi       Žogu ražošana, izgatavošana       Žogu tirdzniecība       Dekoratīvo žogu ražosana       Paneļu žogi    Vārti       Garāžu vārti       Nestandarta vārti       Mazie sētas vārtiņi (Vārti)       Vārtu montāža       Vārtu izgatavošana       Sekciju vārti    Nožogojumi       Dārza nožogojumi Koka apdares dēļi    Fasādes paneļi Koka paneļi    Dekoratīvie sienu paneļi    Piekaramo griestu dekoratīvie paneļi    Balkonu dekoratīvie paneļi    Radiatoru dekoratīvie paneļi Stabi un stabiņi    Koka stabi Nožogojošas barjeras Durvis un logi Durvju un logu aplodas (kleidas) Kokapstrāde Guļbūves Kokgriezumi Dārza mājas un mājiņas Pirtis Saliekamās mājas Nojumes, lapenes, teltis Izstrādājumi no saplākšņa Koka rāmji Koka līstes Mēbeles Malkas nojumes un šķūnīši Rotaļlietas Suvenīri CNC kokapstrāde (Kokapstrāde) Interjera elementi Eksterjera elementi no koka Koka apdares dēļi Koka restes un režģi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 23997
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1061147

Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīca
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīcaViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Villa Avoti, viesu nams
Villa Avoti, viesu namsLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
Iecavnieki, viesu māja
Iecavnieki, viesu mājaViesu māja "Iecavnieki" atrodas klusā meža ielokā, Jaunjelgavas novadā, stundas braucienā no Rīgas. Pirts ar baseinu, zāle banketu rīkošanai (50 pers.). Sešas istabiņas ar dušu un WC katrā. Sporta laukumi. u.c.
Anemones, glempings
Anemones, glempingsGlampings Anemones ir jauna atpūtas vieta Plieņciemā 900m no jūras. Glempings atrodas priedēm apaugušā, apzaļumotā, ziedošā teritorijā. Blakus: pastaigu takas, kurās aug mellenes, brūklenes un sēnes. Glempings aprīkots ar virtuves zonu, kurā atradīsiet ledusskapi, traukus, indukcijas plītiņu, mikroviļņu krāsni, kafijas automātu. Namiņā ir duša, tualete, gaisa siltumsūknis (temperatūru var dzesēt vai uzsildīt), granulu kamīns.
KraBS, metālapstrāde
KraBS, metālapstrādeKraBS. Metāla izstrādājumi un konstrukcijas, Žalūzijas un automātiskās sistēmas, Saules kolektoru sistēmas un komplekti, Darba aizsardzība, apģērbs, aprīkojums.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSSaimniecība nodarbojas ar graudkopību, smiltsērkšķu ogu audzēšana un attīsta tūrisma nozari. Zemnieku saimniecības vīzija ir strādāt ilgspējīgi, saskaņā ar dabu un dalīties tajā ar līdzcilvēkiem- būt šeit un tagad, pieskarties zemei, ieklausīties dabas skaņās, ievilkt elpu, sajust vēju.
Gintus, SIA, mērniecība
Gintus, SIA, mērniecībaSIA Gintus , mērniecība, topogrāfija, detālplānojumi, izpildshēmas, robežplāni.
Visi banneri