Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Mīts, akmens apstrāde

Mīts, akmens apstrāde

Bukultu iela 10a, Rīga, Latvija, LV-1005
(+371) 67372972 - Birojs
(+371) 67372412 - Grāmatvedība
(+371) 67374210 - Ražošana
(+371) 67374035
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Sabiedrība MĪTS dibināta 1992 gadā. Tajā strādā 80 darbinieki, no tiem 60 nodarbināti būvniecības objektos. CF MĪTS ir arī amatniecības kameras uzņēmums, kurā strādā vienīgie licencētie bruģētāju meistari Latvijā. Betona plātnes (bruģis) ražo ar vācu firmas "Hess" tehnoloģisko iekārtu. Mēs izgatavojam 15 veidu un 8 krāsu betona bruģakmeni, ceļu un ietvju apmales, betona pakāpienus. Par mūsu darba kvalitāti varat pārliecināties, apskatot: Brīvības pieminekļa apkārtnes, ejot pa Skārņu un Grēcinieku ielām, iegriežoties Vecrīgā "Jāņa Sētā", "Konventa Sētā", vasaras kafejnīcā "Alus Setā", Doma laukumā, "Lido Ķēkis" teritorijā Ķengaragā, ielūkojosties Zviedrijas, Šveices, Vācijas, Ķīnas, Somijas un Anglijas vēstniecību teritorijās
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresGrīdas Celtniecības un remonta darbi Skatīt vairākAkmens apstrāde    Grīdas segumi Skatīt vairāk   Mazās arhitektūras formas Skatīt vairāk      Strūklakas Skatīt vairāk      Akmens soli un galdi Skatīt vairāk      Dārza skulptūras un vides objekti Skatīt vairāk   Akmens virsmas un palodzes Skatīt vairāk   Bruģēšana, bruģēšanas pakalpojumi Skatīt vairāk      Betona apmales, uzstādīšana       Granīta bruģis Skatīt vairāk      Betona bruģis Skatīt vairāk   Betona stabi    Kāpnes, trepes Skatīt vairākŽogi, sētas, pasētas un vārti Kapu apmales
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 53847
Meklēšanas rezultātos parādīts : 893913

CLC, grāmatvedības pakalpojumi
CLC, grāmatvedības pakalpojumiGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
Raibie logi, viesnīca
Raibie logi, viesnīcaViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Tavs Draugs, zoosalons
Tavs Draugs, zoosalonsUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
Gardens, SIA
Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
Urakši, lauku māja
Urakši, lauku mājaBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Baižas, stādaudzētava
Baižas, stādaudzētavaStādu audzētava Baižas. Ziemcietes, graudzāles, kapu stādījumi, akmensdārzi, vasaras puķes, stādi balkoniem. 700 veidu un šķirņu ziemciešu stādi.
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieks
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieksKrāsnis pirtīm, mājai un pavardi dārzam. Īstas krievu pirts krāsnis. Krāsns, kura cep, vāra, sautē. Krāsns izmēri un izskats tiek mainīts pēc klientu vēlmēm, saskaņojot ar telpas interjeru.
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās serviss
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās servissZebra Cargo, mantu pārvietošana un iepakošana, noliktavas pakalpojumi, mākslas priekšmetu transportēšana un apdrošināšana. Ofisu pārvešana, Pārcelšanās, Mantu pārvešana, Pārcelšanās serviss, Pārvākšanās serviss, Krāvēju pakalpojumi, Iekraušana, Izkraušana, Pārvietošanās serviss, Mantu pārvietošana, Pārvākšanās, Biroja pārvešana, Pārvešana, Pārvietošana
Sandras Baumanes dāvanu darbnīca
Sandras Baumanes dāvanu darbnīcaSandras Baumanes radošajā darbnīcā var pasūtīt interjera priekšmetus: spoguļus, spilvenus, svečturus, gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem.
Visi banneri