Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Smēde, metālapstrāde

Smēde, metālapstrāde

Turaidas iela 10, Turaida, Krimuldas pagasts, Siguldas novads, Latvija, LV-2150
(+371) 29490869
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
I.U.SMĒDE ir metālkalēju darbnīca. Darba pieredze ir no 1992. gada, bet patstāvīgi strādājam no 1998. gada, un darbība noris Turaidas muzejrezrevāta muižas smēdē. Mūsu galvenais darbības veids ir dekoratīvu metālkalumu izgatavošana pēc pasūtījuma. Mēs veicam roku darbu, neizmantojam no ārzemēm ievestas rūpnieciski kaltas sagataves, neizmantojam preses, štances u.t.t. piedāvājam arī interjera dzelzs elementu skicēšanu un dažādu ideju zīmēšanu. Mēs strādājam smēdē kuru dien dienā var apmeklēt tūristi gan grupās gan individuāli, un dodam iespēju skatīties kalšanas procesu, kā arī drosmīgākajiem izmēģināt kalēja prasmi pašiem. Interesentiem stāstam par smēdi, par kalšanu, kalēja instrumentiem, par izkaltām lietām, kā tas bija agrāk un, kā tas ir tagad.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDāvanas Metāla kalumi Metāla izstrādājumi Skatīt vairākMetālapstrāde Skatīt vairākAmatnieki Skatīt vairākKalēji Skatīt vairāk   Turaidas smēde Skatīt vairāk   Ekskursijas ar līdzdarbošanos    Izklaides un pārbaudījumi jaunajam pārim Skatīt vairāk   Pārbaudījumi līgavai un līgavainim pie kalēja    Laimes pakava nokalšana    Kalēja amata demonstrējumi Skatīt vairāk   Naudas kalšana Skatīt vairākMetāla kalumi Skatīt vairāk   Kalti metāla svečturi Skatīt vairāk   Kalumu restaurācija Skatīt vairāk   Apgaismes ķermeņi Skatīt vairāk   Lustras Skatīt vairāk   Alvas pakavi laimes liešanai Skatīt vairāk   Dekoratīvi apkalumi pūrlādēm Skatīt vairāk   Metāla dizains Skatīt vairāk   Dekoratīvi metāla kalumi Skatīt vairāk   Kaltas naglas Skatīt vairāk   Eņģes Skatīt vairāk   Durvju apkalumi Skatīt vairāk   Dekoratīvi apkalumi logiem    Atslēgas    Grili, mangaļi Skatīt vairāk   Vēja rādītāji Skatīt vairāk   Kamīnu piederumi Skatīt vairāk   Durvju rokturi    Drēbju pakaramie    Kalumi kapiem    Kalumi vārtiem Skatīt vairāk   Aizkaru stangas un sliedes Skatīt vairāk   Dekoratīvi apkalumi koka sijām, stabiem Skatīt vairāk   Karogu turētāji Skatīt vairāk   Kāpņu margas Skatīt vairāk   Franču balkoniņi    Žogi, sētas, pasētas un vārti Skatīt vairāk   Balkonu margas Skatīt vairākSuvenīri Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 64100
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1220379

Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecība
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecībaZemnieku saimniecība "Kaņepītes" bioloģiski audzē un ražo dazāda veida graudu produkciju no kviešiem, rudziem, miežiem, auzām, griķiem, zirņiem un ķimenēm. BIO milti, graudi, pārslas u.c. Brauciet ar saviem traukiem uz saimniecību pēc produkcijas, dabūsiet patīkamu atlaidi!
Muižnieki, kempings
Muižnieki, kempingsMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Svētku mode, šūšanas salons
Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Vides tehnika, SIA
Vides tehnika, SIAPlašākais siltumizolācijas materiālu klāsts no pasaulē vadošajiem ražotājiem, celtniecības materiāli, siltumapgādes, santehnikas un gaisa kondicionēšanas risinājumi.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAUzņēmuma darbības pamatvirzieni ir projektešana, notekūdens bioloģiskās attīrīšanas iekārtu piegāde un montāža, koka vasarnīcu un dārza mājiņu piegāde un uzstādīšana, inženierkomunikāciju izbūve.
Sutras Z/S, lauku māja
Sutras Z/S, lauku mājaZ/S SUTRAS piedāvā atpūtu lauku viensētā ar pirti: atpūtu pie āra kamīna un ugunskura, sporta spēles, bērnu izklaidi un svinēt jubilejas.
Rendoks SIA
Rendoks SIAPVC Logi un durvis. Garantija, līzings, montāža – demontāža, aiļu apdare, individuālas konsultācijas, daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras un piegāde.
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firma
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firmaAuto aplīmēšana ir uzņēmuma pamatvirziens. Strādājam ar firmu 3M un MACTAC līmplēvēm un palīgmateriāliem. Katram braucamam piemeklējam attiecīgās kvalitātes līmplēvi.
BriedīšKrogs, krodziņš
BriedīšKrogs, krodziņšĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
Visi banneri