Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Juris Tumulkāns

Juris Tumulkāns

Pīļu iela 15, Rīga, Latvija, LV-1084
(+371) 29416315
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Keramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.

Personīgā daiļradē autors ir radošs - izgatavo daudzveidīgu keramiku - gan sadzīvē izmantojamus traukus - krūzes, bļodas, gan svečturus, vāzes, kā arī dekoratīvus darbus un sīkplastiku.

Tā kā darbi nav elitāri snobiski, bet dekoratīvi lietišķi, tos labprāt savai praktiskai vajadzībai un mājokļa interjeram iegādājas gan Latvijā, gan ārvalstīs.

Juris Tumulkāns uzskata, ka patiesa cilvēku interese, atsaucība un labie vārdi rada gandarījumu un veicina daiļrades attīstību.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKeramikas izstrādājumi    Keramikas trauki       Māla trauki       Trauki, virtuves piederumi       Bļodas       Tējkannas       Kafijkannas       Lejamās krūzes       Krūzes un kausi          Alus kausi       Medus podi       Cukurtrauki       Sālstrauki       Vāzes       Svečturi       Zvani    Dekoratīvā keramika       Dekoratīvi lietišķā keramika (Lietišķā māksla)       Lietišķā māksla       Tautas māksla (Māksla)       Interjera elementi          Dizaina elementi, objekti       Dizaina keramika       Dārza keramika       Rīgas keramika (Keramikas izstrādājumi)       Keramikas izgatavošana pēc pasūtījuma (Keramikas izstrādājumi) Amatniecība, amatnieki    Podnieki un keramiķi    Suvenīri       Svilpavnieki    Keramikas sīkplastika    Keramikas rotas       Keramikas laivas    Šķīvji    Sienas sķīvji    Keramikas magones    Magnētiņi    Dāvanas    Ziemassvētku dāvanas    Kāzu dāvanas    Keramikas laivas un šāles (Keramikas laivas)    Porcelāna izstrādājumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 32154
Meklēšanas rezultātos parādīts : 564656

Vintāža, viesu nams
Vintāža, viesu namsViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firma
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firmaAuto aplīmēšana ir uzņēmuma pamatvirziens. Strādājam ar firmu 3M un MACTAC līmplēvēm un palīgmateriāliem. Katram braucamam piemeklējam attiecīgās kvalitātes līmplēvi.
Anemones, glempings
Anemones, glempingsGlampings Anemones ir jauna atpūtas vieta Plieņciemā 900m no jūras. Glempings atrodas priedēm apaugušā, apzaļumotā, ziedošā teritorijā. Blakus: pastaigu takas, kurās aug mellenes, brūklenes un sēnes. Glempings aprīkots ar virtuves zonu, kurā atradīsiet ledusskapi, traukus, indukcijas plītiņu, mikroviļņu krāsni, kafijas automātu. Namiņā ir duša, tualete, gaisa siltumsūknis (temperatūru var dzesēt vai uzsildīt), granulu kamīns.
Gungas, viesu nams
Gungas, viesu namsGungas -  etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīca
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīcaViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Tavs Draugs, zoosalons
Tavs Draugs, zoosalonsUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
Mežinieku mājas, viesu nams
Mežinieku mājas, viesu namsMežinieku mājas . Naktsmītnes (54 pers.+ papildvietas); Banketi (zāle 120 pers.); Kāzu galdi; Ēdināšana; Pirtis (sauna, džakūzi, kubuls); Pirtnieks, masieris;  Ekskursijas dabā; Aktivitātes bērniem. Radošās darbnīcas. Rezervācija pēc iepriekšējās pieteikšanās!
VI&P, metālapstrāde
VI&P, metālapstrādeInterjera dizains. Privātmāju projekti. Privātmāju projektus un dizaina projektus. Metālapstrāde, metāla, disku pretkorozijas apstrāde.
Dalss & Co
Dalss & CoPreces mājai un dārzam, puķu sīpoli un sīpoliņi, gumi, sakneņi, ziemcietes podos, hortenzijas, graudzāles, garšaugi, augāugi, sēnes, micēlijs, koku stādi. Mājas tekstils, preces gultas veļa, virtuves piederumi un daudz kas cits.
Mazpipari, atpūtas komplekss
Mazpipari, atpūtas komplekssLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
Visi banneri