Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Švinkates, viesu nams

Švinkates, viesu nams

Švinkates, Allažu pagasts, Siguldas novads, Latvija, LV-2154
(+371) 26597455
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Autoceļa Garkalne - Mālpils 29. km atrodas viesu māja Švinkates, kas piedāvā lielisku iespēju klusumā un mierā atpūsties nogurušus pilsētniekus, ģimenes svētku svinētājus un pirts cienītājus. Viesiem tiek piedāvāta atpūtas zāle ar kamīnu, gultasvietām un pirti. Pēc pirts ir iespēja veldzēties vēsajā ūdenī. Pie mājas atrodas gleznains dīķis, kurā var arī makšķerēt.

LIELĀS PIRTS CENA:

150 Eur (kompānijai līdz 10 cilvēkiem) / svētku cena 250 Eur

+ 15 Eur par katru nākamo viesi           / svētku cena 20 Eur


MAZĀS PIRTS CENA:

40 Eur (2 cilvēki) – bez nakšņošanas

+ 10 Eur – ar nakšņošanu                     / svētku cena 100 Eur

50 Eur (4 cilvēki) –bez nakšņošanas

+ 10 Eur – ar nakšņošanu                    / svētku cena 110 Eur

60 Eur (6 cilvēki) – bez nakšņošanas

+ 10 Eur – ar nakšņošanu                   / svētku cena 120 Eur / 8 cilv. 140 Eur


SOMU MĀJAS un VASARAS MĀJAS CENA:

30 Eur (2 cilvēki) ar nakšņošanu        / svētku cena 60 Eur

40 Eur (4 cilvēki) ar nakšņošanu        / svētku cena 80 Eur


VASARAS NOJUMES CENA:

5 Eur par viesi*                                 / svētku cena 10 Eur

*ierobežojums līdz 10 cilvēkiem

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes    Telšu vietas    ,,Švinkates,, viesu māja (Viesu mājas) Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākAtpūta pie dabas    Makšķerēšana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 101251
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1012024

Erebuni, armēņu restorāns
Erebuni, armēņu restorānsRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remonts
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remontsVisa veida svaru tirdzniecība un remonts. Svari tirdzniecībai, mājai, noliktavām, medicīnai, kraušanas pakalpojumiem, laboratorijām un daudz kam citam.
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco tehnoloģijas ir uzņēmums, kas darbojās savā nozarē jau 10 gadus. Strādājam ar sertificētām iekārtām un materiāliem. Sadarbojamies ar lielākājiem ražotājiem, kuri ir pārbaudīti un pierādījuši sevi Latvijas tirgū daudzu gadu garumā. Mēs atradīsim labāko risinājumu gan mazai privātmājai, gan lielam projektam.
Invite, ielūgumi
Invite, ielūgumiKāzu ielūgumi, galda kartes, ēdienkartes, personalizētas šampanieša pudeles, kājas mežģīnes līgaviņām, gredzenu spilventiņi un citi kāzu aksesuāri. Rūpīgs roku darbs.
Odzienas muiža, muiža
Odzienas muiža, muižaMuižas komplekss - telpas dažādiem svētkiem, semināriem un pasākumiem. Odzienas Krogusmājā varat pārlaist nakti jaukos pagājušā gadsimta sākumam atbilstoši iekārtotos numuriņos, kopumā 9 numuri, taču muižas kompleksā kopumā spējam izguldīt līdz 74 cilvēkiem.
Mauriņi, viesu nams
Mauriņi, viesu namsViesu nams Mauriņi atrodas Allažu pagastā, aptuveni sešu kilometru attālumā no Siguldas. Mauriņi ir divstāvu ēka, ar individuāli iekārtotiem numuriņiem, kamīna telpu, baseinu, pirti un lielāku svinību zāli. Semināru rīkotāji
Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsLabdarības veikals, kurā var nodot sev vairs nevajdzīgas, bet citam lietderīgas lietas, apģērbus, apavus, grāmatas. Ieņēmumi no pārdotām mantām, tiek novirzīti dažādiem labdarības/sociāliem projektiem. Katrs pircējs var balsot par to, tieši kurš projekts saņems finansējumu tajā mēnesī.
Belameks, apdares materiāli
Belameks, apdares materiāli Firma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
Imantas Tirgus, SIA
Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
Griva Group, būvmateriāli
Griva Group, būvmateriāliBūvķīmija, hidroizolācija, blīvēšanas, līmēšanas materiāli, epoksīdi, betona remonta materiāli, PVC membrānas.
Visi banneri