Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
INSAFE, SIA

INSAFE, SIA

Latvija
(+371) 29551199
(+371) 28447799
Juridiskais nosaukums : INSAFE, SIA
Reģistrācijas numurs : 40203292478
Juridiskā adrese : Dzelzavas iela 120G, Rīga, LV-1021
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

LIELĀKAIS SEIFU UN METĀLA MĒBEĻU RAŽOTĀJS UN IZPLATĪTĀJS

Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP. Seifi tiek ražoti Bulgārijā, rūpnīcā PROMET, kas ir lielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs Austrumu Eiropā. Ražošanas procesu nodrošina augstas kvalitātes Vācu, Somu un Japāņu tehnika.

SERVISS UN PAKALPOJUMI

Mūsu Servisa Centra darbinieki ikdienā risina ļoti sarežģītus uzdevumus, tāpēc viņu kvalifikācijas celšana, pastāvīga apmācība, mūsdienīgs tehniskais aprīkojums un uzkrātās pieredzes saglabāšana – viens no svarīgākajiem mūsu kompānijas iekšējās politikas jautājumiem.

Seifs: piegāde un samontēšana

Mēs piedāvājam klientiem savas produkcijas piegādi un samontēšanas pakalpojumus un nodrošinām visus nepieciešamos takelāžas darbus. Mūsu kvalificētie speciālisti garantē pakalpojumu kvalitāti.

Seifu remonts un tehniskā apkalpošana

INSAFE, SIA Servisa Centrs piedāvā remonta un tehniskās apkopes pakalpojumus visu modeļu seifiem ar dažādas pakāpes sarežģītību, kā arī metāla biroja mēbelēm.

Seifu garantija

Mēs augstu vērtējam savus klientus un esam pārliecināti par savas produkcijas kvalitāti. Ekspluatācijas garantijas termiņš seifiem no 2 līdz 5 gadiem kopš pārdošanas brīža (ja nav reģistrēts pārdošanas datums – no 2 līdz 5 gadiem no izgatavošanas datuma); mēbelēm – 1–2 gadi; slēdzenēm - 1 gads.

Uzņēmuma produkcija ir sertificēta atbilstoši spēkā esošajiem standartiem.

Konfidencialitāte un drošība

Mēs novērtējam Jūsu uzticību un garantējam mūsu klientu personiskās informācijas konfidencialitāti un nodrošinām šādas informācijas aizsardzību.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSeifi Skatīt vairāk   Biroju, ofisu seifi Skatīt vairāk   Mēbeļu seifi Skatīt vairāk   Depozīta seifi Skatīt vairāk   Iebūvejamie seifi, sienas seifi Skatīt vairāk   Ugunsdrošie seifi Skatīt vairāk   Ekskluzīvi seifi Skatīt vairāk   Ieroču seifi un skapji Skatīt vairāk   Pastiprinātas konstrukcijas seifi Skatīt vairāk   Seifu izgatavošana, ražošana Skatīt vairāk   Grāmatvedības seifi Skatīt vairāk   Dzīvokļu seifi Skatīt vairāk   Depozītu lādītes Skatīt vairāk   Seifu remonts un tehniskā apkalpošana Skatīt vairāk   Seifu piegāde un uzstādīšana Skatīt vairākMetāla mēbeles Skatīt vairāk   Metāla galdi Skatīt vairāk   Metāla skapji Skatīt vairāk   Metāla plaukti, noliktavu plaukti Skatīt vairāk   Metāla skapji dokumentiem Skatīt vairāk   Dokumentu kastes    Mēbeles garderobēm, ģērbtuvēm Skatīt vairāk      Ugunsdrošie skapji Skatīt vairāk   Plaukti Skatīt vairāk      Plaukti dokumentiem Skatīt vairākBiroja mēbeles Skatīt vairākMedicīnas mēbeles Mēbeles darbnīcām, ražošanai Skatīt vairākMēbeles kartotēkām, arhīviem Skatīt vairākGarāžu plaukti un skapji Skatīt vairākPastkastītes Skatīt vairākAtslēgu skapīši Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 19806
Meklēšanas rezultātos parādīts : 158527


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Radošo darbu galerija, veikals - studija
Radošo darbu galerija, veikals - studijaRadošo darbu galerija - mākslinieku materiālu un dekorkrāsu veikals. Mēs piedāvājam Latvijā jau zināmas vācu ražotāja Marabu krāsas zīda, tekstila, stikla, keramikas apgleznošanai.
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaErgoss. Koksnes plātņes - saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes. Dažādu finieru veidu zāģēšana. Mēbeles pēc pasūtījuma.
KraBS, metālapstrāde
KraBS, metālapstrādeKraBS. Metāla izstrādājumi un konstrukcijas, Žalūzijas un automātiskās sistēmas, Saules kolektoru sistēmas un komplekti, Darba aizsardzība, apģērbs, aprīkojums.
Latrex laivas
Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempings
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempingsAptūtas komplekss Ventas upes krastā. 8 labiekārtotas kempinga mājiņas, liels viesu nams ar krogu, svinību un semināru telpām.
Baltic Media, tulkojumu birojs
Baltic Media, tulkojumu birojsTulkošanas birojs Baltic Media Ltd. ir vadošais valodu pakalpojumu uzņēmums Ziemeļeiropā. Tas nodrošina tulkošanas un lokalizācijas, kā arī valodu apmācības pakalpojumus. Tulkojumi no un uz zviedru, somu, dāņu, īslandiešu, norvēģu, fēru, vācu, angļu, poļu, krievu, latviešu, lietuviešu un igauņu valodām.
Jaunarāji, kempings
Jaunarāji, kempingsAtpūta pie Gaujas. Varēsiet patīkami atpūsties priežu meža ielokā, pašā Gaujas krastā. Jūsu rīcībā būs piecas jaunas un komfortablas 8-vietīgas mājiņas viesiem lauku pirts un banketu zāli.
Hutor Group
Hutor GroupAtpūtas komplekss Gulbji ar visām ērtībām un krievu pirts gleznainā Rušonas ezera krastā. Jūsu rīcībā – kuteris un laivas zandarta, zuša, līdakas un plauža makšķerēšanai ezerā, vai arī karpas.
Rancho Randevu, atpūtas komplekss
Rancho Randevu, atpūtas komplekss„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
Visi banneri