Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Leibuk, IK

Leibuk, IK

Vecā Sārmes iela 3, Limbaži, Limbažu novads, Latvija, LV-4001
(+371) 29268206
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

Grāmatvedības pakalpojumi visa veida uzņēmējdarbības formām.

Konsultācijas biznesa uzsākšanā, piemērotākās uzņēmējdarbības formas izvēle, nodokļu režīma izvēle.

Uzņēmums "Leibuk" sniedz kompleksus pakalpojumus, sākot ar biznesa plāna izstrādi, sabiedrības dibināšanu, grāmatvedības apkalpošanu un ekonomiskās analīzes veikšanu uzņēmumiem.

Uzņēmums konsultē klientus piemērotākās komercdarbības formas izvēlē, kā arī nodrošina palīdzību uzņēmuma dibināšanas dokumentu paketes izstrādē, līdz pat jauna komersanta reģistrēšanai Komercreģistā.Uzņēmums sniedz konsultācijas par reģistrācijas, pārreģistrācijas un likvidācijas procesu, kā arī uzņēmums veic pārreģistrāciju esošajām z/s, i/u u.c. uz SIA vai citu uzņēmējdarbības formu.

Piedāvatie grāmatvedības pakalpojumi – grāmatvedības apkalpošana atbilstoši Latvijas Repunlikas likumdošanai, dokumentācijas pirmapstrāde, grāmatvedības uzskaite, nodokļu aprēķināšana un iesniegšana valsts ieņēmumu dienestam. Gada pārskatu sastādīšana, operatīvās bilances, ikgadējās nodokļu deklerācijas. Iesniedzam statistikas atskaites Statistikas pārvaldei, Latvijas bankai. Sniedzam pārskatus un atskaites atbilstoši klienta vajadzībām. Kā arī informāciju un konsultācijas saistībā ar grāmatvedību un nodokļu sistēmu.

Izmantojot mūsu piedāvātos pakalpojumus, uzņēmumam atliks vairāk laika un līdzekļu sava uzņēmuma veiksmīgai darbībai. Jūs varēsiet ietaupīt , tāpēc, ka pieņemot darbā grāmatvedi jums būs jāmaksā viņam alga, un nodokļi no tās. Vēl būs izdevumi darba vietas izveidei, datortehnikas un programmu iegādei, mēbelēm, uzskaites materiāliem un papīram, kā arī būs darbinieku kvalifikācijas celšanas un nodokļu likumdošanas bāzes uzturēšanas izdevumi. Taču izmantojot mūsu firmas pakalpojumus Jūs maksāsiet tikai par konkrētā darba izpildi.

Tiek piedāvāti arī rakstiskās tulkošanas pakalpojumi fiziskām un juridiskām personām. Šis pakalpojums ietver sevī datorrakstā iesniegta teksta pārtulkošanu izvēlētajā valodā/-ās.Mēs nodrošinam tulkojumus angļu, krievu un vācu valodās.

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresGrāmatvedības pakalpojumi, grāmatvedība    Grāmatvedības uzskaite    Nodokļu aprēķināšana    Nodokļu konsultācijas    Gada pārskati, bilances    Operatīvie un gada pārskati, bilances    Uzņēmuma ienākuma nodokļu deklarācijas    VID atskaites un deklarācijas Ekonomikas, biznesa konsultācijas un pakalpojumi    Biznesa plāna izstrāde    Ekonomiskās analīze    Finansu, biznesa konsultācijas Uzņēmumu reģistrācija, dibināšana Tulkošana, tulkojumi, tulkošanas pakalpojumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 16587
Meklēšanas rezultātos parādīts : 103429

Komforts, santehnikas un apkures salons
Komforts, santehnikas un apkures salonsEVA-SAT galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazum- un vairumtirdzniecība.
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošana
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošanaKalndruvas bloks. Bruģakmeņi, betona bloki, keramzītbetons, betons. Teritorijas apzaļumošana, dārzu ierīkošana, to tālāka kopšana.
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Malvīne, viesu māja
Malvīne, viesu mājaMalvīne. Brīvdienu māja Ciriša ezera krastā. No ezera redzama Aglonas bazilika. Pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasRundāles ūdens dzirnavu muzejs dod ieskatu redzēt un saprast pagājušā gadsimta ūdensdzirnavu darbību un tās būtību. Ūdensdzirnavas izkārtojušās piecos stāvos un ļauj izsekot dzirnavu malšanas procesam - no graudiem līdz miltiem. Alus darītava, degustācijas, ūdens inventāra noma, telpas pasākumiem.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Miera ielā. Veterinārā aptieka Miera ielā. Suņu barība. Pretblusu līdzekļi. Prettārpu līdzekļi. Attārpošana. Kaķu barība. • Dzīvnieku ārstēšana, terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti. Veterinārās zāles. ROYAL CANIN, HILLS, SPECIFIC, VIRBAC, PRINS.
Villa Dole, viesu nams
Villa Dole, viesu namsAtpūta Daugavas krastā Doles salā. Mājīgi numuriņi gulēšanai, telpas svinībām un pasākumiem, pirts.
Jette, lietišķā māksla
Jette, lietišķā mākslaAmatniecības uzņēmums Jette IK. Pastalas. Dekoratīvi lietišķās mākslas darbu izgatavošana un tradīciju saglabāšana. Ādas mākslinieciskās apdares darbi.
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumiSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbi
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbiJumta seguma remonts, uzstādīšana, skursteņa pieslēguma remonts, sniega barjeras uzstādīšana, jumta logu, lūku iestrāde, jumta seguma papildelementu uzstādīšana, darbs ar dažādiem jumta segumiem, jumta seguma apsekošana un savlaicīga bojājumu konstatēšana, jumta seguma mazgāšana, jumta seguma atbrīvošana no sūnas, jumta seguma atbrīvošana no sniega, apledojuma, lietus ūdens noteksistēmas attīrīšana un, ja nepieciešams, remonts, jumta seguma krāsošanas darbi.
Visi banneri