Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrs

Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrs

Valdeķu iela 62, Rīga, Latvija, LV-1058
(+371) 26356925
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Laba alternatīva pirmsskolai no 1.5 līdz 7 gadu vecumam

Bērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes, lai bērnus ieinteresētu un motivētu darboties. Nodarbības tiek pasniegtas gan latviešu valodā, gan krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, sekmēt bērna vēlmes darboties ar dažādiem materiāliem kas veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBērnu uzraudzības, pieskatīšanas centri Skatīt vairākPirmsskolas izglītības iestādes    Privātās pirmsskolas izglītības iestādes Bērnu attīstības centri Skatīt vairākInterešu izglītība    Intrešu pulciņi bērniem    Nodarbības bērniem       Zīmēšanas nodarbības bērniem Skatīt vairāk      Radošas nodarbības bērniem       Radošas rotaļas un spēles bērniem       Pirmsskolas vecuma bērnu uzraudzīšana       Veidošanas nodarbības bērniem       Mākslas nodarības bērniem       Aplicēšanas un konstruēšanas nodarbības bērniem       Praktiskās nodarbības bērniem       Rokdarbu nodarbības bērniem       Smilšu lampas nodarbības bērniem       Bērnu sagatavošana skolai, skolas gaitām       Bērnu radošo spēju attīstības nodarbības       Bērnu emocionālās attīstības nodarbības       Didaktisko spēļu nodarbības bērniem       Valodas attīstības nodarbības bērniem       Rokas sagatavošana rakstībai       Sensorā un motorā attīstība
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 20693
Meklēšanas rezultātos parādīts : 106282

Jaunmoku pils, viesnīca
Jaunmoku pils, viesnīcaJaunmoku pils - muižas ansamblis - muzejs, mākslas izstādes, viesnīca un vieta saviesīgiem sarīkojumiem.
Izbushka, viesu nams, pirts
Izbushka, viesu nams, pirtsLieliska pirts,kur mūsu viesi var pamatīgi sasildīties, no sirds izpērties, Pēc pirts iespējams noskaloties dušā vai atvēsināties baseinā. Kamīna zāle.
SAKA - S, mēbeles
SAKA - S, mēbelesMēbeļu izgatavošana, projektēšana un uzstādīšana pēc individuāliem pasūtījumiem. Praktiskas, izturīgas, vienkāršas un modernas, ekskluzīvas, ekoloģiskas mēbeles.
Sonāte, viesu nams
Sonāte, viesu namsViesu nams Sonāte atrodas gleznainā vietā, blakus Stāmerienas pils. Naktsmītnes, pirts, baseins, telpas banketiem un konferencēm.
Pīlādži, stādaudzētava
Pīlādži, stādaudzētavaAugļkopība. Mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem.
Lantus, lauku māja
Lantus, lauku mājaAtpūta laukos ar lauku labumiem un zāļu tējām, izbaudot lauku SPA, kas dos iespēju uzlabot savu pašsajūtu un radīt laimes sajūtu.
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība Rīgā
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība RīgāCarparts.lv piedāvā jaunas auto rezerves daļaļas jebkuram auto Šeit Jūs varat ātri un ērti iegādāties jebkurai automašīnai jaunas rezerves daļas, aksesuārus, eļļas un visus nepieciešamos šķidrumus Jūsu auto.
Līva***, viesnīca
Līva***, viesnīcaViesnīca Līva ir tūristu klases viesnīca, kura piedāvā 111 numurus ar Biznesa plus, biznesa, standarta un ekonomiskās klases ērtībām. Restorāns Upe piedāvā Jums brokastis pie zviedru galda, biznesa pusdienas un vakariņas.
Arkadia, SPA viesnīca
Arkadia, SPA viesnīcaHotel-Spa Arkadia. Viesnīca, SPA centrs, saunas, džakuzi, baseins, bistro, restorāns,  konferenču zāles, banketi un svinības, biljards, atpūta ar bērniem
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Visi banneri