Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Mītava, atpūtas kuģis

Mītava, atpūtas kuģis

Driksas upē pie Mītavas tilta, Jelgava, Latvija, LV-3001
(+371) 26683742
(+371) 22422997
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Piedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava".

Kursēšanas laiki

Sestdien, svētdien un pēc individuāli pieteiktām rezervācijām!*

  • Reisa ilgums: viena stunda
  • Kuģis "Mītava" vienlaicīgi spēj uzņemt līdz 40 pasažieriem
  • Pirms brauciena lūgums veikt rezervāciju pa tālruni 22422997 vai 26683742.

13:00 - 14:00,

14:30 - 15:30,

16:00 - 17:00,

17:30 - 18:30,

19:00 - 20:00**

Cenas

  • Brauciena cena pieaugušajiem 5.00 EUR
  • Skolēniem līdz 12 gadiem 2.50 EUR
  • Bērniem līdz 6 gadu vecumam bez maksas.

*pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.

**Lūgums ņemt vērā, ka kuģa reiss var tikt atcelts nepiemērotu laika apstākļu dēļ, tehnisku iemeslu dēļ, ja kuģītis ir pasūtīts vai rezervēts, un ja nav pietiekošs braucēju skaits.

Iespēja iznomāt kuģi skolēnu un tūristu grupu braucieniem, dzimšanas dienu svinībām, korporatīvajiem pasākumiem, kāzu braucieniem, kā arī vecmeitu un vecpuišu ballītēm. Uz kuģa ir iespējams uzklāt galdiņus, ņemot līdzi savus groziņus.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūta un izklaide Jelgavā Skatīt vairākAtpūta uz ūdens Skatīt vairākVietas kāzu svinībām Skatīt vairākAtpūtas un izklaides vietas Skatīt vairākKāzu jubileju svinības Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākIzbraucieni ar kuģīti Skatīt vairākIzbrucieni ar kuģīti pa Driksu Skatīt vairākVecpuišu un vecmeitu ballītes Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 21835
Meklēšanas rezultātos parādīts : 129126

Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieks
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieksKrāsnis pirtīm, mājai un pavardi dārzam. Īstas krievu pirts krāsnis. Krāsns, kura cep, vāra, sautē. Krāsns izmēri un izskats tiek mainīts pēc klientu vēlmēm, saskaņojot ar telpas interjeru.
Vienkiemis, atpūtas komplekss
Vienkiemis, atpūtas komplekssVienkiemis viesiem piedāvā vairākas atsevišķas mājiņas, pirtis, viesnīcu, kafejnīcu, krogu un aktīvas atpūtas iespējas.
Raibie logi, viesnīca
Raibie logi, viesnīcaViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Pierīgas pirtis, pirts
Pierīgas pirtis, pirtsPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
Jaunsvelmes, viesu māja
Jaunsvelmes, viesu mājaJaunsvelmes. Iespēja izbaudīt jauku atpūtu, organizējot izlaidumus vai citus saviesīgus pasākumus 80 viesiem klusā, zaļā dabas stūrītī.
Gardens, SIA
Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Iron Design, SIA
Iron Design, SIAKalto metālizstrādājumu priekšrocības ir oriģinalitāte, neatkārtojamas formas, estētiskums un neapšaubāmi greznums, kas kalpos gadiem ilgi. Nekas cits nepadarīs Jūsu māju, dārzu, dzīvokli vai biroju tik oriģinālu un greznu, kā kalti metālizstrādājumi.
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumi
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumiTrīs slāņu parkets, klasiskās un eksotiskās koksnes, dažāda veida gumijas segumus - bērnu rotaļu laukumiem, fitnesa, trenažieru zālēm, šautuvēm un citām sporta grīdām.
INETA LESĪTE, stiliste
INETA LESĪTE, stilisteLAK vizāžista amata meistare, stiliste Ineta Lesīte. Stilista konsultācijas sievietēm un vīriešiem.Apģērbu, aksesuāru iegāde veikalos.Make-up, make-up apmācības. Dāvanu kartes. Semināri. Lekcijas.
Visi banneri