Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
DEVI, siltumtehnika

DEVI, siltumtehnika

Vienības gatve 198, Rīga, Latvija, LV-1058
(+371) 67602011
(+371) 67602012
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Jūsu uzmanībai - DEVI Dānijas firma DEVI 1942.gadā sāka ražot sildelementus, kuri tolaik tika izmantoti elektrisko gludekļu remontam. Kopš tā laika situācija ir būtiski mainījusies, un šobrīd firma izmanto 60 gadu laikā gūto pieredzi un zināšanas lai pilnveidotu un izstrādātu, lai ražotu un lai piedāvātu tirgum elektriskās apsildes sistēmas un šo sistēmu darbībai nepieciešamās kontroles un vadības ierīces. Visas DEVI produkcijas ražošana tiek veikta Dānijas pilsētā Vejle - divās modernas rūpnīcās, kuru kopplatība pārsniedz 25 000 kvadrātmetru. Kompleksās sistēmas. DEVI ir vienīgais uzņēmums elektrotehniskās rūpniecības nozarē, kas ražo un pilnveido elektrisko apsildes kabeļu un termoregulātoru kompleksās sistēmas. Visas DEVI iekārtas raksturo augsta efektivitāte un zemas izmaksas ekspluatācijā. Firma DEVI izmanto jaunākās tehnoloģijas, lai uzņēmuma produkcija atbilst visām mūsdienu prasībām, vienlaikus nepārtraukti pievēršot skatu nākotnei. Visu uzmanību - patērētāja vēlmēm . DEVI darbība ir cieši saistīta ar produkta lietotāju. Ražošanas process notiek Dānijā, bet neatkarīgās nacionālās tirdzniecības kompānijas ar DEVI partneruzņēmumu tīkla starpniecību kontaktējas ar patērētājiem un veic produkcijas realizāciju visā pasaulē. Patlaban firmu DEVI pārstāv šā uzņēmuma tirdzniecības kompānijas 19 valstīs un tai ir sadarbības partneri vairāk kā 30 pasaules valstīs. DEVI Latvijā. DEVI Latvijas pārstāvniecība ir dibināta 1997.gadā. Mūsu partneri ir lielākā daļa Latvijas elektropreču vairumtirdzniecības firmas un būvmateriālu veikali, kā arī apkures un santehnikas veikali. Pie mūsu partneriem Jūs varat iegūt informāciju par DEVI produktiem, to uzstādīšanu un citiem jautājumiem.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSiltumtehnika Skatīt vairākSiltumapgāde un siltumtīkli Apkures sistēmas, iekārtas, tehnika    Dvieļu žāvētāji    Siltās grīdas    Koka grīdu apsilde    Siltuma ventilatori    Atklāto laukumu apsilde    Apsildes kabeļi    Sildelementi, teni
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 67794
Meklēšanas rezultātos parādīts : 379994


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salons
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salonsVirtuves, biroju, dzīvojamo istabu, guļamistabu mēbeles, tirdzniecība. Mēbeļu projekti, mēbeles pēc pasūtījuma. Bīdāmās durvis, gaismas ķermeņi.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Improvement, SIA
Improvement, SIABeramo kravu piegāde (dolomīta šķembas, grants, smilts, melnzeme). Teritoriju labiekārtošana. Bruģa ieklāšana. Piebraucamo, servitūta, piemājas un lauku ceļu būve.
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remonts
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remontsVisa veida svaru tirdzniecība un remonts. Svari tirdzniecībai, mājai, noliktavām, medicīnai, kraušanas pakalpojumiem, laboratorijām un daudz kam citam.
EXI, mēbeles
EXI, mēbelesLietotas mēbeles no Vācijas: lietotas mīkstās un ādas mēbeles, kumodes, guļamistabu komplekti. Jaunas mēbeles no katalogiem. Lētāk nemēdz būt!!!
Mazpipari, atpūtas komplekss
Mazpipari, atpūtas komplekssLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
RENT A CAMPER, auto noma
RENT A CAMPER, auto nomaKemperu un piekabju noma. Komfortablās un mobilās automājas ir iekarojušas ceļotāju simpātijas un ieguvušas atzinību visā pasaulē.
Santa, viesnīca
Santa, viesnīcaViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
Photorent, IK
Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
Visi banneri