Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbi

DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbi

Robežu iela 2 - 8, Rīga, Latvija, LV-1004
(+371) 23990898
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Labdien!

SIA DIAVERS specializējies tieši uz jumta darbiem un tie ir:

  • jumta seguma remonts/ieklāšana,
  • skursteņa pieslēguma remonts/nomaiņa,
  • sniega barjeras uzstādīšana,
  • jumta logu, lūku iestrāde,
  • jumta seguma papildelementu uzstādīšana,
  • darbs ar dažādiem jumta segumiem.

Sniedzam arī jumta apkalpošanas pakalpojumus - gan vienreizējus gan uz ilgtermiņa līguma pamata. Šajos pakalpojumos ietilpst šādi darbi:

  • jumta seguma apsekošana un savlaicīga bojājumu konstatēšana,
  • jumta seguma mazgāšana,
  • jumta seguma atbrīvošana no sūnas,
  • jumta seguma atbrīvošana no sniega, apledojuma,
  • lietus ūdens noteksistēmas attīrīšana un, ja nepieciešams, remonts,
  • jumta seguma krāsošanas darbi.


STRĀDĀJAM 24 STUNDAS DIENNAKTĪ 7 DIENAS NEDĒĻĀ, JA NEPIECIEŠAMS - ARĪ SVĒTKU DIENĀS. GAN FIZISKĀM, GAN JURIDISKĀM PERSONĀM.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresJumiķu darbi, jumta segumu uzstādīšana, montāža    Jumtu remonta darbi    Skursteņa pieslēguma remonts,nomaiņa    Jumtu sniega barjeras uzstādīšana    Skārda jumtu montāža    Skārda izstrādājumu montāžas darbi    Jumta logu, lūku iestrāde    Jumta seguma papildelementu uzstādīšana    Jumtu apsekošana    Jumtu ekspertīze    Jumtu krāsošana    Jumtu un ūdens noteksistēmas cauruļu tīrīšana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 15754
Meklēšanas rezultātos parādīts : 53930

Madaras, atpūtas māja
Madaras, atpūtas mājaAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētava
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētavaDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
RMS Heating, SIA, siltumtehnika
RMS Heating, SIA, siltumtehnikaElektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās. Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejs
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejsŠodien muzeja kompleksā ietilpst četras ēkas, kurās izvietoti - muzeja krājums, mākslas izstāžu zāle, vēstures izstāžu zāle un administrācija. Muzeja sākums meklējams 1947.gadā, kad pieņemts lēmums par tā izveidi. Sākotnējā muzeja bagātība ir Rozentāla laikabiedra Marta Vēja savāktā mākslinieka oriģināldarbu kolekcija.
Pļavnieki, veterinārā klīnika
Pļavnieki, veterinārā klīnikaMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
IS, SIA, guļbūves
IS, SIA, guļbūvesRažojam piegādājam un uzstādām guļbaļķu ēkas no virpotiem baļķiem, Ka ari dažādas citas koka konstrukcijas. Veicam celtniecību pēc katra klienta individuālām prasībām un vēlmēm. Guļbaļķu ēkas celtniecībā izmantojam dabīgos materiālus, kā piemēram starp guļbaļķu blīvējumā izmantojam sūnas un ēkas ceļam pēc sentēvu guļbūvju celtniecības tradīcijām. Mūsu cenu piedāvājumā ietilpst pilnīga celtnes uzstādīšana izņemot pamatus, elektroinstalāciju un ūdens apgādes ierīkošanu, ko varam arī paveikt, iepriekš ar klientu vienojoties par papildus darbu veikšanas apjomiem un papildus izmaksām. Guļbaļķu uzstādīšanu veicam visā Latvijas teritorijā un transporta izdevumi līdz 120 km no ražotnes kas atrodas Valmierā ir iekļauti cenā. Pēc klienta vēlmēm varam piedāvāt guļbaļķu uzražošanu bez piegādes un uzstādīšanas ar ēkas dokumentāciju tās montāžai. Veicam dažādus nestandarta risinājumus, kā piemēram varam izgatavot ne tikai guļbaļķu ēkas, bet arī no guļbaļķiem ražotas masīvkoka dārza mēbeles, lapenes, bērnu rotaļu laukumus, suņu būdas un t.t. Nestandarta risinājumus un jautājumus variet sūtīt uz e-pastuinfo@gulbuves.net un mēs ar jums sazināsimies tuvākajā laikā, lai sniegtu jums piedāvājumu par izmaksām un jums optimālāko risinājumu. Labprāt uzklausīsim jūsu vēlmes un atradīsim jums vispiemērotāko risinājumu.
Tree Climbers, SIA
Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
Toode, SIA, jumtu segumi
Toode, SIA, jumtu segumiSIA TODE ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda. Jumtu segumi.
Upesrūķi, viesu nams
Upesrūķi, viesu namsUpesrūķi. Mūsu viesi var baudīt guļbaļķu lauku mājas svētību un apkārtnes krāšņumu. Pirtiņa sola pēršanos ar bērzu, ozolu, pīlādžu, lazdu un kadiķu slotiņām, zāļu tējas.
Visi banneri