Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rotu pļava

Rotu pļava

Kāpu iela 3A, Rāmava, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija, LV-2111
(+371) 26455540
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Atļaujies būt pamanāma!
Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. 

Dabīgā akmens rotas gatavas 2 dienu laikā, ja pieejami materiāli. Rotas izgatavoju pēc klienta individuālajiem mēriem. 

Rotu iespējams izgatavot arī pēc pasūtījuma. Individuālo rotu izpildes laiks no 10-30 dienām. Tava ideja - mans darbs! 

Rotas izsūtu arī ar Pakomātu un Latvijas pasta starpniecību.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresIndividuāla pasūtījuma rotas Rotaslietu izgatavošana Dabīgā akmens rotas Skatīt vairāk   dabīgā akmens auskari Skatīt vairāk   dabīgā akmens rokassprādzes Skatīt vairāk   Kaklarotas    Rokassprādzes    Akmeņi, ahāts, granāts, ametists, onikss, kvarcs, opāls, jašma    Dāvana    Vīriešu rokassprādzes    Dabīgā akmens rotas    Pērļotas rotas    dāvanu karte Skatīt vairāk   dabīgā akmens kuloni Ražots Latvijā
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 17260
Meklēšanas rezultātos parādīts : 81955


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētavaPlašs skujkoku, lapu koku, krūmu un ziemciešu puķu stādu sortiments. 130 dažādu krāsu, formu skujkoku, 250 lapu koku un krūmu nosaukumi, kā arī ap 200 ziemciešu puķes.
Hotel De Lita, viesnīca
Hotel De Lita, viesnīcaVienā no skaistākajiem kūrortiem Lietuvā - Druskininkai, darbu uzsāk jauna, moderna, ērta un mājīga, trīs zvaigžņu viesnīca ar klasisko nosaukumu De Lita.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbeles
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbelesFinierētu un krāsotu iekšdurvju tirdzniecība
Titan, fitnesa klubs
Titan, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
Jette, lietišķā māksla
Jette, lietišķā mākslaAmatniecības uzņēmums Jette IK. Pastalas. Dekoratīvi lietišķās mākslas darbu izgatavošana un tradīciju saglabāšana. Ādas mākslinieciskās apdares darbi.
H4y Interior, SIA
H4y Interior, SIA Plašs iekštelpu mēbeļu un interjera priekšmetu klāsts. Mēbeles ikvienai dzīvojamās platības telpai, tai skaitā dārza mēbeles, visslielākais dārza mēbeļu klāsts Baltijas valstīs -dārza krēsli, dārza galdi, batuti, ugunskura vietas, dārza mēbeļu komplekti) Piedāvājuma klāstā ergonomiskie un biroja krēsli.
Lidums SIA, kokapstrāde
Lidums SIA, kokapstrādeLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrs
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrsBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
Visi banneri