Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Priedes māja, viesu nams

Priedes māja, viesu nams

Valdemāra iela 51, Ainaži, Limbažu novads, Latvija, LV-4035
(+371) 20063355 - Tālrunis
Pirmdiena12:00 - 20:00
Otrdiena12:00 - 20:00
Trešdiena12:00 - 20:00
Ceturdiena12:00 - 20:00
Piektdiena12:00 - 23:00
Sestdiena12:00 - 23:00
Svētdiena12:00 - 19:00
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras.

Ainaži – klusa Ziemeļvidzemes mazpilsēta Rīgas jūras līča krastā pie Igaunijas robežas netālu no automaģistrāles Via Baltica un Valmieras "Ziemeļu stīgas" krustojuma. Par dažādiem Ainažu vēstures periodiem stāsta jūrskolas memoriālais muzejs. Interesenti var apmeklēt ugunsdzēsības muzeju, Ainažu bāku, ziemeļu molu un piemiņas zīmi Krišjānim Valdemāram – "Baltā saule". Apkārtnes bagātība ir interesantā, neskartā daba – Salaca ar sarkanajām klintīm, putnu ligzdošana dabas liegumā Randu pļavās, purvi un meži, kas iestiepjas Igaunijas teritorijā. Lieliska aktīvās atpūtas iespēja ir lašu un taimiņu zveja, pastaigas un putnu vērošana Randu pļavās.

Viesnīcā Helmi varam izmitināt 15 (17 ar papildvietām) viesus. Apmeklētāju rīcībā ir kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām. Viesnīcā ir pieejams internets un fakss. Uzglabājam viesu velosipēdus.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesnīcas Skatīt vairāk   Naktsmītnes Skatīt vairāk   2-vietīgi numuri Skatīt vairākKafejnīcas Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākBāri Skatīt vairākAtpūta un izklaide Ainažos Atpūta pie jūras
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 34037
Meklēšanas rezultātos parādīts : 479193

Līcīši, lauku sēta
Līcīši, lauku sētaSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Pirts Asni, pirts
Pirts Asni, pirtsPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsViesu nams Tauriņi. Mājīgi numuriņi, pirts, SPA. Aktīvā atpūta: teniss, basketbols, volejbols, batuts bērniem, biljards.
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumi
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumiLatroof Ltd. Jumta segumu materiāli, matāldakstiņi, profilētās loksnes jumtam un sienām. Bitumena dakstiņa jumti, polimēr-bitumenu ruļļu materiāli.
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieriFirma RIKON. Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru piegāde, montāža, garantijas un pēcgarantijas apkope.
Azarkrosti, viesu māja
Azarkrosti, viesu mājaAzarkrosti atrodas gleznainā, Adamovas ezera krastā. Viesu māja - pirts. Pirmajā stāvā atrodas banketu zāle ar kamīnu līdz 30 cilvēkiem
Ziedu Dīva, ziedu studija
Ziedu Dīva, ziedu studijaRadoši un ar mīlestību darināti darbiņi, kas priecē sirdi, jebkuros svētkos un ikdienā. Ar prieku,varam palīdzēt piepildīt vēlmes un izkrāsot svētkus,sapņus pārvērst par īstenību!
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsEzernieki ir vieta, kur varēsiet atpūsties gan lielā kompānijā, gan šaurā draugu lokā. Iespējams uzņemt no 20 līdz 60 viesu.
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbeles
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbelesFinierētu un krāsotu iekšdurvju tirdzniecība
Visi banneri