Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Jost Residence, brīvdienu māja

Jost Residence, brīvdienu māja

Robežu iela 7, Alūksne, Alūksnes novads, Latvija, LV-4301
(+371) 25470069
(+371) 29460141
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Jost Residence piedāvā brīvdienu māju, kas piemērota īsai pieturai vai ilgtermiņa brīvdienām. Luksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantisku, mājīgu un kvalitatīvu brīvdienu tikai diviem, mēs esam pārliecināti, ka  būsiet gandarīti par šo brīvdienu izvēli.

Jost Residence atrodas Alūksnes ezera krastā, Alūksnē, 200 km attālumā no Rīgas. Guļbūve ar lielu privāto dārzu, pirts ar iekštelpu peldbaseinu ir lieliska vieta ceļošanai cilvēkiem, kuri meklē mieru un atpūtu.

Modernā 300 m² guļbūve, kas tika uzcelta 2007. gadā, piedāvā bezmaksas mobilo WiFi. Mājā ir trīs guļamistabas ar 3 divvietīgām gultām (2 papildu dīvāniem), dzīvojamā istaba, 3 tualetes, 2 dušas un sauna. Pilnībā aprīkotajā atvērtajā virtuvē ir trauku mazgājamā mašīna, ledusskapis un cepeškrāsns. Jūsu ērtībai ir arī veļas mašīna. Terasē atrodas āra atpūtas zona ar grillēšanas iespējām. Viesiem ir pieejams bezmaksas aprīkojums, piemēram, bērnu ēdināšanas krēsls, bērnu gultiņa un bērnu krēsli.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBrīvdienu mājas Skatīt vairāk   Naktsmītnes Skatīt vairāk   2-vietīgi numuri Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 19432
Meklēšanas rezultātos parādīts : 283573

Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataZobārstniecības centrs Svenata. Augsti kvalificēti speciālisti, vismodernākās zobārstniecības iekārtas, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšana.
Garāža, bārs - restorāns
Garāža, bārs - restorānsBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
220.lv interneta veikala ofiss
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Vestiena***, viesnīca
Vestiena***, viesnīcaViesu nams, kafejnīca, telpas semināriem un pirts. Makšķerēšana tuvumā esošajos ezeros un sēņošana. Blakus atrodas Latvijas lepnums - Gaiziņkalns (311 m), turpat līdzās - Bākūžkalns (268 m).
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba"Escape" ir interaktīva un intuitīva reālas dzīves spēle, kas prasa koncentrēšanos, prasmi rast risinājumus un iemaņas strādāt komandā neparastos apstākļos. 60 minūtes tiek dotas komandai no 2 līdz 6 dalībniekiem, lai atrisinātu mīklas un atrastu "pavedienus" izkļūšanai no istabas. Spēles rezervēšana jāveic ne vēlāk kā 24 stundas pirms spēles.
Tava Kafija
Tava KafijaBez kafijas – nu nekur! Gan vasarā, gan ziemā mūsu rokas un lūpas sniedzas pie tases aromātiskas kafijas! Ar mūsu plašo kafijas piedāvājumu klāstu vari iepazīties mājas lapā www.tavakafija.lv, vai veikalā.
Skultes muiža, viesu nams
Skultes muiža, viesu namsSkultes muiža - ideāla vieta kolektīviem pasākumiem, kāzām, sporta spēlēm: viesību zāle, pirts, baseins, kamīnzāle, terase, divvietīgas istabas.
Raibie logi, viesnīca
Raibie logi, viesnīcaViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
BriedīšKrogs, krodziņš
BriedīšKrogs, krodziņšĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
Jaunpils pils, viduslaiku pils
Jaunpils pils, viduslaiku pilsJaunpils pils ir viena no retajām viduslaiku pilīm, kas lieliski saglabājusi savu sākotnējo izskatu.
Visi banneri