Dvoryanskoe Gnezdo

  • Bolshevskoe Shosse 35, Korolev
Apraksts
The beautiful Dvoryanskoe Gnezdo is located only a 10-minute walk from the railway station for access to Moscow city centre, in lovely woodland surroundings beside a pretty decorative pool.
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
    Karte
      Statistika:
      Pilnībā apskatīts : 4346
      Meklēšnas rezultātos parādīts : 1906
      Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejs
      Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejsŠodien muzeja kompleksā ietilpst četras ēkas, kurās izvietoti - muzeja krājums, mākslas izstāžu zāle, vēstures izstāžu zāle un administrācija. Muzeja sākums meklējams 1947.gadā, kad pieņemts lēmums par tā izveidi. Sākotnējā muzeja bagātība ir Rozentāla laikabiedra Marta Vēja savāktā mākslinieka oriģināldarbu kolekcija.
      Bea aizkaru centrs, salons
      Bea aizkaru centrs, salonsAizkaru salona Bea. Aizkaru un galdautu audumi, stangas, rullo, vertikālās, horizontālās žalūzijas, aksesuāri un šūšanas piederumi.
      Copes, viesu nams
      Copes, viesu namsViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
      Dimzas, stādaudzētava
      Dimzas, stādaudzētavaStādu audzētava Dimzas pircējiem piedāvā: plašā sortimentā dekoratīvos stādus. Floristikas materiālus. Izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus.
      Toss Boulinga Halle
      Toss Boulinga HalleBoulings, biljards, restorāns un bārs. Toss Boulinga halle aicina jūs jauki pavadīt nedēļas nogali. Vieta sporta pasākumu, svinību un banketu rīkošanai.
      Prezentreklāma, SIA
      Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
      Liedags, viesu māja
      Liedags, viesu mājaViesu māja atrodas Liepājas–Ventspils šosejas malā. Viesu māja Liedags piedāvā 16 labiekārtotas istabas, uzkodu bārs, pirti ar baseinu.
      Vārpiņas MR, SIA
      Vārpiņas MR, SIAMežs ir nozīmīga ekosistēma, ko nedrīkst novērtēt tikai finansiāli. Tā pilda gan sociālo, gan arī ir neaizstājams ekoloģisko funkciju nodrošināšanā. Mēs esam daļa no ekosistēmas, tāpēc pasauli redzam, kur katrs īpašnieks savu mežu apsaimnieko pēc labākajiem ilgtspējīgas attīstības kanoniem – mūsu klimata, vides un cilvēku labā. Tieši to ievērojam savā darbā – rādām paši piemēru un izglītojam citus, kā veiksmīgāk iekļaut kokus pilsētvidē.
      Silta-maja.lv
      Silta-maja.lvSilta-Māja.lv ir apkures sistēmu montāžas kompānija ar lielu pieredzi siltumsūkņu tirgū, nodrošinot saviem klientiem augstu montāžas un apkalpošanas kvalitāti par pieejamu cenu.
      Gravtex, SIA
      Gravtex, SIARažojam:
      - unikālus koka dekoratīvos sienu paneļus,
      - fasādes apdares paneļus no saplākšņa, kas ir ideāls risinājums ēku un telpu apdarē.
      Visi banneri
      laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma