Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vārpiņas MR, SIA

Vārpiņas MR, SIA

Vārpiņas, Zeltiņi, Bilskas pagasts, Smiltenes novads, Latvija, LV-4706
(+371) 28325966
Juridiskais nosaukums : VĀRPIŅAS MR, SIA
Reģistrācijas numurs : 44101015453
Juridiskā adrese : "Vārpiņas", Bilskas pagasts, Smiltenes novads, LV-4706
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Uzņēmums SIA Vārpiņas ᴹᴿ ir dibināts 1994. gadā Smiltenes novada Bilskas pagastā. Mūsu pamatdarbības virzieni ir koku kopšana, bīstamo koku zāģēšana un mežsaimniecība.

Misija

Mežs ir nozīmīga ekosistēma, ko nedrīkst novērtēt tikai finansiāli. Tas pilda gan sociālo, gan arī ir neaizstājams ekoloģisko funkciju nodrošināšanā. Mēs esam daļa no ekosistēmas, tāpēc pasauli redzam, kur katrs īpašnieks savu mežu apsaimnieko pēc labākajiem ilgtspējīgas attīstības kanoniem – mūsu klimata, vides un cilvēku labā. Tieši to ievērojam savā darbā – rādām paši piemēru un izglītojam citus, kā veiksmīgāk iekļaut kokus pilsētvidē.

Vīzija

Vēlamies, lai arī nākošās paaudzes spētu izbaudīt to, ko varam mēs, tāpēc mūsu pakalpojumi sekmē ilgtspējīgu attīstību un mežainuma saglabāšanos, tostarp ar savu piemēru un zināšanām sekmējam sabiedrības izglītošanos ekoloģiskā nospieduma samazināšanā.

Vērtības

Mūsu galvenā vērtība ir individuāla un niansēta pieeja katra klienta ieceru realizēšanā, izslēdzot konveijera principu. Tieši tāpēc svarīgs ir komandas darbs, iesaistot gan mūsu uzņēmuma profesionāļus, gan arī mūsu klientus. Tādas vērtības kā kvalitāte, sinerģija un savstarpēja izpratne būs pamatakmeņi kopīgi uzstādīto mērķu sasniegšanā.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresArborists - Kokkopis. (Arborista pakalpojumi, koku kopšana) Skatīt vairāk   Koku zāģēšana, bīstamo koku zāģēšana (Bīstamo koku zāģēšana) Skatīt vairāk   Koku vainagu veidošana, kopšana, nostiprināšana, retināšana, samazināšana Skatīt vairāk   Arborista atzinums (Koku stāvokļa vērtēšana) Skatīt vairāk   Dzīvžogu kopšana, cirpšana, izgriešana, formēšana Skatīt vairāk   Koku bīstamības apsekošana    Koku drošības sistēmu montāža, bojātiem, nedrošiem kokiem Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 13869
Meklēšanas rezultātos parādīts : 70082

Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remonts
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remontsVisa veida svaru tirdzniecība un remonts. Svari tirdzniecībai, mājai, noliktavām, medicīnai, kraušanas pakalpojumiem, laboratorijām un daudz kam citam.
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
Dridži, atpūtas un sporta komplekss
Dridži, atpūtas un sporta komplekssAtpūtas komplekss Dridži tapis ar SAPARD programmas atbalstu, 2003.g. tas bija lielākais lauku tūrisma projekts Latgalē. Izveidojot kompleksu, mūsu mērķis bija popularizēt tūrismu Latgalē, nodrošinot plašas aktīvas atpūtas iespējas šajā reģionā.
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakse
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakseNetradicionālā medicīna, Reiki terapija, Reiki apļi, Reiki apmācība, Ajūrvēda, Ajūrvēdas masāžas, Veselības atjaunošana garīgajā un fiziskajā līmenī, Blokāžu likvidēšana visos ķermeņa līmeņos, Greiza iegurņa korekcija, Muguras taisnošana
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās serviss
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās servissZebra Cargo, mantu pārvietošana un iepakošana, noliktavas pakalpojumi, mākslas priekšmetu transportēšana un apdrošināšana. Ofisu pārvešana, Pārcelšanās, Mantu pārvešana, Pārcelšanās serviss, Pārvākšanās serviss, Krāvēju pakalpojumi, Iekraušana, Izkraušana, Pārvietošanās serviss, Mantu pārvietošana, Pārvākšanās, Biroja pārvešana, Pārvešana, Pārvietošana
GRANITE, IK
GRANITE, IKUzņēmums Granitespecializējās kapu labiekārtošanā. Izgatavojam, pārdodam un uzstādām kapu pieminekļus, kapu apmales, kapu sētiņas, kā arī piedāvājam kapu memoriālu izveidi. Piedāvājam labiekārtot kapa vietu, veicot apzaļumošanu un/vai restaurāciju.
Sonāte, viesu nams
Sonāte, viesu namsViesu nams Sonāte atrodas gleznainā vietā, blakus Stāmerienas pils. Naktsmītnes, pirts, baseins, telpas banketiem un konferencēm.
Visi banneri