Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vārpiņas MR, SIA

Vārpiņas MR, SIA

Vārpiņas, Zeltiņi, Bilskas pagasts, Smiltenes novads, Latvija, LV-4706
(+371) 28325966
Juridiskais nosaukums : VĀRPIŅAS MR, SIA
Reģistrācijas numurs : 44101015453
Juridiskā adrese : "Vārpiņas", Bilskas pagasts, Smiltenes novads, LV-4706
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Uzņēmums SIA Vārpiņas ᴹᴿ ir dibināts 1994. gadā Smiltenes novada Bilskas pagastā. Mūsu pamatdarbības virzieni ir koku kopšana, bīstamo koku zāģēšana un mežsaimniecība.

Misija

Mežs ir nozīmīga ekosistēma, ko nedrīkst novērtēt tikai finansiāli. Tas pilda gan sociālo, gan arī ir neaizstājams ekoloģisko funkciju nodrošināšanā. Mēs esam daļa no ekosistēmas, tāpēc pasauli redzam, kur katrs īpašnieks savu mežu apsaimnieko pēc labākajiem ilgtspējīgas attīstības kanoniem – mūsu klimata, vides un cilvēku labā. Tieši to ievērojam savā darbā – rādām paši piemēru un izglītojam citus, kā veiksmīgāk iekļaut kokus pilsētvidē.

Vīzija

Vēlamies, lai arī nākošās paaudzes spētu izbaudīt to, ko varam mēs, tāpēc mūsu pakalpojumi sekmē ilgtspējīgu attīstību un mežainuma saglabāšanos, tostarp ar savu piemēru un zināšanām sekmējam sabiedrības izglītošanos ekoloģiskā nospieduma samazināšanā.

Vērtības

Mūsu galvenā vērtība ir individuāla un niansēta pieeja katra klienta ieceru realizēšanā, izslēdzot konveijera principu. Tieši tāpēc svarīgs ir komandas darbs, iesaistot gan mūsu uzņēmuma profesionāļus, gan arī mūsu klientus. Tādas vērtības kā kvalitāte, sinerģija un savstarpēja izpratne būs pamatakmeņi kopīgi uzstādīto mērķu sasniegšanā.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresArborists - Kokkopis. (Arborista pakalpojumi, koku kopšana) Skatīt vairāk   Koku zāģēšana, bīstamo koku zāģēšana (Bīstamo koku zāģēšana) Skatīt vairāk   Koku vainagu veidošana, kopšana, nostiprināšana, retināšana, samazināšana Skatīt vairāk   Arborista atzinums (Koku stāvokļa vērtēšana) Skatīt vairāk   Dzīvžogu kopšana, cirpšana, izgriešana, formēšana Skatīt vairāk   Koku bīstamības apsekošana    Koku drošības sistēmu montāža, bojātiem, nedrošiem kokiem Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 14142
Meklēšanas rezultātos parādīts : 71023


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaTerapija, vakcinācija, ķirurģija, ultrasonogrāfija, veterinārā aptieka un aptieka, kaķu barība, suņu barība. Kaķu, suņu, sesku, trušu ārstēšana.
BriedīšKrogs, krodziņš
BriedīšKrogs, krodziņšĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
Upesrūķi, viesu nams
Upesrūķi, viesu namsUpesrūķi. Mūsu viesi var baudīt guļbaļķu lauku mājas svētību un apkārtnes krāšņumu. Pirtiņa sola pēršanos ar bērzu, ozolu, pīlādžu, lazdu un kadiķu slotiņām, zāļu tējas.
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikals
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikalsRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
Eglieni, viesu māja
Eglieni, viesu mājaViesu nams un krodziņš " Eglieni " aicina jauki pavadīt laiku , baudīt veselīgu atpūtu un gardi paēst  visa gada garumā. Labiekārtotas, ērtas istabiņas, WiFi, pirts, dīķis, apkurināms kubls, galdu klāšana Rīga - 30 min.
Viduslaiku izklaides
Viduslaiku izklaidesSIA "Niedru lija" piedāvā atraktīvas izklaides viduslaiku garā - šaušanu ar loku, arbaletu, cirvja un šķēpa mešanu, monētu kalšanu. Mūsu arbalets ir viduslaiku arbaleta atdarinājums (~ 14.gs.), metamie cirvji - 13.gs. Vācu kaujas metam
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objekts
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objektsKaraliste sastāv no miniatūras pils mājas pagalmā, leļļu galerijas un garderobes .Tas ir ļoti populārs un unikāls tūristu pilsētas objekts. Jums tiek piedāvāta fotogrāfēšanās iespēja uz pils fona.Karaļa garderobe - ģērbuvē atrodami vairāk nekā 550 grezni dažādu izmēru sieviešu, bērnu un vīriešu tērpi. Leļlu galerija - apskatāmas vairāk kā 170 darbi.
Toss Boulinga Halle
Toss Boulinga HalleBoulings, biljards, restorāns un bārs. Toss Boulinga halle aicina jūs jauki pavadīt nedēļas nogali. Vieta sporta pasākumu, svinību un banketu rīkošanai.
Visi banneri