Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Silta-maja.lv

Silta-maja.lv

Balasta dambis 1, Rīga, Latvija, LV-1048
(+371) 26331441
(+371) 67615165
(+371) 67615165
Juridiskais nosaukums : MARE VERPETE, SIA
Reģistrācijas numurs : 40003963966
Juridiskā adrese : Balasta dambis 1, Rīga, LV-1048
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

„silta-maja.lv” ir apkures sistēmu montāžas uzņēmums ar lielu pieredzi siltumsūkņu tirgū, nodrošinot saviem klientiem augstu montāžas un apkalpošanas kvalitāti par pieejamu cenu.

Piedāvājam saviem klientiem pazīstamus siltumsūkņu, kondicionētāju zīmolus, kā arī solaro sistēmu zīmolus MITSUBISHI ELECTRIC, PANASONIC, TOSHIBA, DAIKIN, FUJI, FUJITSU, GREE, MIDEA, sniedzot pilna cikla servisu uzstādītajai tehnikai VISĀ Latvijā un nodrošinot iekārtām 2–7 gadu garantiju, tāpat arī pēcgarantijas servisu.

Pārstāvam gaiss-gaiss un gaiss-ūdens siltumsūkņu sektorus, kā arī kondicionētājus un industriālās sildīšanas un dzesēšanas iekārtas, ko piedāvā ražotāji.

Piedāvājumā augstākās kvalitātes japāņu ražotāju iekārtas apkurei, kondicionēšanai, kā arī sadzīves ūdens uzsildīšanai.

Labprāt veiksim arī pie mums neiegādātu siltumsūkņu vai kondicionētāju montāžu, ikgadējo apkopi un remontu augstā kvalitātē. Darbojamies visā Latvijā!

Lai nebojātu cilvēkiem priekšstatu par gaisa siltumsūkni kā apkures risinājumu, mēs piedāvājam TIKAI Skandināvijas un Baltijas valstu klimatam piemērotus augstākminēto ražotāju modeļus, kas rūpnieciski ir tam paredzēti gan ar savu programmnodrošinājumu, gan ar ievērojami labāku attiecību: patērētā elektroenerģija pret saražoto siltumu (COP), kā arī iekārtas augstu siltuma ražību pie ļoti zemām āra gaisa temperatūrām.

Pārstāvēto iekārtu un ražotāju galvenās iezīmes:

  • augstākie lietderības koeficienti (COP)
  • augstākā energoefektivitātes klase A+++
  • augstākie aukstumražības koeficienti (EER)
  • jonizē un attīra gaisu
  • ekoloģiski tīra apkures iekārta
  • nodrošina vienmērīgu gaisa izkliedi
  • 2–7 gadu garantija mūsu pārdotajām un uzmontētajām iekārtām
  • PIEMĒROTA ZIEMEĻVALSTU UN BALTIJAS VALSTU KLIMATISKAJIEM APSTĀKĻIEM.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSiltumsūkņi    DAIKAN (Gaiss-gaiss siltumsūkņi) Skatīt vairāk   MIDEA (Gaiss-gaiss siltumsūkņi) Skatīt vairāk   Fujitsu (Gaiss-gaiss siltumsūkņi) Skatīt vairāk   ALPIC AIR (Gaiss-gaiss siltumsūkņi) Skatīt vairāk   Hisense (Gaiss-gaiss siltumsūkņi) Skatīt vairāk   DAIKAN (Gaiss-ūdens siltumsūkņi) Skatīt vairāk   NIBE (Gaiss-ūdens siltumsūkņi) Skatīt vairāk   NIBE (Zemes siltumsūkņi) Skatīt vairāk   Mitsubishi Electric (Zemes siltumsūkņi) Skatīt vairāk   Gaisa siltumsūkņu montāža un apkalpošana Gaisa kondicionēšanas sistēmas un iekārtas Skatīt vairāk   Gaisa kondicionieri    Gaisa kondicionieru montāža, apkalpošana un serviss Skatīt vairākSolārās sistēmas, saules enerģija Skatīt vairāk   Saules paneļi ELECTROLUX (Mobīlie kondicionieri) Skatīt vairākThermia Diplomat Optimum G3 (Zemes siltumsūkņi) Skatīt vairāk   Saules kolektori Skatīt vairākPlakanie saules kolektori Skatīt vairākVakuuma saules kolektori Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 36128
Meklēšanas rezultātos parādīts : 194636

Svētku mode, šūšanas salons
Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Dace Grīnberga, keramiķe
Dace Grīnberga, keramiķe Keramiķe Dace Grīnberga strādā ar dažādu krāsu akmens masām, mālu un porcelānu. Mūsdienīgi priekšmeti interjeram. Vienkāršas, ažūras formas ar dažādām faktūrām.
Silta-maja.lv
Silta-maja.lvSilta-Māja.lv ir apkures sistēmu montāžas kompānija ar lielu pieredzi siltumsūkņu tirgū, nodrošinot saviem klientiem augstu montāžas un apkalpošanas kvalitāti par pieejamu cenu.
Baižas, stādaudzētava
Baižas, stādaudzētavaStādu audzētava Baižas. Ziemcietes, graudzāles, kapu stādījumi, akmensdārzi, vasaras puķes, stādi balkoniem. 700 veidu un šķirņu ziemciešu stādi.
Vašlejas, viesu māja
Vašlejas, viesu mājaVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
Nemuno Turas, viesu nams
Nemuno Turas, viesu namsViesu nams Nemuno Turas aicina atpūsties skaistā lauku tūrisma viensētā pie Kauņas. Kauņas centrs- 15 min. Blakus starptautiskā automaģistrāle „Via Baltica” (E67, A5).
Vidi, viesu nams
Vidi, viesu namsAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsFitnesa klubs Olymp piedāvā jaunākās paaudzes trenažieru zāli, aerobiku, karate, boksa nodarbības. Grupu nodarbību zāle ar peldošo grīdu, stiepšanās telpa, fitobārs, sauna, solārijs.
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkoloģiska lineļļas koka krāsa Ecolin āra un iekšdarbiem. Izceļ koksnes dabīgo struktūru un virsma pēc apstrādes kļūst matēta, un nodilumu izturīga.
Visi banneri