Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Bea aizkaru centrs, salons

Bea aizkaru centrs, salons

Tērbatas iela 47, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 67274643
(+371) 67312774
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Mūsu aizkaru centram ir ilggadēja pieredze, teicama kvalitāte, maksimāls serviss un arvien jaunas idejas. Tādēļ šeit Jūs gaida visplašākais materiālu klāsts telpu labiekārtošanai, augsti kvalificēti dizaineri un interesanti dizaina projekti. Aizkaru salona "Bea" tapšanas ideja ir piedāvāt Latvijas iedzīvotājiem iespēju iekārtot mājokļus, darba telpas, ofisus, viesnīcas, restorānus, kafejnīcas u.c. tādā līmenī kā to piedāvā pasaules attīstītākajās valstīs. Idejas, iemaņas un tehnoloģijas ir gūtas ASV, Vācijā, Somijā un nepārtraukti papildinātas, apmeklējot dizaina kursus dažādos līmeņos, kā arī gadskārtējās izstādēs Frankfurtē pie Mainas "Heimtextil", Briselē "Decosit" un Štutgartē izstādē "R+T". Aizkaru un galdautu audumi, aizkaru stangas, rullo, vertikālās, horizontālās žalūzijas, kā arī aksesuāri un šūšanas piederumi - to visu Jūs varat iegādāties tieši pie mums. Piedāvājam arī individuālās konsultācijas un kvalificētu roku darbu. Garantējam visaugstāko kvalitāti. Kopā ar Bea Jūsu telpas kļūs mājīgākas!
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAudumi un aizkari Skatīt vairāk   Mājas tekstils Skatīt vairāk   Aizkari       Aizkaru šūšana, modelēšana, uzstādīšana    Logu noformējumi Aizkaru stangas un sliedes Dizaina izstrāde Žalūzijas Skatīt vairāk   Žalūzijas, rullējamās    Žalūziju izgatavošana un uzstādīšana Aizkaru audumi Skatuves aizkari Preces hobijiem Aizkari, žalūzijas, karnīzes, markīzes
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 58939
Meklēšanas rezultātos parādīts : 428692

Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumi
Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumiBēru pakalpojumu komplekss, dokumentu noformēšana un visus bērēm nepieciešamos piederumi, diennakts morga pakalpojumi, aģenta izsaukums uz mājam.
DEVI, siltumtehnika
DEVI, siltumtehnikaDEVI ir vienīgais uzņēmums elektrotehniskās rūpniecības nozarē, kas ražo un pilnveido elektrisko apsildes kabeļu un termoregulatoru kompleksās sistēmas.
Rakstā, veikals
Rakstā, veikalsEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
DUNENSE, ādas aksesuāri
DUNENSE, ādas aksesuāriRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
Saullēkti ozolos, viesu nams
Saullēkti ozolos, viesu namsViesu māja Ezernieku pagastā pie lielākās ozolu birzs Baltijā, blakus Ežezers ir salām bagātākais ezers Latvijā. Atpūta gan divām personām, gan lielām tūristu grupām. Banketu zāle līdz 40 cilvēkiem. Izbraucienus ar kuteri pa Ežezeru.
Labs virziens, SIA
Labs virziens, SIAPakalpojumā ietilpst grāmatvedības pirmdokumentu sakārtošana un reģistrēšana, finanšu atskaišu sagatavošana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienesta EDS sistēmā, Centrālās Statistikas pārvaldes e-pārskatu sistēmā un citās institūcijās pēc nepieciešamības.
Kalves, brīvdienu māja
Kalves, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Kalvenes ezera krastā. Makšķerēšana, piknika vietas, atpūta pie dabas, meža zvēru vērošana.
Hidrolats, SIA, metālapstrāde
Hidrolats, SIA, metālapstrādeRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
Bruņinieku muiža, viesu nams
Bruņinieku muiža, viesu namsViesu nams Mednieku pirts. Plašajā banketu zālē nosvinēsiet savas kāzas, jubileju, dzimšanas dienu vai citas jebkuras ģimenes svinības.
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerija
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerijaNESTER CUSTOM ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus.
Visi banneri