Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Pierīgas pirtis, pirts

Pierīgas pirtis, pirts

Staltbrieži, Ikšķiles novads, Latvija, LV-5052
(+371) 29490735
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesu nams – pirts blakus Mazās Juglas upei un kanālam, Ogres rajonā pirms Tīnužiem, 25 km no Rīgas
Piedāvā:
• Pirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei (6 gultas vietas, 2 papildvietas);
• Teritorija, 3 ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus 100 un vairāk cilvēkiem;
• Demokrātiskas un diferencētas cenas (ļoti lēti darba dienās).

Atpūtai divatā:
darba dienās, svētdienās - 50 €

Atpūtai kompānijā:
darba dienās, svētdienās - 70 €

piektdienās - 140 €

sestdienās - 170 €

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairākViesu nami50 - 170 € Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Pirtis Skatīt vairākPierīgas pirtis Lauku tūrisms Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie Ogres upes    Piknika vietas Skatīt vairāk   Ugunskura vietas Skatīt vairākAktīvā atpūta Skatīt vairāk   Sporta spēļu laukumi    Vieta sporta pasākumiem Bērnu rotaļu laukumi Skatīt vairākBūvniecība    Guļbūves pirtis    Viesu nami - guļbūves
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 60835
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1060284


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Madaras, atpūtas māja
Madaras, atpūtas mājaAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīca
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīcaItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
Mežābeles, brīvdienu māja
Mežābeles, brīvdienu mājaAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Indrāni, viesu nams
Indrāni, viesu namsIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūra
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūraLATSIGN. Reklāma, digitālā druka, ploterdarbi, vides reklāma, sietspiede, mašīnu noformēšana.
Vidzemes logi, durvis un logi
Vidzemes logi, durvis un logiSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
Ilona Einika, fotogrāfs
Ilona Einika, fotogrāfsAr pārliecību varu teikt, ka esmu iemīlējusies fotografēšanā. Šī nodarbe nav vienkārši hobijs, bet iespēja iemūžināt Jūsu dabisko skaistumu, un iespēja veidot stāstu. Fotosesijas laikā vienmēr ķeru mirkli un cenšos iemūžināt patiesas emocijas: laimi, asaras, smieklus, izbrīnu, mīlestību. Esmu vienmēr atvērta sadarbībai un jauniem izaicinājumiem!
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
Visi banneri