Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Bruņinieku muiža, viesu nams

Bruņinieku muiža, viesu nams

Mazbērstalas, Stīpnieku ceļš, Mārupe, Mārupes pagasts, Mārupes novads, Latvija
(+371) 29106130
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Mājīga atmosfēra, patīkams interjers ļaus Jums labi atpūsties, nosvinēt kāzas, jubileju, korporatīvo pasākumu, novadīt semināru un vienkārši papērties krievu pirtī, kā arī aplieties ar aukstu ūdeni no speciālas ozola mucas, iegremdēties dīķī, kurš atrodas 3 m attālumā no pirts. Izejot no pirts Jūs nonākat zālē 20 – 85 cilvēkiem, kurā pēc Jūsu vēlmes jau būs uzklāti galdi (pat divatā Jūs jutīsieties kā savā, līdz sīkumiem pārdomātā, vasaras namā ) ar mīkstu ādas stūrīti, biljardu, karaoke – DVD – video – TV aparatūru, kā arī ar audio-stereo sistēmu ar kvalitatīvu skaņu. Ziemā un vasarā no pirts var iziet paelpot svaigu gaisu parka zonā, kura ir izolēta no sabiedrības skatieniem ar lielu žogu un skaistu dīķi, kurā peld eksotiskas zivis. Ja ir nepieciešams atpūsties, tad Jūsu ievērībai tiek piedāvātas 11 mājīgas istabas otrajā stāvā. Un istaba LUX ar atsevišķu dušu un tualeti. Iedomājieties, Jūs guļat mīkstajā ložā un vērojat saulrietu vai zvaigžņotās debesis. Vai tas nav romantiski! Jums atliek tikai baudīt atpūtu un dabu brīnišķīgajā vietā, kas atrodas tikai 3 km no Rīgas. Par visu parūpēsimies mēs paši!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPirtis Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairāk   Krievu pirts Skatīt vairākБанкетный зал для свадьбы (Banketu zāles un telpas svinībām) Skatīt vairākKāzas (Vietas kāzu svinībām) Skatīt vairākAtpūtas telpas Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk   Luksa numuri Biljards Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairākPiknika vietas Karaoke
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 113342
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1102583

MS Real, SIA
MS Real, SIAFirma profesionāli nodarbojas ar bioloģisko attīrīšanas iekārtu izvēli, pārdošanu un uzstādīšanu privātmājām. Pie mums var iegādāties bioloģiskās attīrīšanas iekārtas, kā arī pasūtīt visas sistēmas piegādi un uzstādīšanu.
Ričarda kamīni, kamīnu salons
Ričarda kamīni, kamīnu salonsRičarda kamīni vēlas, lai Jūsu kamīna interjers būtu atšķirīgs un pilnīgāk atbilstu Jūsu prasībām. Jums ir iespēja pēc savas gaumes pasūtīt kamīna kurtuvi un apdares materiālu.
Campo, ūdenstūrisms
Campo, ūdenstūrismsCampo. Viss par laivošanu. Ūdens tūrisma maršruti, inventārs, noma, tirdzniecība. Kajali, kanoe, smailītes. Airēšanas skola.
Baižas, stādaudzētava
Baižas, stādaudzētavaStādu audzētava Baižas. Ziemcietes, graudzāles, kapu stādījumi, akmensdārzi, vasaras puķes, stādi balkoniem. 700 veidu un šķirņu ziemciešu stādi.
Geolite, ģeoloģiskā izpēte
Geolite, ģeoloģiskā izpēteGeolite. Ģeoloģiskā un ģeotehniskā izpēte. Inženiertehnisko pētījumu komplekss, ko izmanto būvju projektēšanā.
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
Tava Kafija
Tava KafijaBez kafijas – nu nekur! Gan vasarā, gan ziemā mūsu rokas un lūpas sniedzas pie tases aromātiskas kafijas! Ar mūsu plašo kafijas piedāvājumu klāstu vari iepazīties mājas lapā www.tavakafija.lv, vai veikalā.
Raibie logi, viesnīca
Raibie logi, viesnīcaViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Chiffon, apģērbi
Chiffon, apģērbiChiffon darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas, kuras tiek realizētas savā salonā. Jaunākās modes tendences, labākās cenas.
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbi
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbiR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Visi banneri