Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
For Rest, viesu māja

For Rest, viesu māja

Zaļie, Iecavas novads, Latvija, LV-3913
(+371) 29604097
(+371) 29712559
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Guļbūves viesu māja atrodas neliela ezera krastā. Mājas pirmajā stāvā atrodas viesistaba ar lielu galdu, TV, DVD, Karaoke, wc, dušu, pirti ar pirtsslotiņām un aromātisku tēju, virtuve (leduskapis, elektriskā plīts, mikroviļņu krāsns, trauki). Mājas otrajā stāvā atrodas 4 divvietīgas gultas.

Ezera krastā atrodas terase ar jumtu, liels galds, mangalis, futbola un volejbola laukumi. Velosipēdi, makšķerēšana, ogošana un sēņošana (ogu un sēņu sezonā). Viesu mājā spējam uzņemt 6-9 cilvēkus.

Cenas :

  • Naktsmītne 1 cilvēkam  - 50 €
  • Naktsmītnes 2 cilvēkiem - 80 €
  • Ja vairāk par 2 cilvēkiem, tad par katru nākošo cilvēku + 35 €
  • Krievu pirts - 25  € / stundā,  ja viesi nakšņo, tad 50€ visa pirts uz nakti.
  • Iekšā viesu namā ir sauna, kurā nav atļauts lietot slotiņas -  bezaksas visiem guleētājiem. 
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPirtis Skatīt vairāk   Krievu pirts Skatīt vairāk   Saunas Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu mājas Skatīt vairākSporta spēļu laukumi Skatīt vairākLauku tūrisms Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie ezeriem Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 79469
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1136719


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu noma
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu nomaUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumiSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Kalves, brīvdienu māja
Kalves, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Kalvenes ezera krastā. Makšķerēšana, piknika vietas, atpūta pie dabas, meža zvēru vērošana.
Sumbrs, kafejnīca - motelis
Sumbrs, kafejnīca - motelisKafejnīca - motelis, ēdiena pasūtīšana ceļā, iespējams klāt galdus līdz 50 cilvēkiem.
Mazpipari, atpūtas komplekss
Mazpipari, atpūtas komplekssLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
Restorer, SIA
Restorer, SIAGleznu un sienu gleznojumu profesionāla restaurācija, kā arī gleznu dekoratīvo rāmju restaurācija un zeltīšana ar lapiņu zeltu. Sienu gleznojumi un dekoratīvie apmetumi. Interjera dizains un konsultācijas.
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
Jaunmoku pils, viesnīca
Jaunmoku pils, viesnīcaJaunmoku pils - muižas ansamblis - muzejs, mākslas izstādes, viesnīca un vieta saviesīgiem sarīkojumiem.
H4y Interior, SIA
H4y Interior, SIA Plašs iekštelpu mēbeļu un interjera priekšmetu klāsts. Mēbeles ikvienai dzīvojamās platības telpai, tai skaitā dārza mēbeles, visslielākais dārza mēbeļu klāsts Baltijas valstīs -dārza krēsli, dārza galdi, batuti, ugunskura vietas, dārza mēbeļu komplekti) Piedāvājuma klāstā ergonomiskie un biroja krēsli.
Visi banneri