Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs

Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs

Krasta iela 1, Ventspils, Latvija, LV-3601
(+371) 29883301
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Alternatīvās aprūpes centrs Žēlsirdības māja jauniešiem ar ierobežotām iespējām dibināts 1995. gadā Ventspilī. Kā sabiedriska organizācija reģistrēta 2001. gada 7. decembrī, organizācijas numurs 40008063818. Aprūpes centrā ir nolūks izmantot alternatīvās aprūpes metodiku, piedāvājot jauniešiem ar ierobežotām iespējām palīdzību apstākļos, kas pietuvināti ģimenes videi, attīstīt sociālās un darba iemaņas viņu pilnvērtīgai integrācijai sabiedrībā. Alternatīvās aprūpes centra programmas psihosociālais raksturs un procesa grupu mērķi nosaka Latvijas bāreņu sociālas kategorijas: invalīdi kopš bērnības ar psiholoģiskās attīstības traucējumiem, kas sasnieguši pilngadību, bērnu namu un speciālo internātskolu beidzēji (absolventi). Optimāla dzīves režīma radīšana viņiem uzskatāma kā kristīgi motivētas rūpes. Ar Latvijas Republikas Finanšu Ministrijas lēmumu № 176 04. 09. 2006. organizācijai piešķirts sabiedriski lietderīgas organizācijas statuss. Latvijas Republikas Labklājības Ministrija 09. 11. 2005. izdevusi apliecību № 13, kas dod tiesības sniegt sociālus pakalpojumus. Tatjana Bražņika ir aprūpes centra valdes priekšsēdētāja.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBērnu nami un aprūpe Skatīt vairāk   Sociālā aprūpe, palīdzība    Sociālā integrācija Skatīt vairāk   Invalīdu aprūpe    Profesionālā izglītība    Psiholoģiskā palīdzība Skatīt vairāk
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 79743
Meklēšanas rezultātos parādīts : 471724

Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas. Darbs tiek veikts uz vecā tipa koka stellēm, kās redzamas brīvdabas muzejā.
Sauna katram , veikals
Sauna katram , veikalsIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
Ķoņu dzirnavas, viesu nams
Ķoņu dzirnavas, viesu namsVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
Sandras Baumanes dāvanu darbnīca
Sandras Baumanes dāvanu darbnīcaSandras Baumanes radošajā darbnīcā var pasūtīt interjera priekšmetus: spoguļus, spilvenus, svečturus, gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem.
Belameks, apdares materiāli
Belameks, apdares materiāli Firma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vieta
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vietaMārkulīču āra šautuvēs var izmēģināt dažādus medību šaujamieročus, šaušanu ar loku, apgūt zināšanas pie prasmīga šaušanas instruktora. Te ir sporta laukumi, neparastas brīvā kritiena šūpoles, kā arī iespēja nakšņot mājīgā viesu namiņā ar pirti.
KMH kvadraciklu un motociklu noma
KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
For Rest, viesu māja
For Rest, viesu mājaViesu nams ar terasi ezera krastā. Krievu pirts ar slotiņām un aromātisku tēju. Vieta nelielu svīnību organizēšanai 6-9 cilvēkiem.
220.lv interneta veikala ofiss
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
Visi banneri