Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs

Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs

Krasta iela 1, Ventspils, Latvija, LV-3601
(+371) 29883301
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Alternatīvās aprūpes centrs Žēlsirdības māja jauniešiem ar ierobežotām iespējām dibināts 1995. gadā Ventspilī. Kā sabiedriska organizācija reģistrēta 2001. gada 7. decembrī, organizācijas numurs 40008063818. Aprūpes centrā ir nolūks izmantot alternatīvās aprūpes metodiku, piedāvājot jauniešiem ar ierobežotām iespējām palīdzību apstākļos, kas pietuvināti ģimenes videi, attīstīt sociālās un darba iemaņas viņu pilnvērtīgai integrācijai sabiedrībā. Alternatīvās aprūpes centra programmas psihosociālais raksturs un procesa grupu mērķi nosaka Latvijas bāreņu sociālas kategorijas: invalīdi kopš bērnības ar psiholoģiskās attīstības traucējumiem, kas sasnieguši pilngadību, bērnu namu un speciālo internātskolu beidzēji (absolventi). Optimāla dzīves režīma radīšana viņiem uzskatāma kā kristīgi motivētas rūpes. Ar Latvijas Republikas Finanšu Ministrijas lēmumu № 176 04. 09. 2006. organizācijai piešķirts sabiedriski lietderīgas organizācijas statuss. Latvijas Republikas Labklājības Ministrija 09. 11. 2005. izdevusi apliecību № 13, kas dod tiesības sniegt sociālus pakalpojumus. Tatjana Bražņika ir aprūpes centra valdes priekšsēdētāja.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBērnu nami un aprūpe Skatīt vairāk   Sociālā aprūpe, palīdzība    Sociālā integrācija Skatīt vairāk   Invalīdu aprūpe    Profesionālā izglītība    Psiholoģiskā palīdzība Skatīt vairāk
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 80195
Meklēšanas rezultātos parādīts : 474699


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumiSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Dental Art, zobārstniecība
Dental Art, zobārstniecībaZobārstniecības klīnika Dental Art piedāvā visāda veida zobārstniecības pakalpojumus: terapija, protezēšana, implantācija, zobu kosmētiskā restaurācija, higiēna un balināšana.
Juku dzirnavas, atpūtas komplekss
Juku dzirnavas, atpūtas komplekssJuku Dzirnavas ir 85 hektari bezrūpīgas dabas ar dažādām izklaides iespējām un plašu izmitināšanas izvēli pāriem, ģimenēm un grupām
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Kalēji, brīvdienu māja
Kalēji, brīvdienu mājaViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
Avotkalni, atpūtas vieta
Avotkalni, atpūtas vietaAtpūtas vieta Avotkalni piedāvā lielisku atpūtu Salacas upes krastā - telšu un piknika vietas, sporta laukumi ar dažādu inventāru, bērnu rotaļu laukumi, vizināšanās ar laivām un velosipēdiem, makšķerēšana.
Vidzemes vēnu centrs
Vidzemes vēnu centrsVienmēr laipni esat gaidīti Cēsīs "Vidzemes vēnu centrā". Garantējam laipnu, profesionālu attieksmi, izmeklēšanu un ārstēšanu mūsu uzņēmumā.
Jette, lietišķā māksla
Jette, lietišķā mākslaAmatniecības uzņēmums Jette IK. Pastalas. Dekoratīvi lietišķās mākslas darbu izgatavošana un tradīciju saglabāšana. Ādas mākslinieciskās apdares darbi.
Kombucha, restorāns
Kombucha, restorānsMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Visi banneri