Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Sanders, viesu nams

Sanders, viesu nams

Zīles, Smārdes pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3129
(+371) 26434448
(+371) 26434448
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Naktsmītne, pirts, pieejama velosipēdu noma, blakus viesu namam kafejnīca. Piedāvājam 7 labiekārtotas istabiņas (ar WC, dušu, TV, DVD, radio) 5 divvietīgas istabiņas ar divvietīgu gultu 1 trīsvietīga istabiņa ar 1 divvietīgu gultu, 1 vienvietīgu gultu 1 divvietīga istabiņa ar 2 vienvietīgām gultām Pieejamas papildus vietas - piepūšams matracis Istabiņas cena: 20 Ls par diennakti Paplidus vieta: 5 Ls Ja klients paliek viesu namā vairāk kā divas dienas, piedāvājam atlaides. Pirts ar banketa zāli līdz 10 cilvēkiem. Pirts izcenojums pēc individuālas vienošanās ( atkarīgs no cilvēku skaita, pirts izmantošanas ilguma, tiek vai netiek izmantoti ēdināšanas pakalpojumi). Piedāvājam labi aprīkotu velosipēdu nomu jeb kuram ģimenes loceklis, par pieņemamām cenām, dosim padomus maršruta izvēlē. Blakus viesu namam darbojas kafejnīca. Kafejnīcas darba laiks: Pirmdiena - sestdiena no 9:00 - 20:00 Svētdiena - slēgts
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairākMoteļi Viesu nami Skatīt vairāk   2-vietīgi numuri29 € Skatīt vairākKafejnīcas Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākAktīvā atpūta    Velomaršruti    Velosipēdu noma
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 100854
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1202206


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Zanzibāra, kempings
Zanzibāra, kempingsKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
Art Fabrics, SIA
Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
FINLAT
FINLATPatēriņa kredīts, Kredītu pārfinansēšana, Pārkreditācija, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu, Kredīts pret automobiļa ķīlu, Kredīts automobiļa iegādei, Autolīzings, Kredīts uzņēmumiem, Kredīts uzņēmējdarbības uzsākšanai, Kredīts parādu atmaksai, Lauksaimnieku kredīts, Faktorings/rēķinu izrakstīšana, Attīstības projektu finansēšana, Interesantu IT jaunuzņēmumu finansēšana, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu.
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sievaVentiņu stāstniece un zāļu sieva. Zāļu sievas mācības - "Savvaļas aptieka", "Zaļās receptes", "Pirts rituāli" un "Vārda spēks".
Ziedu Dīva, ziedu studija
Ziedu Dīva, ziedu studijaRadoši un ar mīlestību darināti darbiņi, kas priecē sirdi, jebkuros svētkos un ikdienā. Ar prieku,varam palīdzēt piepildīt vēlmes un izkrāsot svētkus,sapņus pārvērst par īstenību!
Dalss & Co
Dalss & CoPreces mājai un dārzam, puķu sīpoli un sīpoliņi, gumi, sakneņi, ziemcietes podos, hortenzijas, graudzāles, garšaugi, augāugi, sēnes, micēlijs, koku stādi. Mājas tekstils, preces gultas veļa, virtuves piederumi un daudz kas cits.
Kempings Sīļi, kempings
Kempings Sīļi, kempingsČetrvietīgas mājiņas, pirts, piknika vietas. Jūras stāvkrasts, Jūrkalne 5 km.
Visi banneri