Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Geolite, ģeoloģiskā izpēte

Geolite, ģeoloģiskā izpēte

Jāņa Čakstes gatve 33, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1076
(+371) 29918856
Juridiskais nosaukums : Geolite, SIA
Reģistrācijas numurs : 40103400303
Juridiskā adrese : Jāņa Čakstes gatve 33, Rīga, LV-1076
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Geolite piedāvā ģeoloģiskās izpētes pakalpojumus. Mēs esam apvienojuši spēcīgu speciālistu komandu, kas ir kompetenti dažādās ģeoloģijas apakšnozarēs - atradņu ģeoloģijā, ģeotehnikā, hidrģeoloģijā un topogrāfijā.

Mūsuprāt šis ekonomikas pārmaiņu laiks ir īstais brīdis, kad painteresēties vai Jūsu zemes dzīlēs neslēpjas Latvijas zelts jeb grants. Piedāvājam pakalpojumu Informatīvais pārskats, kurā apkoposim visu pieejamo ģeoloģisko informāciju par perspektīvajiem derīgajiem izrakteņiem un karjera ierīkošanas iespējām Jūsu zemē!

Piedāvājam pakalpojumu Pilns derīgo izrakteņu karjera ierīkošanas projekts, kas iekļauj ģeoloģisko izpēti, topogrāfisko uzmērīšanu, karjera ieguves projektu, kā arī visas nepieciešamās saskaņošanas.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresĢeoloģiskā izpēte Karjeru izpēte Inženierģeoloģija Artēzisko urbumu veikšana, dziļurbumi Urbšanas pakalpojumi Derīgo izrakteņu izpēte
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 55944
Meklēšanas rezultātos parādīts : 158274

Rūķīši, viesu māja
Rūķīši, viesu mājaRūķīši, viesu māja Murjāņos. Atpūta pie Gaujas, naktsmītnes, pirts, banketu zāle, telšu vietas.
SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Urakši, lauku māja
Urakši, lauku mājaBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Mes esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih.
Kristus Karaļa kalns, kalns
Kristus Karaļa kalns, kalnsAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Avotkalni, atpūtas vieta
Avotkalni, atpūtas vietaAtpūtas vieta Avotkalni piedāvā lielisku atpūtu Salacas upes krastā - telšu un piknika vietas, sporta laukumi ar dažādu inventāru, bērnu rotaļu laukumi, vizināšanās ar laivām un velosipēdiem, makšķerēšana.
Višķezers, atpūtas vieta
Višķezers, atpūtas vietaAtpūtas vieta "Višķezers" atrodas bijušajā pilskalnā, kura pakājē ir Višķu ezers ar saviem paugurainajiem krastiem! Viesu atpūtai tiek piedāvāti izbraucieni ar laivām, katamarāniem un velosipēdiem. Ir vieta peldēšanai, sporta laukums, forši lomi makšķerniekiem!
Dienliliju Dārzs, parks
Dienliliju Dārzs, parksLatvijā lielākais Dienliliju Dārzs piedāvā Latvijas klimatiskajiem apstākļiem piemērotu dienliliju jeb dienziežu (Hemerocallis) šķirņu selekciju, pavairošanu un stādu tirdzniecību  dārzā un internetā. Tuvāk www.daylily.lv
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu noma
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu nomaUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Fotostudijas.lv, fotostudija
Fotostudijas.lv, fotostudijaFotostudija Rīgas centrā. Fotostudijas īre un fotogrāfa pakalpojumi. Fotosesijas studijā vai Jūsu izvēlētā vietā. Lielformāta druka, kanvu un fotogrāmatu izgatavošana.
Visi banneri