Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Geolite, ģeoloģiskā izpēte

Geolite, ģeoloģiskā izpēte

Jāņa Čakstes gatve 33, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1076
(+371) 29918856
Juridiskais nosaukums : Geolite, SIA
Reģistrācijas numurs : 40103400303
Juridiskā adrese : Jāņa Čakstes gatve 33, Rīga, LV-1076
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Geolite piedāvā ģeoloģiskās izpētes pakalpojumus. Mēs esam apvienojuši spēcīgu speciālistu komandu, kas ir kompetenti dažādās ģeoloģijas apakšnozarēs - atradņu ģeoloģijā, ģeotehnikā, hidrģeoloģijā un topogrāfijā.

Mūsuprāt šis ekonomikas pārmaiņu laiks ir īstais brīdis, kad painteresēties vai Jūsu zemes dzīlēs neslēpjas Latvijas zelts jeb grants. Piedāvājam pakalpojumu Informatīvais pārskats, kurā apkoposim visu pieejamo ģeoloģisko informāciju par perspektīvajiem derīgajiem izrakteņiem un karjera ierīkošanas iespējām Jūsu zemē!

Piedāvājam pakalpojumu Pilns derīgo izrakteņu karjera ierīkošanas projekts, kas iekļauj ģeoloģisko izpēti, topogrāfisko uzmērīšanu, karjera ieguves projektu, kā arī visas nepieciešamās saskaņošanas.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresĢeoloģiskā izpēte Karjeru izpēte Inženierģeoloģija Artēzisko urbumu veikšana, dziļurbumi Urbšanas pakalpojumi Derīgo izrakteņu izpēte
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 56167
Meklēšanas rezultātos parādīts : 159319


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAUzstādām plēves uz logiem, durvīm, starpsienām un citām stikla virsmām rūpniecības, ražošanas telpās, birojos, veikalos, viesnīcās, bērnudārzos, skolās un citās sabiedriskās iestādēs, privātmājās un dzīvokļos, visur, kur vien ir stikls un stikla izstrādājumi
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētava
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētavaĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
Neptūns, restorāns
Neptūns, restorānsRestorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā.
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
Kempings Sīļi, kempings
Kempings Sīļi, kempingsČetrvietīgas mājiņas, pirts, piknika vietas. Jūras stāvkrasts, Jūrkalne 5 km.
Eglieni, viesu māja
Eglieni, viesu mājaViesu nams un krodziņš " Eglieni " aicina jauki pavadīt laiku , baudīt veselīgu atpūtu un gardi paēst  visa gada garumā. Labiekārtotas, ērtas istabiņas, WiFi, pirts, dīķis, apkurināms kubls, galdu klāšana Rīga - 30 min.
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Visi banneri